Voor 22:00 besteld morgen in huis? Echt niet!

Vorige week woensdag een bestelling gedaan voor 22:00 maar het is inmiddels woensdag en heb nog niets ontvangen. Dit ligt natuurlijk ook deels bij de bezorgdienst maar mijn bestelling was de volgende dag überhaupt nog niet verzonden. Vind het niet netjes om service te beloven die je niet kan bieden. Update: Jullie beweren dat het pakketje niet is opgehaald maar dat is niet waar. Na contact met dhl bleek dat ze een fout hebben gemaakt met de levering en dat ze zelf het product naar jullie geretourneerd hebben. Nogmaals: ik snap dat dit een fout van dhl is. De reden van mijn slechte recensie is dat het pakket de volgende dag nog niet verzonden was en dus nooit de volgende dag aan had kunnen komen.

Snel makkelijk en goeie klanten service.

Heb hier een mooie tas besteld en levering was goed op tijd. Echter was de tas beschadigt. Snelle handeling door de klanten service en oprecht goeie volledige service werd geboden. erg blij mee!

Super mooie mand en snelle levering. Perfecte informatie voorziening.

Doet het werk, maar maakt sommige katten bang

Omdat we bezoek kregen van de kat van een buurman, hebben we deze gekozen om de stress van onze katten te vermijden. Vanuit ons oogpunt is het een goede keuze - prijs, kwaliteit en prestatie lijken goed. Van de kant van de kat is het een zware aanpassing. Een van de katten was er sneller aan gewend (twee dagen), en de andere is nog steeds bang om het te gebruiken om het huis binnen te gaan. Wanneer hij de luide klik hoort die het maakt wanneer de chip wordt gedetecteerd en de blik weg is, rent hij weg. We proberen hem het huis te laten gebruiken met lekkers, maar 8 dagen later is nog steeds een work in progress.

Goede ervaring ermee

Leuke site! Mijn bestelling was gelijk de volgende dag geleverd. Goede service.

Teleurgesteld

Deze mat is voor een muis ipv voor een hond

Mooi voor elkaar

Voor onze pup een mooie bench besteld. Degelijk, mooie uitstraling, handig in gebruik. Snelle levering. Prima service door mailberichten met info op het juiste moment.

Prachtige halsband. Zeer snelle levering

Ben zeer tevreden

Prima ervaring.

Snelle levering en veel keuze. Duidelijke uitleg bij de artikelen.

We waren erg onder de indruk van de snelle levering van het nieuwe bed van onze hond. Phoenix is ​​dol op haar nieuwe bed. Goede kwaliteit en makkelijk te wassen.

Top, snel geleverd en goede kwaliteit.

Prima product de duo hondenriem Snel geleverd

Zoals je het wenst

Besteld /geleverd volgens wens Iedereen tevree

Mooi product,

Zeer mooie website, mooi regenjasje voor mijn hond.

We hadden vorig jaar bij Max en Luna een tuig gekocht voor onze bullmastiff. Tuig was kapot gegaan en toen ik ging bellen voor de maat werd ik zo top geholpen. Of ik fotos wilde maken misschien dat het nog garantie werk was, en dit was zo. Een nieuw tuig ontvangen een dag later. Wat een topservice en wat wordt er hier nog met de klanten meegedacht en klantenservice en vriendelijkheid staat zeer hoog in het vaandel hier. Ga absoluut kijken op de site van Max & Luna ze hebben zoveel leuke dingen te koop voor de dieren en de service is geweldig.... ik blijf hier kopen !!!!

Netjes en snel geleverd

Geen problemen en snel geleverd, goed verpakt.

Tevreden!

goeie omschrijving bij het produkt hoe ik bepaal welke maat ik moet nemen. Snel geleverd. Fijn als alles gaat zoals verwacht.

heel goed

is heel goed

Breed assortiment duidelijke site mega snel geleverd

Eindelijk weer zo als t hoort normale prijzen en snel geleverd

Snelle levering en keurig ontvangen. Blij mee!

heel snel geleverd

mooie prijs en zeer snelle levering

Mooie droog doeken voor de honden.

Ze vinden het heerlijk om met deze doek gedroogd te worden. Super

Super vlug

Geen probleem met terug zenden, de juiste maat na 2 dagen aangekregen

te laat

Uiterlijk woensdag werd donderdag en dat was te laat ivm gepland vertrekken. Helaas

Van Nelleweg 1

3044 BC Rotterdam

Over Max&Luna

Bij Max&Luna vind je alles om het leukste baasje te zijn! Van de beste hondenkussens en manden, het sterkste hondenspeelgoed en de leukste cadeaus voor jouw hond of opgroeiende pup. Maar ook gezonde kattenvoeding, de leukste speeltjes, mooie krabmeubels, design kattenbakken en zachte kattenmanden om heerlijk in weg te kruipen. Kortom alles voor jouw hond en/of kat! Heb je een vraag over een product? Heb je advies nodig over de maatvoering, wil je weten welk speelgoed het beste is voor het gedrag van jouw huisdier of twijfel je over de juiste hondenmand? Max&Luna staat altijd voor je klaar! Mail ons via [email protected] en onze medewerkers geven graag advies zodat je de juiste keuze kunt maken. Wanneer je ingeschreven staat voor de Max&Luna nieuwsbrief ontvang je regelmatig onze mailing vol inspiratie, nieuwe productinformatie en acties. Geef bij het inschrijven aan of je een hond, kat of beide hebt, zodat we jou zo relevant mogelijke informatie kunnen sturen.