Betrokkenheid

Je wordt goed geholpen door de chat, geen vraag is te gek. Dit helpt je zeker als je begint met beleggen!

Fijne dienst maar onvolwassen en continue wijzigingen

De dienst zelf is heel mooi en prettig maar het is duidelijk dat het bedrijf erachter nog heel erg zoekend is; er zijn continue wijzigingen en je moet ook veel contact opnemen met de ondersteuning omdat ze basis functies weer aangepast hebben, automatische incasso's gaan nooit goed, nu hebben ze laatst de grens voor nieuwe rekeningen weer vertienvoudigd dus mijn portfolio die ik over wilde nemen bij een andere bank kan nu dus niet meer dezelfde structuur houden en daar baal ik best van. Al met al een goede dienst maar de onvolwassenheid en de continue wijzigingen wordt ik extreem moe van..

Duidelijk en overzichtelijk

Voor leken binnen beleggingen als wij dat zijn, is dit ideaal. Er is een duidelijk overzicht van de beleggingen en opbrengsten.

Erg overzichtelijk! Super fijn

Echte aanrader.

Netjes geholpen, duidelijke informatie

Ik ben pas net begonnen, maar zeer te spreken over de klantenservice. Persoonlijk contact mogelijk, ze bellen snel terug, app is duidelijk en informatief ingeregeld.

Makkelijk en overzichtelijk

De app is makkelijk en overzichtelijk.

Duidelijke uitleg makkelijk beleggen

Het is fijn om aan te geven hoe je wilt beleggen. Met meer of minder risico. Daarnaast is het leuk om de magazine te lezen met de laatste update.

Fijn

Makkelijk geld storten maar opnemen is nogal complex omdat je eerst je rekening moet actieveren en dat niet ergens duidelijk wordt aangegeven... ook moet je wachten en staat het niet gelijk op je rekening, dit is voor mij wel een minpuntje. Verder een hele fijne app en kan je zo makkelijk je geld beleggen, zeker voor mensen die er nier zo handig in zijn, maar toch dat willen doen

Hele fijne app

Semmie is een fijne app die alles voor je doet, het enige wat je zelf moet doen is geld storten doe het via een automatische incasso. Super!

Eenvoudige omgeving

Een makkelijke omgeving om te beleggen, zelf voor een echte starter zoals ikzelf

Makkelijk en effectief

Laagdrempelige manier om wat (spaar)geld te beleggen. App werkt fijn en overzichtelijk

Makkelijk en simpel

Semmie is erg fijn om mee te beleggen. Automatische incasso maandelijks zelf aan te passen per maand en heel overzichtelijk en duidelijk.

Super handig en simpel.!

Openen van rekening ging snel en kon direct beginnen met sparen. Ideaal dat je ook rekening voor kind en kleinkind kan openen. Toevoegen van foto aan rekening maakt het nog leuker om te sparen voor je doelen.

Super leuk spaar systeem

Werkt ontzettend makjelijk

Makkelijk en snel verdient

Begrijpelijke app, makkelijke manier om wat winst uit je spaargeld te halen.

Duurzam is top

Makkelijk en overzichtelijke app. Duurzaam beleggen is de toekomst en blij dat dit gemakkelijk via Semmie kan

Super simpel. En duidelijk

Simpel en duidelijke uitleg

Simpel in gebruik

Makkelijk app om te starten met beleggen. Het aanmel duurde wel erg lang

Eenvoudig & overzichtelijke beleggen

Ben erg tevreden over Semmie. Heb er een rekening voor mijn zoontje geopend en ben erg tevreden met de manier van werken. Simple, doeltreffend en helder. Daar houd ik van!

Het spaargeld van onze dochter zijn we gaan beleggen via semmie. Tot nu toe bevalt dit heel goed. Er wordt zorgvuldig gewerkt en je wordt erg goed op de hoogte gehouden van het laatste nieuws op de aandelen markt maar ook wanneer je een account aanmaakt.

Vlotte benaderbare duurzame vermogensbeheerder

Open en transparante en duurzame en vlotte vermogensbeheerder. Duurzaam beleggen geeft mij een goed gevoel. Door de magazine's neemt het mij als leek op een leuke manier mee in de beleggingswereld. Heel leerzaam. Ze zijn heel benaderbaar via de Whatsapp. Ik ben wel fan.

Mooi design en makkelijk in gebruik

Erg eenvoudig om een rekening te openen, goede stapsgewijze uitleg, leuk om eigen doelen te koppelen en snelle en persoonlijke reactie bij vragen.

Eenvoudig en zorgeloos

Een aanrader.

Erg tevreden

Gemakkelijk om als onervarene te gaan beleggen!

Gemakkelijk!

Een hele fijne en makkelijke service, ook mijn vragen werden supersnel beantwoord. Ik heb er geen omkijken naar, ben zeer tevreden!

Apollolaan 153

1077AS Amsterdam

202203800

Over Semmie

Semmie is een vermogensbeheerder die staat voor excellente service. Kies je voor Semmie, dan profiteer je van een state-of-the-art beleggingsplatform, bewezen beleggingsbeleid én persoonlijk contact wanneer jij daar behoefte aan hebt. We staan 7 dagen per week voor je klaar. Ook 's avonds én in het weekend. Welk beleggingsdoel je ook hebt, met Semmie beleg je op een manier die bij jou past. Kies uit een persoonlijke, zakelijke, lijfrente en/of kindrekening en wij beleggen je inleg voor jou in een van onze 3 modelportefeuilles. Let op. Risicoloos beleggen bestaat niet. Je kunt (een deel van) je inleg verliezen.