Eenvoudig beleggen

Duidelijk en eenvoudig beleggen wordt zo voor iedereen mogelijk gemaakt.

makkelijk! zonder te nadenken

Het is zo fijn, dat ik vaak vergeet dat ik bij Semmie een klein bedrag heb weg gezet. En ermee kan beleggen. zo heb ik altijd een veilige plek voor kleine centjes die groter kunnen groeien.

Ik beleg inmiddels al bijna 1 jaar bij Semmie en ben zeer tevreden. Het systeem is zeer eenvoudig, transparant en gebruiksvriendelijk. Tijdens de enorme dip ben ik voorzien van goed advies en heb ik de storm goed kunnen doorstaan. Ik ben ook erg tevreden met mijn vaste contactpersoon, deze reageert altijd zeer snel en professioneel met tevens het juiste advies! Kortom: ik zal nog lang een tevreden klant van Semmie blijven.

Professionele belegging organisatie

Helder en overzichtelijk, je groeit ongezien naar je einddoel toe. Het beleggen wordt goed beheert en de uitleg is duidelijk. Toppie

Betrouwbaar!

Verstrekken regelmatig duidelijke informatie.

Simpel duurzaam beleggen

Via Semmie kan ik zonder omkijken beleggen en ook nog eens duurzaam!

Hoe beleggen simpel wordt!

Heel makkelijk en heel klantgericht en klantvriendelijk. Nu hopen op een mooie rendement.

Gemakkelijk en snel!

Via Semmie kan ik eenvoudig duurzaam beleggen zonder dat ik zelf ermee bezig ben. Dit maakt sparen alleen maar leuker én draag ik bij aan een duurzamere wereld.

Heel handig, fijn, goed bereikbaar, leuke manier om te sparen

Easy, right

IT s easy and simple

Top service, overzichtelijk en simpel!

makkelijk om te starten. Zelfs zonder kennis of ervaring. Betrouwbaar en klantgericht

Prachtig

De app werkt goed, medewerkers zijn professionals en het rendement is prima!

Duidelijk

Bij Semmie weet je waar je aan toe bent. Er wordt belegd in duurzame bedrijven en dit wordt prima uitgelegd en verantwoord.

Relaxed beleggen

Ik vind het heel fijn dat ik regelmatig updates krijg van Semmie, maar me verder niet met het beleggen bezig hoef te houden. Ik heb zelf geen verstand van beleggen maar zo is het wel mogelijk

Erg fijne klantenservice en makkelijk beleggen!

Ik vind de website maar ook de app van Semmie heel goed en overzichtelijk waardoor beleggen echt een plezier maar ook gemak is. Handig zijn de verschillende potjes die per doel toegevoegd kunnen worden. Absolute aanrader.

Erg tevreden

Net begonnen met Semmie, en ik ben erg tevreden. Alles is duidelijk uitgelegd en de blogs zijn superfijn om te lezen.

Semmie maakt het mogelijk om op een overzichtelijke en gebruiksvriendelijke manier te beleggen.

Beleg nu twee maanden bij Semmie en ben erg tevreden. De app is betrouwbaar en werkt goed. Regelmatig marktupdates en mooie acties.

Werkt heel makkelijk

Een toegankelijke manier om te beleggen. Fijne app, leuk ook dat je betaalverzoekjes kunt sturen :).

Simpel en leuk

Beleggen via de Semmie app is simpel en leuk! De app is echt voor iedereen toegankelijk en maakt het beleggen vrij simpel.

Duidelijk en simpel

Enorm betrouwbaar en je hebt er geen kennis van beleggen voor nodig. Ideaal voor beginners!

Goede manier van sparen, hoog rendement

Ik spaar nu al enkele maanden via Semmie en ik ben ontzettend blij dat ik hiervoor gekozen heb. Op een normale spaarrekening krijg je nu vrijwel geen rente en tot nu toe met Semmie altijd minimaal 3,5% rendement gezien, meestal een stuk hoger. Op deze manier kan ik toch nog iets doen met mijn geld!

Leuke manier om met beleggen te starten

Beleggen is natuurlijk best even spannend als je het nog niet eerder hebt gedaan en er ook nog eens weinig vanaf weet. Echter, Semmie doet alles voor je en het levert al gauw meer op dan je spaarrekening dus dat maakte het voor mij laagdrempelig om het te proberen. Hoewel ik weinig van beleggen zelf weet, heb ik wel wat werkervaring in de financiele sector en weet ik bijv hoe pensioenfondsen beleggen. Daaruit heb ik geleerd dat offensief beleggen minder eng is dan het lijkt, mits je natuurlijk het risico wel kunt dragen. Je neemt iets meer risico, maar het is nog steeds relatief klein. Ik beleg met geld dat ik in theorie prima kan missen, maar ik weet ook dat een potentieel verlies niet heel groot zal zijn. Een negatief rendement wordt daarnaast vanzelf weer positief. Het is een kwestie van geduld hebben. Mocht je je geld toch ineens nodig hebben dan kunt je het bij Semmie gewoon weer opnemen! Ik zeg dus: probeer het eens!

Het openen van een rekening gaat super snel, tijdens het proces word je goed op de hoogte gehouden. De app is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. Ik ben tot nu zeer tevreden.

Makkelijk en snel!

Makkelijk en snel aandelen.

Apollolaan 153

1077AS Amsterdam

202203800

Over Semmie

Semmie is een vermogensbeheerder die staat voor excellente service. Kies je voor Semmie, dan profiteer je van een state-of-the-art beleggingsplatform, bewezen beleggingsbeleid én persoonlijk contact wanneer jij daar behoefte aan hebt. We staan 7 dagen per week voor je klaar. Ook 's avonds én in het weekend. Welk beleggingsdoel je ook hebt, met Semmie beleg je op een manier die bij jou past. Kies uit een persoonlijke, zakelijke, lijfrente en/of kindrekening en wij beleggen je inleg voor jou in een van onze 3 modelportefeuilles. Let op. Risicoloos beleggen bestaat niet. Je kunt (een deel van) je inleg verliezen.