Top service en geen omkijken naar

Wat ik fijn vind aan semmie is dat ik niet zelf per see kennis hoef te hebben van beleggen maar dat ik wel actief ben op de markt. Mijn spaargeld levert op deze manier een hoop meer op zonder dat ik er ook maar iets voor hoef te doen! De app werkt prima en alles is helder en duidelijk te bedienen!

Heel makkelijk om stapsgewijs te beginnen met beleggen. Duidelijke en overzichtelijke app

Ook qua klantenservice zeer goed

Op de valreep van een van de actieperiodes iemand laten aanmelden zodat ik nog van de booster kon profiteren. Helaas was deze aanmelding niet op de normale snelle manier verlopen waardoor strikt genomen niet aan de voorwaarden voor de booster was voldaan. Echter na reclamatie werd dit alsnog teruggedraaid. Klantenservice zoals het hoort maar echter vaak niet wordt waargemaakt. Semmie deed het wel.

Betrouwbaar, makkelijk, overzichtelijk

Ben zeer tevreden over Semmie. Duidelijke uitleg hoe eea werkt, waarin belegd wordt.

Ik ben net begonnen

Ik ben net begonnen met belegen en ik ben nu al enthousiast en heb er zin om meer over te leren. Ik vind de app erg gebruiksvriendelijk.

Beleggen eenvoudig en overzichtelijk

Overzichtelijk en mooi

Semmie maakt gebruik van een mooie app, die overzichtelijk is en jouw de keus geeft hoe je wilt beleggen. Zij doen uiteindelijk de rest. Wel heel fijn als je dit wilt proberen maar nog niet veel verstand ervan hebt. Ik zeg proberen, want een kind kan de was doen ;)

Duidelijke uitleg en top customer service

Maand geleden gestart met semmie! Fijne app, duidelijk en de chat optie werkt top!!

Het werkt heel fijn en je rendement is goed

Simpel en rechttoe-rechtaan

Meer fonds mogelijkheden zou mooi zijn.

precies wat ik zocht

werkt simpel, je hebt (als je dat wilt) geen omkijken na. goede app, (beetje traag bij opstarten) uitgebreide informatie (maandelijks/kwartaal) Wanneer het niet je hobby is om alles te volgen is dit een mooie manier van beleggen. Ben blij dat ik Semmie ontdenkt heb ;-)

Meer geld opbouwen dan op de spaarrekening en je hoeft er niet naar om te kijken.

Simpel, helder en efficiënt

Ik heb totaal geen affiniteit of ervaring met beleggen. Semmie maakt het super simpel en toegankelijk. Het is nu ook leuk om even te kijken hoe het loopt en wat er speelt op de markt zonder daar een hele studie van te hoeven maken. De rest doet het team van Semmie allemaal voor jou. Wijst zichzelf.

Starten met iets nieuws zoals het hoort

Simpel, helder en met rendement. Voor de beginnende belegger of gewoon iemand die meer van zijn (spaar)geld wil maken, start met Semmie. Én de chat werkt snel en laagdrempelig, handig als je wilt weten waar je aan toe bent.

Zeer eenvoudig.

Zeer eenvoudige app, leuk om mee te werken en je vermogen te zien groeien. Ik ben zeer enthousiast. Hopelijk gaan jullie ook iets doen met pensioenen voor ZZPers.

Overzichtelijk, duidelijk en een mooi extraatje!

Eigenlijk alleen maar positief. Semmie is heel gebruiksvriendelijk. Ik kan alles makkelijk zelf regelen, maar krijg ik ook snel antwoord als ik een vraag heb. Het is een fijn idee dat er in ieder geval iets gebeurt met ons geld, anders dan als je het op een 'gewone' spaarrekening zet. Momenteel gaat het goed en hebben we een leuk extraatje op de spaarrekeningen voor onze dochters.

Fijne, gebruiksvriendelijke app

Alles is duidelijk en logisch. Semmie maakt beleggen voor je kinderen makkelijk

Mooie groei

App werkt goed en de groei is prima

Makkelijk

Heel fijn. Beleggen voor dummies

Fijne manier om te starten met beleggen

Ik wilde starten met beleggen en Semmie leek mij een goede manier om ermee te starten. Veel vragen worden op de website al beantwoord wat voor mij behoorlijk transparant overkomt. De komende jaren zal ik veel plezier met de app en website beleven. Waar ik wel graag een verbetering in zou willen zien is een betere overzichtspagina van de grafiek met duidelijke data erin als datum en percentages.

Veilig gevoel en goede klantenservice

Semmie is een app naar mijn hart. Er wordt duidelijk uitgelegd waar ze voor staan, ik geniet van de digitale customer journey en van de mooi visueel vormgegeven app. Ik vind het erg positief en fijn dat ze beleggen in duurzame fondsen. Zelf kan ik nog niets zeggen over de resultaten maar mijn zus heeft erg goed rendement met deze app (ongeveer 10%). Wat natuurlijk geen garantie is voor de toekomst maar ik ben positief gestemd.

Makkelijk, snel, transparant

Werkt prima, overzichtelijk

Overzichtelijke app, werkt prima

Zeer duidelijk

Duidelijke app, snelle en goede service. Duidelijke documentatie, die ook is terug te vinden in de app!

Beleggen makkelijk en overzichtelijk gemaakt

Hele fijne app in gebruik. Met duidelijk overzicht. Op deze manier kan iedereen beleggen!

Apollolaan 153

1077AS Amsterdam

202203800

Over Semmie

Semmie is een vermogensbeheerder die staat voor excellente service. Kies je voor Semmie, dan profiteer je van een state-of-the-art beleggingsplatform, bewezen beleggingsbeleid én persoonlijk contact wanneer jij daar behoefte aan hebt. We staan 7 dagen per week voor je klaar. Ook 's avonds én in het weekend. Welk beleggingsdoel je ook hebt, met Semmie beleg je op een manier die bij jou past. Kies uit een persoonlijke, zakelijke, lijfrente en/of kindrekening en wij beleggen je inleg voor jou in een van onze 3 modelportefeuilles. Let op. Risicoloos beleggen bestaat niet. Je kunt (een deel van) je inleg verliezen.