Snel

Goed product snelle levering

Aanrader

Snelle en vriendelijke afhandeling van mijn bestelling. Ik werd goed geïnformeerd en de bezorging was snel. Mooie kwaliteit reismand, goed verpakt. Ik ga er binnenkort nog een kopen voor onze andere kat.

Goede en snelle verzending

Ik kreeg mijn bestelling snel. En het hondenkussen is heel mooi. Mijn honden liggen er graag op.

Super goed!

Zeer snelle levering en goed product.Ik ben erg tevreden!

superrrr

goed advies en snel verzonden

Mooi produkt, snelle levering..

Produkt zoals omschreven en snel geleverd..

Top service en communicatie

Ik ben uitstekend geholpen door de medewerkers van Max en Luna. Zij denken mee en de communicatie is erg fijn. Dat zie je al aan de persoonlijke benadering op de website. De artikelen worden ook snel verzonden. Ik vond het echt een top-service; dank jullie wel!

Duidelijke informatie op de site met vlotte verzending

Erg fijn dat er veel uitleg staat bij de artikelen en over een onderwerp in het algemeen. Hierdoor is de keus beter te maken.

Keurige service!

Besteld en volgende dag geleverd.

Bestelling en levering ging volgens het boekje. Prima.

Goede prijs kwaliteit verhouding!

Snelle levering goede prijzen

Mooi product en goede service

Kwalitatief mooi product, doet precies waar het voor is en snijd niet in de rug. Product ook snel geleverd

Mooi assortiment, snelle levering

Kong speeltjes ruim assortiment.

Mooie placemat voor de hond. Snel geleverd.

Snel en goed!

Snel geleverd! Onze hond laat het blauwe botje voor z’n tandjes niet meer los!

alles ging goed

kon niet beter

als verliep naar wens!!

alles verliep naar wens!!!

Top ,goede kwaliteit snelle levering

Goeie kwaliteit,duidelijke uitleg om online te bestellen.Snelle levering.

Prima bedrijf

Op tijd geleverd en goede duidelijke website.

Ondanks iets trage uitlevering erg tevreden.

Mooi kussen voor de hond gekocht. Levering duurde langer dan verwacht, deels door Hemelvaartdag, maar wat langere levertijden ervaar ik de laatste tijd ook bij andere webshops. Vraag aan klantenservice werdt snel beantwoord dat vindt ik dan wel weer een grote plus!

Zondag besteld,maandag in huis.Topservice!Ik ga blijven bestellen bij jullie.Groetjes suzy

mooie kwaliteit met snelle service

mooie winkel, mooie spullen, snel geleverd, kortom: top!

Super snel

Super snel. Mijn kat is er gek op

snelle bezorging en goede kwaliteit

De site was makkelijk te gebruiken en maten van de spullen stonden met een maattabel goed aangegeven. Levering na een dag, waarmee ze adverteren. Alleen het retourneren van producten was lastig te vinden op de site.

Van Nelleweg 1

3044 BC Rotterdam

Over Max&Luna

Bij Max&Luna vind je alles om het leukste baasje te zijn! Van de beste hondenkussens en manden, het sterkste hondenspeelgoed en de leukste cadeaus voor jouw hond of opgroeiende pup. Maar ook gezonde kattenvoeding, de leukste speeltjes, mooie krabmeubels, design kattenbakken en zachte kattenmanden om heerlijk in weg te kruipen. Kortom alles voor jouw hond en/of kat! Heb je een vraag over een product? Heb je advies nodig over de maatvoering, wil je weten welk speelgoed het beste is voor het gedrag van jouw huisdier of twijfel je over de juiste hondenmand? Max&Luna staat altijd voor je klaar! Mail ons via [email protected] en onze medewerkers geven graag advies zodat je de juiste keuze kunt maken. Wanneer je ingeschreven staat voor de Max&Luna nieuwsbrief ontvang je regelmatig onze mailing vol inspiratie, nieuwe productinformatie en acties. Geef bij het inschrijven aan of je een hond, kat of beide hebt, zodat we jou zo relevant mogelijke informatie kunnen sturen.