Pluspunten

We zijn erg goed geholpen en de service is top! De winkel ziet er trendy en verzorgd uit.

Jammer dat we er pas in de winkel achter kwamen dat het niet heel groot is. Misschien wel handig om duidelijk te vermelden op de site.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Als verbeterpunt zou ik aanraden om de juiste levertijd te vermelden. Toen ik mijn lamp besteld had stond er levering binnen 3 weken. Ook werd vermeld dat er veel op voorraad was. Bij de andere webwinkels stond achteraf gezien wel de juiste levertijd van half januari toen ik de lamp bestelde. Het is beter de juiste levertijd te vermelden anders kom je niet betrouwbaar over als bedrijf. Ik heb er wel per mail mee ingestemd dat de lamp omstreeks 15 januari wordt geleverd. Tip: eerlijk vermelden wanneer een product leverbaar is dit om je toekomstige klanten te behouden!

Pluspunten

Goede en snelle service!

Niet telefonisch bereikbaar. Ook geen reactie via Whatsapp...

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

vlotte meiden! Onze vragen werden meteen correct beantwoord. Niet opdringerig.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

- Snelle communicatie via de mail - Opslag van spullen mogelijk tot gewenste leverdatum - Snelle levering

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Mooie spullen.

Jammer dat ze maar 3 dagen open zijn. En graag op alles n verkoopprijs zetten.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Er ging met de betaling iets fout en daar over gebeld. Kreeg een link om alsnog te betalen en de kandelaars werden persoonlijk thuis afgeleverd.

• Communicatie

Pluspunten

Enorm klantgericht en vriendelijk. Nemen de tijd om te zoeken naar het perfecte en passende aanbod. Goede service en leuk contact in zowel de winkel als telefonisch. Door deze ervaring al meerdere aankopen gedaan.

Jullie zijn zo sterk in interieuradvies, dat jullie daar nog meer in zouden kunnen uitbreiden en aanbieden. Ik geloof dat daar wel degelijk vraag naar is. Wellicht zijn workshops in stijl en interieur ook leuke acties.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Thuisbezorgd, uitgepakt en alle inpakmateriaal weer meegenomen. Super. En heel blij met de bank!

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Super service, kapotte lijst ontvangen en gratis een nieuwe gekregen. Door verschillende medewerkers geholpen, maar geen enkel probleem.

Geen, ga zo door!

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Overzichtelijk inrichting, leuk om lekker rond te snuffelen. Voor iedere portemonnee wat wils. Aardige verkoopsters geven goed advies.

Duidelijker reclame bord met naam aan de kant van de weg. Konden het pas na 2 rondjes rijden vinden.

Pluspunten

Paar weken geleden rnkele woondecoratie-items gekocht. Leuk assortiment hebben ze! Ik was er met mijn zoontje van net geen 3 en de medewerkster bood aan om het hekje op de eerste verdieping dicht te doen zodat hij niet naar beneden kon klimmen. Daarnaast stond er een kist met speelgoed in de winkel zodat hij fijn kon spelen en ik ondertussen wat leuks kon uitzoeken. Heel fijn!

Nvt

• Communicatie

Pluspunten

Showroom is erg mooi Het personeel is erg vriendelijk

Geen kennis over spullen die niet in de winkel verkrijgbaar zijn maar wel online

Groter groeien!

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Er werd goed geluisterd en het personeel was erg kundig. Omdat de kleur niet goed was ben ik terug gegaan en meteen werd er mee gekeken of er een andere kleur leverbaar was. Ook werd er behulpzaam mee gesjouwd.

Ik vraag me af als je slecht ter been bent hoe je boven komt. Dan lijkt het me handiger om op de benedenverdieping de showroom te hebben.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Super sfeervolle winkel, prachtig assortiment, leuk jong team, behulpzaam en meedenkend!

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Geweldige service. Artikelen vrijblijvend mee op zicht, daarvoor geen aankoopgarantie nodig.

Misschien een klein puntje: Onderlinge communicatie verbeteren. Betreffende afspraken die gemaakt zijn met de klant.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

gezellig, fijn personeel, behulpzaam, leuke spullen, prijs/kwaliteit goed.

nog wat meer leuke spulletje tot max. 10 euro.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Top bezorging. Snelle reactie via mail

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Super leuke spulletjes en snelle levering en nette service

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

overzichtelijke website

als een product niet leverbaar is moet het op de website aangegeven worden.

Marconiweg 24

8501XM Joure

Over Selinni wonen

Selinni wonen We creëren gave interieurs met de producten van onze merken! ONZE PRODUCTEN Banken, tafels, fauteuils, stoelen, verf en behang ONZE MERKEN BePureHome | Beside rugs | By-Boo | Coolplant | Duchtbone | Dyyk | Eijffinger | Eleonora | Forme | Good & Mojo | HKliving Hookedonwalls | It's about RoMi | Jesper Home | Little greene | New Routz | Noga Design | Selinni | Staerkk | Urban Cotton vtwonen | Woood | Woood Exclusive | Zuiver | They & Me