Goede service en snelle levering

• Welke artikelen heeft u gekocht en wat vind u ervan? 3 kasten weet zo niet hoe ze heten

Goede service en vriendelijk personeel

De service was prima maar ik heb wel twee weken moeten wachten op mijn doek. Het doek zit wel wat ruim in het frame.

• Welke artikelen heeft u gekocht en wat vind u ervan? doek van bloemen print.

Goed advies, prima service, behulpzaam personeel.

Er werd alle tijd aan ons besteed, veel advice gegeven,niets werd opgedrongen.

• Welke artikelen heeft u gekocht en wat vind u ervan? eetkamer tafel

goede service

meedenken en snel kunnen leveren, levering op bijzondere locatie is zonder problemen verlopen en op de juiste dag en tijd.

• Welke artikelen heeft u gekocht en wat vind u ervan? bank en poef van Wood, mooie producten voor een prima prijs

prima bedrijf die voor hun afspraken staan

is iets fout gegaan, maar goed opgelost

• Welke artikelen heeft u gekocht en wat vind u ervan? eethoek-stoelen / fauetuil

Vriendelijk en goed advies.

• Welke artikelen heeft u gekocht en wat vind u ervan? Fatuile en wandrek.

Vriendelijk personeel mooie bank gekocht super blij mee. Niet te grote winkel dus dat vind ik makkelijker winkelen en overzichtelijk

• Welke artikelen heeft u gekocht en wat vind u ervan? Bank Kreta

Goed betrouwbaar en kwaliteit.

De meubels op tijd en netjes afgeleverd, en de afspraak nagekomen.

• Welke artikelen heeft u gekocht en wat vind u ervan? TV meubel en 4 eetkamerstoelen, naar verwachting goed en mooi.

Fijn bedrijf

Een goede webshop, waarbij er duidelijk mensen achter zitten. Ze nemen persoonlijk contact met je op en houden rekening met je planning bij leveringen. Fijne partij!

• Welke artikelen heeft u gekocht en wat vind u ervan? Leren bank rodeo

Mooie spullen, fijne bediening, goeie service

Bank, salontafels, nu ook eethoek met stoelen gekocht. De kwaliteit is prima, service perfect, snelle levering. Dus als ik iets nodig heb , kom ik eerst bij jullie kijken... Groetjes Nathalie en Tjue

• Welke artikelen heeft u gekocht en wat vind u ervan? bank, salontafels, eethoek met stoelen.

Top service en vriendelijk personeel

Na enige miscommunicatie is nadien alles goed opgelost! Wij zijn erg tevreden

• Welke artikelen heeft u gekocht en wat vind u ervan? Be Pure Home hoekbank rodeo cognac, erg tevreden! Mooie bank en zit mooi stevig :)

• Welke artikelen heeft u gekocht en wat vind u ervan? Vloerlamp .. moet helaas nog geleverd worden

Top, snelle levering!

Op donderdag een kast gekocht, stond op voorraad, werd op zaterdag al gelevers. Superblij mee!

• Welke artikelen heeft u gekocht en wat vind u ervan? N.v.t.

Zeer goed en vriendelijk

Je wordt goed geholpen en helpen je met wat de opties zijn. Zeer vriendelijk personeel waarmee je een grapje kunt maken. Zeer goede service. etc etc etc. te veel om op te noemen. Een echte leuke winkel vooral voor de jongere jeugd lekker stoer en industrieel niet te degelijk/stijfjes. De opzetting is goed niet te degelijk.

• Welke artikelen heeft u gekocht en wat vind u ervan? een fautail en een bank. De stoel is inmiddels binnen we wachten alleen nog op de bank

Geweldig!!!!!!

Geweldige service, zeer vriendelijk personeel, kortom mijn favoriete woonwinkel😉

• Welke artikelen heeft u gekocht en wat vind u ervan? Tafel, kast, stoelen, bank, dressoir, woonaccessoires

Mooi assortiment, goede servive.

Al veel spullen gehaald bij Sellini in Joure. Zeer tevreden, veel keuze.

• Welke artikelen heeft u gekocht en wat vind u ervan? Lamp, vloerkleed, kussens, decoratie, wandkast

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Ik was mijn portemonnaie vergeten en kon het tafeltje wat ik had uitgezocht zo meenemen en achteraf betalen. Top service!

• Nazorg & Garantie

Pluspunten

Prettig contact via de mail. Product snel verstuurd Kennis welke producten de winkel heeft

De verzending met het postbedrijf verliep niet soepel, maar daar kunnen jullie als winkel weinig aan doen lijkt me.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Vriendelijk, toegankelijk.

verdiepen in mangohout, daar moet volgens mij geen matte lak over maar olie......

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Heel fijn geholpen in de winkel!! Alles op de bestelling kunnen zetten en ook later nog aan kunnen vullen. Fijn dat er geen aanbetaling gedaan hoeft te worden. En toevallig in het kerstweekend met 10% korting een kast kunnen scoren, altijd fijn natuurlijk!

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Mooie winkel

Klanten iets meer op de hoogte houden qua levertijd

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Leveren op afgesproken tijd

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Vriendelijk en enthousiast, mooie locatie waar de meubels en accessoires royaal staan uitgestald. Leuke merken.

Personeel dat wat ouder is, die wat meer initiatief nemen, durven zeg maar.. ik ben natuurlijk niet echt vaak geweest en is mijn indruk van die momenten dat ik er was.

Marconiweg 24

8501XM Joure

Over Selinni wonen

Selinni wonen We creëren gave interieurs met de producten van onze merken! ONZE PRODUCTEN Banken, tafels, fauteuils, stoelen, verf en behang ONZE MERKEN BePureHome | Beside rugs | By-Boo | Coolplant | Duchtbone | Dyyk | Eijffinger | Eleonora | Forme | Good & Mojo | HKliving Hookedonwalls | It's about RoMi | Jesper Home | Little greene | New Routz | Noga Design | Selinni | Staerkk | Urban Cotton vtwonen | Woood | Woood Exclusive | Zuiver | They & Me