Vriendelijke, behulpzame,meedenkende personen

Diverse artikelen bij Sellini gekocht , waar ik blij mee ben . De service is prima !

• Welke artikelen heeft u gekocht en wat vind u ervan? Kasten, salontafeltjes, bijzettafeltjes kapstok, kopjes en bekers . Ben er blij mee

Geweldige advisering van enthousiaste medewerkers

Wij waren al jaren op zoek naar een nieuwe bank, maar kwamen er niet uit. Bij binnenkomst van Selinni voelde we al gauw, hier gaat het lukken! We hebben inmiddels een prachtige bank en nieuwe bijzet tafels en voor de muur een mooie verf uitgekozen. We zijn heel blij met het advies en vinden het contact ook fijn.

• Welke artikelen heeft u gekocht en wat vind u ervan? Bank, bijzettafel, muurverf, kussens, wandcirkel en 2 fotolijsten

Mooie spullen

Hele mooie meubels. Maar ook erg leuke accesoires. Ze gaan altijd met de nieuwste trends mee, zijn zelfs vaak trendsetter. Een aanwinst voor Deurne! Bijzonder klantvriendelijk beleid en personeel.

• Welke artikelen heeft u gekocht en wat vind u ervan? Banken en accessoires. De banken zijn super. Helemaal naar onze zin. Keurig thuis bezorgd en ter plekke in elkaar gezet.

Super service, goed contact

Goede service, goed mail contact Enthousiaste leuke spontane mensen

• Welke artikelen heeft u gekocht en wat vind u ervan? N.v.t.

Een hele overzichtelijke website

Uitgebreid assortiment en ze staan altijd paraat met advies als je daarom vraagt.

• Welke artikelen heeft u gekocht en wat vind u ervan? fotolijsten via de website maar nog veel meer na een bezoek aan de winkel

Snelle, vriendelijke fijne ervaring!

Sellini is een heel fijn bedrijf! Het is erg klantvriendelijk en bij problemen kun je hun makkelijk bereiken en helpen ze je meteen! Ook hun producten zijn prachtig en van goede kwaliteit!

• Welke artikelen heeft u gekocht en wat vind u ervan? Hk living 70’s

Goede snelle en vriendelijke service !

• Welke artikelen heeft u gekocht en wat vind u ervan? Muurstickers

Prachtige bank gekocht, vriendelijke en goede service!

Ruime selectie in de ruim opgezette winkel in Joure. Heel erg leuk hoe de winkel is ingericht met allemaal verschillende hoekjes. Er zat een levertijd van 3 maanden op de bank, maar toen de bank binnen was is alles vlot geregeld.

• Welke artikelen heeft u gekocht en wat vind u ervan? Staerkk bank Freya. Fantastische bank! Staat prachtig en zit heerlijk

Mooie spullen en super geholpen

• Welke artikelen heeft u gekocht en wat vind u ervan? Meerdere spullen al gekocht , prachtig

Goede service, snelle reactie.

Ik gaf mijn bestelling door via de mail en kreeg binnen één dag reactie. Helaas was er bij de aankoop een fabrieksfout, wat ik heb gemeld. Dit is erg netjes opgelost en ik kreeg een nieuw product. Wat nog een tip zou zijn is telefonisch bereikbaar zijn. Het lukte mij niet om via deze weg in contact te komen terwijl dit wel zo vermeld staat. Maar nu weet ik dat jullie via de mail snel bereikbaar zijn, is dit voor mij geen probleem. Maar mogelijk kan dit wat duidelijker benoemd worden.

• Welke artikelen heeft u gekocht en wat vind u ervan? salontafeltjes

Klantvriendelijk

Je krijgt er goed advies en denken mee

• Welke artikelen heeft u gekocht en wat vind u ervan? Meubels en accessoires ben er heel blij mee

Hele goede service

Pakket was snel binnen, zijn makkelijk te bereiken. Het pakket was super goed ingepakt.

• Welke artikelen heeft u gekocht en wat vind u ervan? N.v.t.

Fijne winkel met heel aardig, klantgericht personeel en ontzettend leuke collectie

Win waren zeer verrast door de leuke collectie, veel spullen net even anders , daar houden wij van. Heel goed geholpen en alles tot in de kamer afgeleverd. Top!

• Welke artikelen heeft u gekocht en wat vind u ervan? Stoelen, zitten prima. Plantenkrukje, tafeltje, houders voor aan de muur, allemaal even leuk

Super personeel die meedenken aan de perfecte inrichting

Super woonwinkel met goed personeel die meedenkt aan het het perfecte interieur

• Welke artikelen heeft u gekocht en wat vind u ervan? Woonkussens

Zo blij met mijn stoelen en tafel, tafel werd vakkundig in elkaar gezet. Had ook een mooie lamp, die bleek bij het uitpakken niet compleet, wordt keurig omgeruild voor een andere lamp.

• Welke artikelen heeft u gekocht en wat vind u ervan? Eethoek, lamp

Leuke spullen, goed advies en keurige service

Ik heb alleen maar goede woorden voor Sellini. De winkel is gezellig en gemoedelijk. Je wordt er prima geholpen en de levering verloopt netjes. We kregen nog nalevering en dat werd prima geregeld. Super!

• Welke artikelen heeft u gekocht en wat vind u ervan? Bank, fauteuil en accessoires

Vriendelijke en laagdrempelig

Vriendelijk geholpen. Helaas vertraagde de levering behoorlijk, maar uiteindelijk toch binnen de 2e termijn geleverd. Zeer tevreden en kwaliteit zoals verwacht.

• Welke artikelen heeft u gekocht en wat vind u ervan? Bounds salontafels, prima tevreden over kwaliteit en afhandeling.

Heb een spiegel ,kapstok en kastje gekocht ,het kastje moet ik nog ontvangen en er zat vertraging op maar ben er goed en correct over geïnformeerd.

• Welke artikelen heeft u gekocht en wat vind u ervan? Kapstok en spiegel

Sellini is een winkel met prachtige meubels en woonaccessoires.

Goed geholpen in de winkel. Ik werd op de hoogte gehouden over de levertijd en de fauteuil is op tijd thuis afgeleverd.

• Welke artikelen heeft u gekocht en wat vind u ervan? Fautuil van Shabbies

Leuke winkel, mooie spullen

Tijdens bezoek aan winkel stoel kunnen uitproberen, afspraak gemaakt tav aflevering. Ruim op tijd voor afgesproken datum bericht gekregen dat stoelen klaar waren en geleverd konden worden. Stoelen afgeleverd op afgesproken tijd/dag, alle verpakking meegenomen. Goede service

• Welke artikelen heeft u gekocht en wat vind u ervan? Stoelen Shabbies

Vlotte en heldere communicatie!

Vlotte afhandeling klacht over kwaliteit levering. Na bezoek monteur probleem verholpen.

• Welke artikelen heeft u gekocht en wat vind u ervan? TV meubel, Barn Kast en andere kast.

Prima.

Fauteuil gekocht in Deurne, erg tevreden. Levertijd was wat lang, maar dat was van tevoren aangegeven. Vriendelijk en behulpzaam personeel.

• Welke artikelen heeft u gekocht en wat vind u ervan? Eleonora Fauteuil Lex. Hele fijne, mooie stoel.

Diverse artikelen gekocht en ben er tevreden mee.

• Welke artikelen heeft u gekocht en wat vind u ervan? Eettafel ( moet nog afgehandeld worden) 2kasten, kapstok, 4 bijzettafeltjes , 2 salontafeltjes Ben er tevreden mee .

Fantastische service.

Bank en twee stoelen gekocht. Werden netjes afgeleverd, in elkaar gezet en afval werd meegenomen. Top. Ook tussen aankoop en aflevering prima op de hoogte gehouden van de voortgang.

• Welke artikelen heeft u gekocht en wat vind u ervan? bank, 2 fauteuils

Mooie winkel en fijn personeel

Het is een mooie winkel met heel veel keus, we werden heel vriendelijk en behulpzaam geholpen en kregen hierbij een duidelijk en eerlijk advies er werd met ons meegedacht. De levering van de stoelen was zeer snel zodat we er snel gebruik van konden maken.

• Welke artikelen heeft u gekocht en wat vind u ervan? 5 Eetkamer stoelen

Marconiweg 24

8501XM Joure

Over Selinni wonen

Selinni wonen We creëren gave interieurs met de producten van onze merken! ONZE PRODUCTEN Banken, tafels, fauteuils, stoelen, verf en behang ONZE MERKEN BePureHome | Beside rugs | By-Boo | Coolplant | Duchtbone | Dyyk | Eijffinger | Eleonora | Forme | Good & Mojo | HKliving Hookedonwalls | It's about RoMi | Jesper Home | Little greene | New Routz | Noga Design | Selinni | Staerkk | Urban Cotton vtwonen | Woood | Woood Exclusive | Zuiver | They & Me