Te weinig animo op de site

Enkele jaren geleden was dit een super site met heel veel aanbod en vraag. Maar het is nu echt minder aan het worden. Eerder kon ik nog kiezen en mijn beste klik eruit halen, nu Kun je (bijna) niet meer kiezen. Wat is er gebeurd? Lijkt wel of er nu meer vraag dan aanbod is. Zou dit maar eens onderzoeken. Maak eens een poll of enquête. Of promoot deze site want via Facebook Kun je ook hulp vragen of aan aanbieden. Dat is gratis...hier moet je betalen. Pas de tarieven aan zou ik zeggen, anders bestaat deze site binnenkort niet meer. Het is dat ik "echt eentje" wilde hebben met enige spoed.

We hebben via deze site fijn en snel een goede werkster gevonden.

Via deze site hebben we fijn en snel een goede werkster kunnen vinden.

Tevreden

Jammer dat veel werksters niet reageren, een simpel "geen belangstelling is toch niet teveel gevraagd?

Top. supersnel goede hulp gevonden

Zo gemakkelijk. Lang getwijfeld of ik dit wel wilde doen. Maar het werkt perfect. Leuke en goede hulp gevonden. Snel contact gelegd

Ruim duidelijk aanbod en overleg

Veel reacties gehad. Wensen en mogelijkheden duidelijk. Makkelijk reageren.

Binnen paar dagen iemand gevonden

Vijf jaar geleden lukte me het ook en nu weer.

Overzichtelijk en effectief

Snel en goed geholpen!

Makkelijk en snel kunnen zoeken

Door de site makkelijk en snel een werkster kunnen vinden. Meerdere hebben gereageerd.

Geweldige uitvinding

Ik had zo iemand, goeie werkster!

Een goed middel om mensen bij elkaar te brengen., door middel van een overzichtelijke procedure.

Hartelijk dank!

Snel en efficiënt een huishoudelijke hulp gevonden!

Nadat ik me had aangemeld nam ik contact op met een kandidaat. De afspraak was zo geregeld en ik ben erg blij met deze gemakkelijke website!

Goede ervaring, schoonmaakster gevonden

Fijne uitgebreide details

Wij hebben redelijk snel een hulp gevonden via deze site

Het was soms moeilijk om snel door de site heen te gaan. Vooral op de ipad lukte het moeilijk om via een aantal gegevens te zoeken, b.v. leeftijd, ervaring en laatste keer ingelogd en woonplaats. Als je wat had bekeken was de selectie weer verdwenen en moest je weer opnieuw beginnen. Met de computer had ik daar minder last van.

Goede communicatie

Duidelijke voorwaarden en snelle reactie van klantenservices bij vragen. Goede suggestie om de vraag aan te passen. We hebben een prima werkster gevonden.

Werksters Werkt!

Het Werkt! en het is .. Snel Simpel Tegen een eerlijk tarief. En ook het opzeggen van je Premium Account is snel en Simpel!

goed, goedkoop en snel

account geopend, oproep geplaatst, 6 reacties. In no time geregeld, uiteindelijk gratis.

Het gaat nog om een eerste indruk, maar die is heel positief.

De vraag om een beoordeling komt rijkelijk vroeg, want we hebben zojuist een (succesvol) kennismakingsgesprek gehad. Annie is een vriendelijke, zelfbewuste vrouw, die een overtuigende positieve indruk maakt. Bij de rondgang door het huis, kwam ze meteen al met goede ideeën, en dat is precies wat ik zoek: iemand die zelfstandig te werk kan gaan. Ze durft ook goed aan te geven wat haar persoonlijke wensen zijn, en ook die plezierige assertiviteit vind ik heel hoopgevend. Maar er is dus nog geen praktijkervaring. Daar heb ik wel alle vertrouwen in.

Website prima, gegadigden laten te wensen over

De website en de service zijn prima!! Echter zitten er ingeschreven mensen mensen tussen waarvan we sterk twijfelen of ze überhaupt willen werken. Bij aanmelding kreeg ik direct 4 reacties. Echter bleek dat het maken van een afspraak met deze mensen onbegonnen werk was. 4x afzeggen op het laatste moment, na 1e reactie dat ze interesse had niets meer vernomen op mijn verzoek voor een kennismakingsgesprek. Reeds elders aan het werk, maar nog ingeschreven.Etc. Bij een 2e ronde reageerde er iemand die iemand kende die wel wil. Uiteindelijk na enkele weken toch iemand gevonden.

Wel weinig reacties van mensen die erop staan

Snel een ervaren hulp gevonden

Het contact was snel gelegd. Inmiddels is ze ook al gestart

Binnen enkele dagen geregeld!

Wij waren dringend op zoek naar iemand die ons kon helpen met ons huishouden. Onlangs hadden wij ons ingeschreven op een andere website (waar je een jaar vast zit aan een abonnement als ze iemand voor je vinden), maar na een maand zoeken hadden ze niemand gevonden (en mocht het dus kosteloos geannuleerd worden). Ondertussen een beetje moedeloos geworden van al het zoeken. Toen kwam ik op deze site terecht. Even op de site gesnuffeld en een account aangemaakt. Ik had een werkster aangeschreven en zij reageerde heel snel terug dat ze niet bij mensen thuis (particulier) poetste. Vervolgens nog iemand aangeschreven en wederom weer een snelle reactie terug. Een kennismaking gepland en we tot een overeenkomst gekomen! Super!

Heel prettig!

Goede communicatie, ruim aanbod werksters, makkelijk om ook weer tijdig op te zeggen, goede kosten-baten verhouding.

Binnen 1 dag een goede helpster gevonden.

Helpsters die zich melden zijn respectvol, en reageren zonder uitzondering op mailtjes.

Eenvoudige manier en gelijkwaardig

Snel enkele resultaten en makkelijke mnier van communiceren. Bedoeld voor contactlegging en verder zelf met elkaar afspraken maken is perfect.

Over Werksters.nl

Werksters.nl is de grootste schoonmaakmarktplaats van Nederland. Een schoonmaakster in de buurt is zo gevonden!