top en snel geregeld

Via de chat contact, alle vragen snel beantwoord en dezelfde avond aangemeld. Binnen 4 dagen was alles rond. super snel

Transparant, eenvoudig en vertrouwd

Sinds kort pas met beleggen bij Semmie begonnen, maar dat zij een goede service belangrijk vinden is al snel merkbaar. De manier van werken maakt het duidelijk, transparant en maakt het beleggen eenvoudiger. Ook door snel handelen en goed te communiceren zorgt Semmie al snel voor een vertrouwd gevoel; uiteraard mag je dat ook verwachten van een partij die jouw geld beheerd. Kortom, ik ben er van overtuigd dat ik een goede keus heb gemaakt met Semmie.

Tevreden, goede app overzichtelijk. Start nu en we krijgen allebei € 15! https://mijn.semmie.nl/in/GR5X4Y

Lekker bezig

Makkelijk om lid te worden. Het ziet er allemaal ook gewoon top uit. Ben benieuwd naar het vermogensbeheer. Vanuit kostenoogpunt wel wat aan de hoge kant, maar de vermogensbeheerders kunnen dat natuurlijk ruimschoots goedmaken;-)

Doet wat het moet doen.

De app is makkelijk en overzichtelijk.

Makkelijk, duidelijk, goed betaalbaar

Semmie heeft een onwijs handige app waarmee je zowel via je telefoon als laptop kaan beleggen. De omgeving is niet alleen mooi maar ook duidelijk, waardoor een kleine wijziging of bijstorten/ opnemen makkelijk door te voeren is. Heel gebruiksvriendelijk, en de kosten zijn ook best schappelijk.

Tot op heden fijne ervaringen

Werkt makkelijk, service is snel. Tot op heden erg tevreden.

Ontzettend goed!

Hele fijne simpele app waardoor het ook voor beginners mogelijk is om te beleggen. Fijn ook dat je uit verschillende profielen kan kiezen en dat de user interface makkelijk en overzichtelijk is.

Leuke manier om rendement te behalen.

Elke maand een klein bedrag inleggen, en de rest wordt voor je gedaan! Hoe handig is dat?!

De eerste proef bevalt goed.

Ik moet eerlijk bekennen lid te zijn geworden voor de sign bonus van €15. De eerste resultaten zijn prima. Het rendement is 2.8% voor 2 maanden (dus 16,8% pj). Klein minpuntje het is een Engelstalige app een niet alles is intuïtief handig. Mijn code gebruiken zou ik enorm waarderen. https://mijn.semmie.nl/in/MmCuLb

top

geld wat ik kan missen en als ik het verlies niet in de problemen kom maar bij semmie ben ik in vakkundige handen en daarom ben ik via hun gaan beleggen .

Klantvriendelijk en overzichtelijk

Semmie is een klantvriendelijke en overzichtelijke app

Makkelijk en duidelijk

Ik ben neg begonnen en vindt het een fijne app en toegankelijke manier om te beleggen!

Eenvoudig in gebruik, overzichtelijke app

Zonder kennis van beleggen kan je toch bij Semmie terecht. De app is duidelijk en super gebruiksvriendelijk.

Simpel, overzichtelijk en handig in gebruik

Vandaag gestart. Kind kan de was doen (al is het pas vanaf 18 toegestaan). De app werkt makkelijk en geeft duidelijke informatie. De app laat je ook vooraf nadenken wat je doel is. Keurig!

Lage kosten en een overzichtelijke app

Positieve informatie, overzichtelijke app en lage kosten

Eenvoudig, duidelijk en betaalbaar

Semmie is een duidelijke dienst waarvoor je geen kennis over beleggen nodig hebt en het rendement is ook prima. De app is overzichtelijk en duidelijk en als je een vraag stelt, krijg je binnen een paar minuten gericht antwoord. Ik raad het iedereen aan die geen verstand heeft van beleggen en toch zijn/haar geld wilt laten 'groeien'.

Ik hoef niks te doen, heel betrouwbaar en goeie rendement. Ik raad het aan

So far so perfect!

Gebruiksvriendelijk platform. Alles is overzichtelijk en duidelijk vorm gegeven.

Eenvoudig en duurzaam beleggen

Zeer heldere uitleg, een mooie app en het beleggen wordt voor je gedaan. Wat wil je nog meer?!

Fijne app voor iemand die niet zo veel weet over beleggen

Duidelijk, makkelijk met goede begeleiding

Door de duidelijke uitleg en begeleiding heb ik het gevoel dat ik in goede handen ben!

Duidelijke app en altijd bereikbaar

Ook via chat altijd bereikbaar. Eenvoudig wijzigingen doorgeven. Maand nieuws helder.

Duurt lang dat je kan beleggen

Onduidelijk hoe het werkt

Klantenservice die echt service verleent..!

Wat een verademing. Een vriendelijke, persoonlijke, snelle, professionele en oplossingsgerichte klantenservice die je ook echt helpt. Het kan dus wel. Dank leuke mensen van de Semmie klantenservice, ga vooral zo door!

Apollolaan 153

1077AS Amsterdam

202203800

Over Semmie

Semmie is een vermogensbeheerder die staat voor excellente service. Kies je voor Semmie, dan profiteer je van een state-of-the-art beleggingsplatform, bewezen beleggingsbeleid én persoonlijk contact wanneer jij daar behoefte aan hebt. We staan 7 dagen per week voor je klaar. Ook 's avonds én in het weekend. Welk beleggingsdoel je ook hebt, met Semmie beleg je op een manier die bij jou past. Kies uit een persoonlijke, zakelijke, lijfrente en/of kindrekening en wij beleggen je inleg voor jou in een van onze 3 modelportefeuilles. Let op. Risicoloos beleggen bestaat niet. Je kunt (een deel van) je inleg verliezen.