Pluspunten
klantvriendelijkheid en bezorging super
Verbeterpuntenheb erg lang moeten wachten op de spullen.
Pluspunten
Service is toppie!!'
Pluspunten
Er was een stoel beschadigd, helemaal top opgelost!
Pluspunten
Goede service, vriendelijk en hele mooie trendy spullen
Pluspunten
Het is super dat je spullen op zicht kan bestellen. Zo hebben wij een kast besteld, die toch tegenviel. Deze kan zonder problemen teruggestuurd worden. Dit is echt super!
Pluspunten
Er was iets vergeten, dit gaven ze netjes toe en werd snel nageleverd
Pluspunten
beloofd wat ze zeggen, snelle levering, mooie producten. Mooi thuis afgeleverd.
Verbeterpuntenniets op aan te merken,
Pluspunten
nette snelle service. Aardig personeel
Pluspunten
Heel aardig personeel en een super mooie winkel
Pluspunten
Hele leuke winkel, met eigentijdse spullen. Assortiment is levendig en verandert vaak. Dit nodigt uit om vaker te komen. Tevens een hele mooie en goede internetsite. Vragen werden netjes uitgezocht en goede communicatie via e-mail.
VerbeterpuntenZichtbaarheid van de locatie voor niet internet bezoekers.
Pluspunten
Mooie producten en betaalbaar
Pluspunten
Goede service. Kast is KEURIG thuis neergezet en verpakking weer meegenomen. Fijn dat je het product 30 dagen op zicht mag hebben. Vriendelijk personeel, zowel in de winkel en bij de bezorging!
Pluspunten
Zeer klantvriendelijk
Pluspunten
Fijne verkoopster, goede hulp
Goedemorgen, bedankt voor je reactie! Laat even weten welk vloerkleed je gekocht hebt (evt. foto) + afmetingen i.c.m. met welke bank, dan ga ik het even voor je nakijken. Ik ben ook benieuwd op welke sites je het vloerkleed nog meer hebt gevonden, zodat je we zeker de juiste artikelen met elkaar vergelijken, een klein prijsverschil kan natuurlijk altijd, echter meer dan de helft zou niet moeten kunnen. Ik hoor het graag via [email protected] Alvast bedankt voor je reactie.
Pluspunten
aardige mails
Verbeterpuntenhet leveren duurde dat lang.
Pluspunten
Online besteld via Facebook en top service!
VerbeterpuntenJullie hebben veel sneller kunnen leveren dan op de website bij het product staat! Ik zou dat dan aanpassen :)
Pluspunten
Mooie spullen
Pluspunten
Uitstekende service, mocht meerdere salontafels bestellen om thuis te kijken welke het mooiste zou staan. Pas achteraf betalen welke ik wilde houden.
Pluspunten
Heerlijk gewoon en niet opdringerig maar behulpzaam
Marconiweg 24
8501XM Joure
Selinni wonen We creëren gave interieurs met de producten van onze merken! ONZE PRODUCTEN Banken, tafels, fauteuils, stoelen, verf en behang ONZE MERKEN BePureHome | Beside rugs | By-Boo | Coolplant | Duchtbone | Dyyk | Eijffinger | Eleonora | Forme | Good & Mojo | HKliving Hookedonwalls | It's about RoMi | Jesper Home | Little greene | New Routz | Noga Design | Selinni | Staerkk | Urban Cotton vtwonen | Woood | Woood Exclusive | Zuiver | They & Me