Snel iemand gevonden

Je weet het nooit met deze sites maar ik heb het geprobeerd. Ik had in enkele dagen genoeg geschikte aanbiedingen, waarvan ik er twee gebruikt heb. Er is nog niet afgerekend en als dat niet misgaat dan ben ik dik tevreden.

Heel snel werkster gevonden, veel reacties

Professionele omgeving die belofte in mijn geval zeker heeft waargemaakt en het geld meer dan waard is. Kreeg veel reacties. Communicatie verloopt goed via het platform. Aanmaken account en opzeggen is laagdrempelig. Ben heel tevreden.

Fijne app en services. Makkelijk met aanmelden en zeker ook met opzeggen. Dit kan heel netjes met 1 druk "op de knop" ;-) Nu vd tweede keer lid geworden en weer een hele sympathieke hulp gevonden. Een aanradertje.

Heel snel een fijne hulp gevonden

Via een tip werd ik gewezen op het bestaan van de site, inschrijven is heel eenvoudig en toen ik na twee dagen een match had was het weer uitschrijven ook zo geregeld

Overzichtelijke website en snelle reacties

Het is heel eenvoudig om aan te melden en te reageren op reacties op de advertentie. En er zijn heel veel gebruikers, dus er is ook echt een keus.

Het werkt goed maar vaak oud oproepen die achterhaald zijn.

Geduld en niet altijd een positieve match. Wel de manier om met kandidaten in contact te komen.

Makkelijke website veel respons

Makkelijke website.

Helemaal top!

Werkt echt super snel! Binnen een paar dagen 5 reacties, en dat voor maar 20 euro zoekkosten. Een dikke 10!

Niet aan verwachtingen voldaan

1e werkster was een super lieve vrouw, alleen moest ik uitspellen wat ze moest doen. Natuurlijk is er een beetje uitleg nodig, maar n goede schoonmaakster moet aan n half woord genoeg hebben. Ik ervaarde n kleine taalbarrière. Tijdens kennismaking ondanks duidelijke afspraken over het wennen aan ons huis, bleef ze haar uren aankaarten. Ze annuleerde plotseling vanwege haar zoon’s blindedarmontsteking, maar kwam later toch weer beschikbaar. Ik gaf haar een tweede kans, maar na 2 uur schoonmaken zat de tandpasta nog op de kranen en waren de nachtkastjes niet goed schoon. Uiteindelijk zegde ze n dag voor haar volgende afspraak definitief af. Onze vorige hulp werkte 13 jaar bij ons, dus aan ons lag het niet. 2e werkster kwam uit Veenendaal, leuke, spontane vrouw. Zei gelijk ja om er de volgende dag op terug te komen dat ze de reisafstand teveel vond. Tja, dat had ze van tevoren ook kunnen bedenken. Ik snap dat echt niet. Beide dames dit ook als feedback in de review aangegeven.

Snel geregeld

Ik was op zoek naar een andere hulp. Deze keer snel gevonden. Fijn dat het op deze manier kan.

Dit werkt niet in een klein dorp in de Achterhoek

Voor de derde keer geprobeerd via Werksters.nl huishoudelijke hulp te krijgen. Op mijn oproep en op mijn reactie gestuurd aan een deelneemster krijg ik geen reactie. Ik stel voor dat u geld in rekening brengt wanneer Werksters.nl tot een geslaagde match leidt. Goed opgelost en inmiddels toch een werkster gevonden.

Handige manier om een huishoudelijke hulp te vinden

Oproep geplaatst, meer dan 15 reacties gekregen uit heel Rotterdam. Terwijl ik duidelijk aangaf in welke wijk ik woon. Met enig speurwerk (postcodes) heb ik gelokaliseerd welke dames een beetje in de buurt wonen. Dit is wel een verbeterpunt voor de site: het is niet handig als de hulp lang moet reizen dus geef bij het profiel (beter) aan waar, of - in grote stad - in welke wijk iemand woont. Ik heb twee kandidaten uitgenodigd en alle reacties beantwoord dat ik contact zou opnemen als dat nog nodig zou zijn. Van de twee kandidaten heb ik er één gekozen. Ze is nu 3 x geweest en het lijkt erop dat zij wel een poosje blijft. Mijn vorige hulp hield het maar liefst 23 jaar uit en stopte helaas om gezondheidsredenen.

Prima platform!

Werksters.nl werkt prima! We ontvingen alle berichten en reacties feilloos, en de website geeft veel informatie en is erg duidelijk en gebruiksvriendelijk. Niet alle kandidaten reageerden even snel, maar dat ligt niet aan het platform. Wij hebben dankzij werksters.nl inmiddels een fijne huishoudelijke hulp gevonden!

er waren wat onduidelijkheden die zijn keurig uitgelegd ,dat gaf mij voldoende vertrouwen.

Heb al heel snel een hulp gevonden.

Gebruiksvriendelijke website

Je kunt zelf op werksters reageren. Een aantal reageert niet. Met premium account kun je zelf een oproep plaatsen waarop ook reacties komen. Ik ben na vier weken heen en weer mailen geslaagd.

Binnen een week succes

Voor de derde keer op rij binnen een week een nieuwe schoonmaaksters gevonden. Eerst in 2017, toen in 2023 en nu in 2025 weer! Helaas wat sneller dan verwacht ivm verhuizing vorige werkster, maar het gat was weer snel opgevuld

Zorgvuldig selecteren leverde 3 maal positief resultaat in 9 jaren

De kwaliteit van het aanbod van hulpen is erg uiteenlopend. Veel hulpen laten hun advertentie staan, maar reageren niet op een aanbod. Geen kwaliteitscontrole o.i.d. vooraf van jullie kant . Maar blijft met de nodige voorzichtigheid een zeer betaalbaar hulpmiddel om contacten te leggen en dan zelf scherp te screenen.

Snel een werkster gevonden

De website helpt goed bij het vinden van een werkster. 3 jaar geleden al eens geholpen en nu na verhuizing naar een andere stad weer binnen een paar dagen iemand gevonden. Dat is super!

Fijne manier om een werkster te vinden.

Goed overzicht

Een fijn overzicht van beschikbare werksters

Een hele fijne manier om een geschikte werkster te vinden.

Overzichtelijke en makkelijk te gebruiken website

Heb tot 2x toe snel en makkelijk een goede werkster kunnen vinden

Snel gevonden.

Na 6 weken iemand gevonden die reageerde op mijn oproep en bij mij langskwam voor kennismaking en afspraak. Het is jammer dat sommigen die reageerden niet meer terugbelden nadat ze zelf contact hadden gezocht. Ook sommigen waar ik zelf op reageerde gaven nooit antwoord. Dat is jammer, de meesten doen het netjes.

Gelukkig weer snel een nieuwe hulp gevonden!

Helaas was de vorige geen succes, die kon meer niet dan wel. Fijn ook jullie financiële tegemoetkoming hierin en hopelijk gaat het met de nieuwe wel lukken. Heb er alle vertrouwen in!

Gelukkig bij 1e reactie een fantastische hulp getroffen. Site ook professioneel en duidelijk. Bedankt voor goede hulp in moeilijke tijden.

top, echte aanrader

super snelle reacties, fijne serieuze interviews gehad en een goede match gevonden met een hulp.

Over Werksters.nl

Werksters.nl is de grootste schoonmaakmarktplaats van Nederland. Een schoonmaakster in de buurt is zo gevonden!