Netjes en op tijd bezorgd.

Keurige verzending. De hondjes kunnen weer vooruit.

Nette en snelle levering en netjes verpakt

Onze poes Lotte is erg blij met haar nieuwe krabmeubel van MyKottyLui. Ze ligt er graag op en krabben natuurlijk

Ik heb tot twee keer toe een verkeerde maat tuigje voor mijn hondje besteld. Beide keren teruggestuurd. De retourzending was netjes afgehandeld. De klantenservice van Max&Luna denkt graag met jou mee en draagt een juiste oplossing voor. Echt top!

De levering was sneller dan ik verwacht had en werd goed op de hoogte gehouden wanneer het verzonden was. Het product is netjes verpakt en onbeschadigd ontvangen.

Heel correct!

Correcte levering, Correcte informatie mbt levertijden

Prima, snelle levering.

+ Alles werd fijn in 1 zending geleverd in onbeschadigde verpakkingen. - bij een order van €700,- zou ik persoonlijk voor een ander cadeautje kiezen. Bij de huidige gift laten onderdelen direct los en bij het spelen ermee vervolgde dit wat rommel in huis geneerde. Dezelfde dag al in de prullenbak, niet duurzaam.

Super service!

Super snelle levering, alles was de volgende dag al binnen. Mooie producten voor een mooie prijs. Het retourneren van 1 product ging ook snel en gemakkelijk. Top!

Vlot

Gemakkelijk te bestellen en direct geleverd.. en heel content van de producten..

Snelle levering en goede communicatie. Product zoals beschreven.

Prima service.

Product als omschreven , snelle levering.

Wel goed.

Ik ben goed op de hoogte gehouden tijdens het proces.

Uitstekende service

Een mooi mandje besteld voor een Yorkie. Maar bij aankomst bleek het toch een maatje te klein. Gebeld, bijzonder vriendelijk geholpen en binnen 10 minuten was er al een retourlabel. Nu een maatje groter besteld!

Uitstekende kwaliteit van de bench

De bench besteld de volgende dag in huis. Netjes bezorgd, netjes verpakt. Alleen hij was te groot, hem de zelfde dag retour gestuurd. Nu wachten dat het geld terug gestort gaat worden zodat ik een maatje kleiner kan bestellen

Probleem goed opgelost

We hadden twee krabpalen gekocht die bij aankomst wat beschadigingen hadden. Gezien de prijs was dat niet de kwaliteit die we verwachten. hebben gevraagd of we ze met korting konden houden. Max&Luna ging daarmee akkoord en het het bedrag hadden we de volgende dag op onze rekening staan. Goede service!

Prima en snel

Komt de afspraak na , snel geleverd. Prima !

Vlotte levering

Vlotte levering en de maat dat niet juist was vlot retour en geld terug

Vlotte service

Snel geleverd, netjes ingepakt.

Levering en prijs

Snelle levering. Product enkel euro's goedkoper dan overige aanbieders.

Honden vinden het lekker. De postbode vind het te zwaar. Jammer dan

Prima afgehandeld mijn retourafzending

Keurig snel geld ontvangen

Goede service en snelle levering

Beschrijving is goed en uitgebreid neergezet. Goed verzonden. Puppy vindt zijn speeltjes leuk, dus baasjes ook!

Heel goed alles netjes verpakt .en mooi optijd geleverd

Van Nelleweg 1

3044 BC Rotterdam

Over Max&Luna

Bij Max&Luna vind je alles om het leukste baasje te zijn! Van de beste hondenkussens en manden, het sterkste hondenspeelgoed en de leukste cadeaus voor jouw hond of opgroeiende pup. Maar ook gezonde kattenvoeding, de leukste speeltjes, mooie krabmeubels, design kattenbakken en zachte kattenmanden om heerlijk in weg te kruipen. Kortom alles voor jouw hond en/of kat! Heb je een vraag over een product? Heb je advies nodig over de maatvoering, wil je weten welk speelgoed het beste is voor het gedrag van jouw huisdier of twijfel je over de juiste hondenmand? Max&Luna staat altijd voor je klaar! Mail ons via [email protected] en onze medewerkers geven graag advies zodat je de juiste keuze kunt maken. Wanneer je ingeschreven staat voor de Max&Luna nieuwsbrief ontvang je regelmatig onze mailing vol inspiratie, nieuwe productinformatie en acties. Geef bij het inschrijven aan of je een hond, kat of beide hebt, zodat we jou zo relevant mogelijke informatie kunnen sturen.