Gemakkelijke site, snelle levering

Snelle levering, keurig verpakt en goed product ontvangen.

Had vlug afkoeling nodig voor mijn hond/beste vriend.Op 2 dagen was het in orde metzijn koelvestje.

Goede website, prima items en snelle levering! Top!

Altijd uitermate tevreden

Goed bedrijf

Goed product gestuurd en goed afgehandeld

Snel geleverd!

Prima kussen voor onze pup

Heel leuk en fijn kattenmandje gekocht. Werd niet súper snel bezorgd maar verder prima!

Fijne service

Het product dat ik besteld had was volledig naar mijn wensen. De levering was snel en correct! Ben zeer tevreden.

Ruim assortiment, snelle levering

Snelle en goede levering. Goede prijs kwaliteit verhouding.

Tuig ziet er mooi en stevig uit.

Maar. Het tuig is te groot en we hebben iemand nodig om het goed bij de hond om te doen. Die persoon kan niet vanwege corona. Ik weet niet of ik het tuig nog kan retourneren. Dus.... Was ook snelle levering. Griet Babs van der Schoot

Prima service, prima producten!

Mooie hondenmand besteld. In prima staat ontvangen, snelle levering en goed op de hoogte gehouden.

Snelle service, super product!

Eindelijk een degelijke anti-schrokbak die er ook nog mooi uitziet. Niet goedkoop maar wat ons betreft zeker het geld waard!

Snelle levering, goede producten.

Kattenluik met chip besteld. Goed omschreven. Aantrekkelijke prijs

Tevreden hond!!

Had gedacht dat m’n hond het niet ging lusten, maar oh heerlijk dat ze het vond!! Tevreden hond!

mooie spullen, redelijk geprijsd.

Mooie spullen, goede kwaliteit, verzending traag maar dat komt door POST.nl niet door Max & Luna

Volgende dag geleverd

Super snel geleverd, keurig verpakt.

Zeer tevreden onze hond was erg gek op

Zeer tevreden niet verwacht dat onze hond erg lekker vond een dikke 10

Mooie voerbakken besteld, goede verpakt en duidelijke website.

Snelle levering, prima product

Snelle levering, prima product

Mijn puppie was heel blij.

Snelle levering en ik werd goed op de hoogte gehouden wanneer het pakket bezorgd werd.

Snel; en precies goed tuigje; blij mee

Snelle levering, precies het tuigje wat ik had verwacht; blij mee.

Klantvriendelijk

Goed geholpen en probleem opgelost en fijn gesprek

Prima service, mooie producten

Levering was snel, verrast door de goede kwaliteit van de producten (kattenmand en speeltje).

Van Nelleweg 1

3044 BC Rotterdam

Over Max&Luna

Bij Max&Luna vind je alles om het leukste baasje te zijn! Van de beste hondenkussens en manden, het sterkste hondenspeelgoed en de leukste cadeaus voor jouw hond of opgroeiende pup. Maar ook gezonde kattenvoeding, de leukste speeltjes, mooie krabmeubels, design kattenbakken en zachte kattenmanden om heerlijk in weg te kruipen. Kortom alles voor jouw hond en/of kat! Heb je een vraag over een product? Heb je advies nodig over de maatvoering, wil je weten welk speelgoed het beste is voor het gedrag van jouw huisdier of twijfel je over de juiste hondenmand? Max&Luna staat altijd voor je klaar! Mail ons via [email protected] en onze medewerkers geven graag advies zodat je de juiste keuze kunt maken. Wanneer je ingeschreven staat voor de Max&Luna nieuwsbrief ontvang je regelmatig onze mailing vol inspiratie, nieuwe productinformatie en acties. Geef bij het inschrijven aan of je een hond, kat of beide hebt, zodat we jou zo relevant mogelijke informatie kunnen sturen.