2 Y-tuigjes besteld omdat onze hond nét tussen 2 maten inzat. De kleinste was prima dus de grotere retour. Dit ging heel makkelijk, aanmelden, gratis retour label en het bedrag werd snel gecrediteerd. Het tuigje is mooi en prima, onze hond is er blij mee!

Top !

Snelle en correcte levering !

Perfect!

Besteld en 2dagen leger had ik mijn bestelling al perfect verpakt ook !

Product perfect zoals gepresenteerd

Tof zoals opgenomen in de beschrijving van het artikel en snel geleverd.

Snelle verzending

Mooi produkt

Mooie producten

Snelle levering en mooie producten

Contact was heel goed, fijn en snel

Enig minpuntje, jammer dat t met dpd verzonden is. We zitten nog te wachten op de bestelling. Dpd in Frankrijk is erg slecht. Komt nooit op adres aan. PostNL werkt sneller en beter

Toppie

Goed en snel geregeld, Bronco is er heel blij mee

Snel verzonden en goed verpakt

Mijn bestelling had ik de volgende dag al in huis. Keurig eb stevig ingepakt. Bedankt!

Vlotte verwerking!

Goed gelopen

Voor herhaling vatbaar

Snelle levering Perfect zoals het omschreven wordt Mooie kwaliteit Specialere hondenmanden dan de doorsnee i dierenwinkel

Aanrader!

Wat een topwebsite met super uitgebreide informatie over de producten. Hiermee maakt Max&Luna echt het verschil ten opzichte van andere shops. Onze bestelling hadden we de volgende ochtend al in huis. Zo snel maken we dat niet vaak mee. Kwaliteit en maatvoering was precies zoals aangegeven op de website. Echt een aanrader om hier te shoppen voor je huisdier!

Snel verzonden

Super snel verzonden. Al had de beschrijving wel duidelijker gemogen

Snelle levering heel mooi product

Ook op de site vond ik snel wat ik nodig had. Prijs vond ik wat aan de hoge kant. Maar nu ik het product binnen heb en de kwaliteit zie is het het zeker waard. Hier gaan mijn katjes nog heel lang plezier van hebben.

Prima! Blij met het ontvangen product.

Snel geleverd, leuke producten.

Zeer goede service

Zeer goede en vlotte service. Bestelling 's avonds geplaatst, de dag erna al ontvangen.

Vlot en kwalitatief

Via de website snel de juiste keuze kunnen maken. Vlot bestelprocess en levering op tijd. Kwalitatief product aan de juiste prijs.

Te kleine ingang

Kat schrikt van de harde klik. En de ingang te klein

Goede producten & snelle levering!

Het product is van goede kwaliteit, waarbij we het snel in huis hadden. Perfect.

Klantgericht, vriendelijk en hulpvaardig

Diverse keren gebeld met wat vragen. Telkens waren de dames aan de telefoon erg vriendelijk en behulpzaam. Kan niet beter!

Snelle levering, super product

Volgende dag in huis super kwaliteit. Eerst een mail gestuurd en kreeg direct antwoord waarna ik kon bestellen.

Zeer goed verzorg, top producten!

Zeer tevreden over het product en de bezorging

Mooie producten

Een geweldige riem gekocht om onze 2 honden samen uit te laten. De "Wigzi Wigzi Dual Doggie Gel Leash - Dubbele Hondenriem met Anti-Knoop". Werkt zoals aangegeven, fijn handvat door de gel. Geheel geen spijt van deze aankoop.

vlotte service

bij eerste levering werd gebruikt toestel geleverd. na mailtje heel snelle reactie en 3 dagen later werd correcte toestel bezorgd.

Van Nelleweg 1

3044 BC Rotterdam

Over Max&Luna

Bij Max&Luna vind je alles om het leukste baasje te zijn! Van de beste hondenkussens en manden, het sterkste hondenspeelgoed en de leukste cadeaus voor jouw hond of opgroeiende pup. Maar ook gezonde kattenvoeding, de leukste speeltjes, mooie krabmeubels, design kattenbakken en zachte kattenmanden om heerlijk in weg te kruipen. Kortom alles voor jouw hond en/of kat! Heb je een vraag over een product? Heb je advies nodig over de maatvoering, wil je weten welk speelgoed het beste is voor het gedrag van jouw huisdier of twijfel je over de juiste hondenmand? Max&Luna staat altijd voor je klaar! Mail ons via [email protected] en onze medewerkers geven graag advies zodat je de juiste keuze kunt maken. Wanneer je ingeschreven staat voor de Max&Luna nieuwsbrief ontvang je regelmatig onze mailing vol inspiratie, nieuwe productinformatie en acties. Geef bij het inschrijven aan of je een hond, kat of beide hebt, zodat we jou zo relevant mogelijke informatie kunnen sturen.