Ideale bench voor op reis mee te nemen.

Hele mooie stevige bench.

Zeer snelle levering. De bench is stevig en past goed in de camper. De hond wil er nu nog niet in maar met oefenen komt dit wel goed

geleverd volgens afspraak, Goed

netjes geleverd volgens de afspraken

Alles voor je kat

Eenvoudig zoeken tussen de producten. Ruime keuze, goede prijs

Supersnelle verzending, is niet de eerste keer dat ik hier bestel maar ervaar telkens weer die super service.

Goede en leuke procucten, snelle levering!

Zeer tevreden met de bestelling en de snelle levering!

Bestelling de volgende dag al geleverd in België.

Snelle verzending, vriendelijke klantenservice!

Bestelling was snel verzonden en snel in huis. Kattenluik besteld ter vervanging van het oude luik, maar het nieuwe luik werkte niet direct. De vriendelijke klantenservice verwees ons naar de fabrikant voor optimale service en toen was het zo opgelost!

Heerlijke comfortabele donutmand.

Kwaliteit donutmand. Prachtige kleur, echt een lekker nestje. Onze hond is er dol op. Snelle levering, hele mooie mand voor een goede prijs.

Leuke producten en snel geleverd

Leuke producten en snel geleverd

We hebben een mail ontvangen en duidelijk wat erop staat

gemakkelijke bestelprocedure, wordt goed op de hoogte gehouden wat er gebeurd met de bestelling en wordt de volgende dag gewoon geleverd.

snelle goede service

. --

Snel geleverd en prima kwaliteit

Snel geleverd en prima kwaliteit

Snel, heel tevreden.

Snelle en goede service

Goede overzichtelijke site en een snelle en goede levering

Livraison le lendemain en Belgique

Service 5 étoiles, livraison ultra rapide vers la Belgique :-)

Bestelling vlot en op tijd geleverd.

Bestelling vlot en op tijd geleverd.

Zeer tevreden over product en afhandeling.

Zeer tevreden.

Duidelijke webshop, vlotte bestelling en snel geleverd

Duidelijke webshop, vlotte bestelling en snel geleverd. En netjes op de hoogte gehouden bij elke stap van je bestelling/ verzending. Spullen zijn zeer goed en beschermd ingepakt in pakket.

niet sympathiek

een mand gekocht die kwa kleur sterk afwijkt van de foto, bovendien een erg tegenvallende kwaliteit. reactie van Max en Luna: stuur maar terug. een erg makkelijke oplossing. gemakzuchtige oplossing.

Snelle service!

Gebruiksvriendelijke website en zeer snelle bezorging. Dankjewel!

Dit luik had ik al 14 jaar en het is de enige werkbare oplossing voor de combinatie balkondeur en grote kater (7 kg). Het bestaande luik was aan vervanging toe, precies hetzelfde luik besteld, keurig geleverd en in een kwartier geplaatst.

in een woord perfect!!!!!!!!!

de kat is dol op de multivitamine pasta dus heel makkelijk te geven. Prima service!

Van Nelleweg 1

3044 BC Rotterdam

Over Max&Luna

Bij Max&Luna vind je alles om het leukste baasje te zijn! Van de beste hondenkussens en manden, het sterkste hondenspeelgoed en de leukste cadeaus voor jouw hond of opgroeiende pup. Maar ook gezonde kattenvoeding, de leukste speeltjes, mooie krabmeubels, design kattenbakken en zachte kattenmanden om heerlijk in weg te kruipen. Kortom alles voor jouw hond en/of kat! Heb je een vraag over een product? Heb je advies nodig over de maatvoering, wil je weten welk speelgoed het beste is voor het gedrag van jouw huisdier of twijfel je over de juiste hondenmand? Max&Luna staat altijd voor je klaar! Mail ons via [email protected] en onze medewerkers geven graag advies zodat je de juiste keuze kunt maken. Wanneer je ingeschreven staat voor de Max&Luna nieuwsbrief ontvang je regelmatig onze mailing vol inspiratie, nieuwe productinformatie en acties. Geef bij het inschrijven aan of je een hond, kat of beide hebt, zodat we jou zo relevant mogelijke informatie kunnen sturen.