Spedizione velocissima

Ottimo negozio prezzi e servizio di altissima qualità. meglio di AMAZON

• Ci consiglieresti? Si

Vlotte levering en top product

Vlotte levering en top product

Mooie toestel. Mijn zorg is weg .Zeer snel per post

Ik heb drie kittens en twee katten. Ik moest twee keer schepen per dag en nog veel meer. Nu is mijn vloer proper. Kitten en katten gaan zelfs naar de robot. Robot doe alles voor mij. dus geen handen vuil maken, zand sparen, want gaat de resten gaan onmiddellijk weg, proper blijven voor de katten. Geen slechte geuren, niets is gewoon perfect toestel.

Kattendrinkfontein besteld. Binnen 2 dagen bezorgd. Heel blij mee. Bedankt

Leuke producten en snelle levering

Ik kocht 2 speeltjes en de volgende dag al in huis! Superblij mee!

Heel blij!

Ons Prinsje kan nu veilig vervoerd worden in de auto. Hij vindt autorijden heel leuk en nu nog meer omdat hij dan goed naar buiten kan kijken.

Snel ontvangen

Bestelling zeer snel ontvangen

Snelle, vlotte levering en afhandeling bij retourzending

Goede ervaring.

mooie mand

Mooie mand en de volgende dag al in huis buddha dlaspt er heerlijk in .

Enkel de bedenking dat de mat wit is , had een kleur dienen te hebben die niet zo snel vuil lijkt Mvg

Super service

Snelle levering en een prachtig kussen voor onze hond

Goed en snel

Product wat je ziet en koopt is ook wat je krijgt. Snelle levering.

Goede snelle service

Een prachtig hondenkussen binnen 24 uur in huis!

Op tijd geleverd.

Een hele mooie mand ,maar de rand was erg hand en vond mijn hondje niet prettig.

Leuke producten en snelle levering!

Ruim assortiment met leuke, bijzondere artikelen. Snelle levering en goede aanbiedingen!

Fijne waterbak, blijft goed op zijn plek staan

Vlot

Goede beschrijving van product , dezelfde week al in huis .

Tevreden

Bestelling gedaan maar was elders goedkoper contact opgenomen en heb nu het verschil in de vorm van een tegoed bon gehad. Geweldig

Alles is gelopen zoals het moet!

Goede service.

Positief

Duidelijke communicatie en levering. Mooi product, nu nog afwachten of onze pup er graag in gaat liggen : )

Goed spullen en quality

Ik ben blij met me aankoop En ik raad iedereen aan Goed spullen en top quality

Overzichtelijke site, snelle levering, contact naar klant is goed !

Super service

Heel mooi groot kussen. Ons meisje is er heel blij mee

Van Nelleweg 1

3044 BC Rotterdam

Over Max&Luna

Bij Max&Luna vind je alles om het leukste baasje te zijn! Van de beste hondenkussens en manden, het sterkste hondenspeelgoed en de leukste cadeaus voor jouw hond of opgroeiende pup. Maar ook gezonde kattenvoeding, de leukste speeltjes, mooie krabmeubels, design kattenbakken en zachte kattenmanden om heerlijk in weg te kruipen. Kortom alles voor jouw hond en/of kat! Heb je een vraag over een product? Heb je advies nodig over de maatvoering, wil je weten welk speelgoed het beste is voor het gedrag van jouw huisdier of twijfel je over de juiste hondenmand? Max&Luna staat altijd voor je klaar! Mail ons via [email protected] en onze medewerkers geven graag advies zodat je de juiste keuze kunt maken. Wanneer je ingeschreven staat voor de Max&Luna nieuwsbrief ontvang je regelmatig onze mailing vol inspiratie, nieuwe productinformatie en acties. Geef bij het inschrijven aan of je een hond, kat of beide hebt, zodat we jou zo relevant mogelijke informatie kunnen sturen.