Alles naar wens.

Het product is precies zoals beschreven op de website.

Geweldig!

Heb twee verschillende maten covers aangeschaft om een mooie slaapplaats van de bench te maken. Passen allebei goed, hondje is er blij mee...heeft zo meer privacy.

Helaas moeten retourneren omdat het niet goed paste bij mijn kat. Service was top!

Mijn puppy ligt graag in zijn bench maar mag ze niet dichtdoen

Confortabele bench

Prima service, snelle verzending en mooi product!

Mooi product maar met een hoge prijs

Mijn homd is er erg blij mee. Vind hem klein voor die prijs die je moet betalen.

Sweet

The delivery was lightning fast. I made order on Friday and received on Saturday morning. Minimum price for free delivery is just 20€. The range of the product is unique. If you are looking for something very special for your very special pet. You are welcome. Client support works perfect

Goed opgepakt en adequaat opgelost.

Werking is heel goed. Het zou fijn geweest zijn om ook andere kleuren in het assortiment te hebben.

We hebben 2 katten. De jongste was heel snel gewend aan het luik. De oudste weigert om er zelf door te gaan. Wel als we het openhouden voor haar. Misschien lukt het wel na verloop van tijd.

Super tevreden

Wat een snelle levering !

Snel, afspraken nakomen, prima

Erg mooie manden van goede kwaliteit, en snel verzonden! We zijn er erg blij mee.

Snelle levering en goede ongecompliceerde overzichtelijke website

Duidelijke informatie, snelle levering

De hond is blij met de mand, goeie kwaliteit en ik raad hem zeker aan!

In eerste instantie hadden wij een te grote gekocht in de winkel met ook niet de juiste kleur. Hierna dezelfde in een maatje kleiner gekocht en wij en de hond zijn verkocht. Prima prijs-kwaliteit verhouding.

Goede service, snelle levering.

Top kwaliteit,snelle levering.,

Bestelling perfect verlopen

Perfect verpakt en snelle verzending. Past perfect.

Snelle bezorging, superfijne mand

Het mandje werd vlot bezorgd. De foto komt overeen met de mand. Prijs/kwaliteit klopt. Onze hond vindt het een heerlijk mandje. Ze ligt vaak lekker languit, met haar koppie op het randje. Heerlijk zacht.

Kan beter

Retourneren is een ramp. Niet iedereen heeft een printer om de retourstikker uit te printen. Na telefonisch contact kun je een antwoordnummer krijgen zodat je toch gratis kunt retourneren. Toch jammer dat de telefoniste dit niet gezegd heeft en het mij nu € 7,25 gekost heeft. M.V.G. C. Ansink

Moeilijk in te schatten

Bestelling paar dagen geleden geplaatst maar op heden nog geen artikel ontvangen dus ik wacht af maar wel vreemd dat jullie reactie vragen terwijl bestelling blijkbaar nog niet geleverd is. Of vergis ik,mij?

Doen wat beloofd

Mijn hart wil alleen bepaald soort voer..Het het hier bij Max@Luna besteld. Goedkoper dsn anderen en snel geregeld. Ik zal hier weer bestellen. Too!

Te duur

Te duur is veel voordeliger bij dierenarts en dierenwinkels

Snelle levering en klantenservice reageert snel!

Snelle levering en klantenservice reageert snel en accuraat!

Groot assortiment en snelle verzending

Super webshop! Groot aanbod en ik had alles de volgende dag al in huis!

Mooie duidelijke website. Besteld en de volgende dag netjes in huis.

Van Nelleweg 1

3044 BC Rotterdam

Over Max&Luna

Bij Max&Luna vind je alles om het leukste baasje te zijn! Van de beste hondenkussens en manden, het sterkste hondenspeelgoed en de leukste cadeaus voor jouw hond of opgroeiende pup. Maar ook gezonde kattenvoeding, de leukste speeltjes, mooie krabmeubels, design kattenbakken en zachte kattenmanden om heerlijk in weg te kruipen. Kortom alles voor jouw hond en/of kat! Heb je een vraag over een product? Heb je advies nodig over de maatvoering, wil je weten welk speelgoed het beste is voor het gedrag van jouw huisdier of twijfel je over de juiste hondenmand? Max&Luna staat altijd voor je klaar! Mail ons via [email protected] en onze medewerkers geven graag advies zodat je de juiste keuze kunt maken. Wanneer je ingeschreven staat voor de Max&Luna nieuwsbrief ontvang je regelmatig onze mailing vol inspiratie, nieuwe productinformatie en acties. Geef bij het inschrijven aan of je een hond, kat of beide hebt, zodat we jou zo relevant mogelijke informatie kunnen sturen.