In een paar woorden:echt uitstekend brdrijf

Geweldige service indien je om advies vraagt!!

• Welke artikelen heeft u gekocht en wat vind u ervan? Bankstel

Goed advies en communicatie

In de winkel wordt goed geadviseerd en meegedacht. De levering wordt vooraf goed afgestemd en netjes volgens afspraak geleverd.

• Welke artikelen heeft u gekocht en wat vind u ervan? bankstel, salontafel en vloerkleed

Bestelling, verloop en bezorging is prima verlopen. Keurige bezorging en afwikkeling. Sellini heeft n mooi assortiment met keus voor elke beurs.

• Welke artikelen heeft u gekocht en wat vind u ervan? Eettafel, mooie tafel.

In een woord kan ik het de score toelichten en dat is simpelweg Geweldig!

Jullie zijn zo enorm service gericht door spulletjes thuis te brengen en indien er geruild moet worden weer op te halen. Als wij van gedachten veranderen over de bekleding van eetkamerstoelen dan kan dat tussentijds gewijzigd worden. Kleed even thuis bekijken voordat het aangekocht wordt? Geen problem. En zo kan ik nog wel even doorgaan. Heel fijn dat we jullie gevonden hebben. Hopelijk gaan jullie snel weer open....en kunnen jullie de Corona tijd goed doorkomen. Toi toi toi.

• Welke artikelen heeft u gekocht en wat vind u ervan? tv meubel bv en nog vele zaken meer

Super leuke winkel. Goeie service in de winkel en met bezorgen. Levertijd was zeer snel en ze zorgen er ook voor dat ze het dan zo snel mogelijk bezorgen. Desnoods op zondag.

• Welke artikelen heeft u gekocht en wat vind u ervan? Eettafel stoelen

ontzettend leuk bedrijf

Selinni Joure is een prachtige zaak waar je fantastisch wordt geholpen. Ruime keuze in artikel. Ze denken echt met je mee , chapeau

• Welke artikelen heeft u gekocht en wat vind u ervan? bankstel, eethoek + stoelen etc

Super service!

Ik had problemen met de betaalmodule, maar werd meteen netjes te woord gestaan.

• Welke artikelen heeft u gekocht en wat vind u ervan? Schaaltjes HK Living

Een mooie woonwinkel en zeer klantvriendelijk!

Goed advies gehad bij aanschaf hoekbank, salontafeltje en TV.meubel. Alles keurig afgeleverd en geplaatst. Ik ben heel tevreden!

• Welke artikelen heeft u gekocht en wat vind u ervan? Hoekbank, salontafeltje en hoekbank. Heel mooi alles!

Fijne omvang en mooie zaak

Prettige mensen welke je uitstekend van dienst zijn, keurige zaak met mooie spullen

• Welke artikelen heeft u gekocht en wat vind u ervan? Lamp

Klantgericht en prettig conact

Voor de lockdown in de winkel meubels uitgezocht. Kreeg offerte en bedenktijd, dat was fijn. Ik bedacht me last-minute over de kleur van een fauteuil en dit werd snel aangepast. De kast die werd geleverd kreeg ik helaas niet naar boven. Had alles goed gemeten maar het past net niet. Zo jammer want een supertoffe kast. De kast kon terug en werd dezelfde dag nog opgehaald. Selinni is klantgericht, het contact is prettig en de service flexibel. Ik twijfel geen moment om daar op weer te gaan shoppen zodra het weer mag.

• Welke artikelen heeft u gekocht en wat vind u ervan? Fauteuil, vloerkleed, tafel

Fijn contact

Ze denken goed mee met je wensen.

• Welke artikelen heeft u gekocht en wat vind u ervan? Ik heb eetkamerstoelen en een behangcirkel gekocht.

Zeer klantvriendelijk!

Mooie producten en goede service

• Welke artikelen heeft u gekocht en wat vind u ervan? N.v.t.

Leuke winkel met prachtig keuze aanbod

We werden erg vriendelijk geholpen en hebben zo spullen in huis gekregen waar we oprecht blij mee zijn. Service mbt leveren wasook uitstekend

• Welke artikelen heeft u gekocht en wat vind u ervan? Be pure bank

Fijne service

Leuk team!! Fijne service

• Welke artikelen heeft u gekocht en wat vind u ervan? Eetkamerstoelen en salon tafeltjes

prima!

bij de vestiging in Deurne een eetkamerbank en drie bijpassende stoelen besteld. Vriendelijk en kundig geholpen en naderhand nog een mail over de soort stiksel die gebruikt kon worden. Netjes afgeleverd zonder bijkomende vage kosten. Helemaal volgens wens.

• Welke artikelen heeft u gekocht en wat vind u ervan? eetkamerbank en eetkamerstoelen

Mooie stoere zaak !

Je wordt altijd vriendelijk geholpen . Assortiment enorm uitgebreid , mooie spullen.

• Welke artikelen heeft u gekocht en wat vind u ervan? Mooie , goedzittende barkrukken.

Top advies en levering

Prima advies over een nieuwe bank om te combineren met bestaande meubels. Nette levering en nazorg. Alweer een tevreden aankoop.

• Welke artikelen heeft u gekocht en wat vind u ervan? Bank

Gewoon top

• Welke artikelen heeft u gekocht en wat vind u ervan? Stoelen

echt goed

zeer plezierig geholpen (Joure) en goede adviezen gekregen. Werd uitgebreid de tijd voor ons genomen en goed geluisterd naar onze behoeften en wensen. Per email nog wat vragen gesteld, wijzigingen doorgevoerd ed en altijd vlot reactie. Bestelling werd op voor ons geschikt moment geleverd, alles in orde. Alles was compleet in en goede staat. Als we weer iets nodig hebben gaan we zeker eerst naar Selinni!

• Welke artikelen heeft u gekocht en wat vind u ervan? bank, stoel, lamp, tafel, assecoires.

Goed advies, veel mogelijk. Top

We kregen goed advies bij de keuze voor de bank. Duidelijk meedenken en zorgen dat de klant echt tevreden is. Mooie kadocheque gekregen!

• Welke artikelen heeft u gekocht en wat vind u ervan? Bank, moet nog bezorgt worden! Wijnkast, prachtig exemplaar!

Topservice

Fijne winkel , aardige mensen en mooie spullen . Levering en service is top!

• Welke artikelen heeft u gekocht en wat vind u ervan? Bank, stoelen

Mooi en betaalbaar.

Voor ons de 1e keer in de winkel. We waren op zoek naar een nieuwe eettafel en stoelen. Meteen gevonden. Dan ook nog maar een nieuwe kast en relax stoel. Wat erg fijn was dat je pas hoefde te betalen bij levering, en dat jullie de spullen voor ons een tijd in de opslag konden bewaren. Door alle aankopen kregen we ook nog shoptegoed. Daar nog een mooi wandkleed en lamp gekocht. Omdat de lamp.niet op.voorraad was mochten we zelfs tijdelijk een andere lamp gebruiken. Hebben we niet gedaan, want we hadden eerst wel genoeg verlichting. Prachtige winkel, met veel mooie spullen.

• Welke artikelen heeft u gekocht en wat vind u ervan? Eettafel met stoelen, kast, stoel, lamp en wandkleed.

Klantvriendelijk en een goede service

• Welke artikelen heeft u gekocht en wat vind u ervan? Salontafels en vloerkleed

Helemaal top!

Vriendelijk personeel, en zeer behulpzame jongens die de meubels brengt.

• Welke artikelen heeft u gekocht en wat vind u ervan? 2 stoelen

Wij zijn erg goed geholpen en ook fijn advies gekregen. Als er iets anders moest was dat geen enkel probleem. Echt heel erg top! Tessa altijd paraat en vriendelijk!

• Welke artikelen heeft u gekocht en wat vind u ervan? N.v.t.

Marconiweg 24

8501XM Joure

Over Selinni wonen

Selinni wonen We creëren gave interieurs met de producten van onze merken! ONZE PRODUCTEN Banken, tafels, fauteuils, stoelen, verf en behang ONZE MERKEN BePureHome | Beside rugs | By-Boo | Coolplant | Duchtbone | Dyyk | Eijffinger | Eleonora | Forme | Good & Mojo | HKliving Hookedonwalls | It's about RoMi | Jesper Home | Little greene | New Routz | Noga Design | Selinni | Staerkk | Urban Cotton vtwonen | Woood | Woood Exclusive | Zuiver | They & Me