wisselend succes

Dit wisselend succes heeft alles te maken met het feit dat diegenen die ingeschreven staan lang niet altijd op een mail reageren. Soms duurt het enkele dagen, maar het komt frequent voor dat je helemaal niets 'hoort'. En dan heb ik de selectieknop ook nog op 'Laatste keer ingelogd' staan........

Fijne manier om een werkster te zoeken.

Wel jammer dat 4 van de 5 werksters niet reageren op mijn bericht.

Geweldig!

Snel en correct!

Goede en betrouwbare hulp gevonden.

Werksters.nl is een efficiënte site om een lokale hulp te vinden. Prettig om alleen voor de bemiddeling te betalen en daarna samen met de hulp verdere afspraken te maken.

Doet precies wat het moet doen.

Via een simpele handeling kun je je abonnement activeren. Vervolgens zoek je contact met werksters of je laat ze reageren op jouw oproep. Wanneer je de geschikte kandidaat hebt gevonden deactiveer je je abonnement met één klik. Uitstekend systeem.

2x over een erg geschikte schoonmaakster gevonden

Via deze site makkelijk en snel een goede schoonmaakster gevonden. De eerste stopte helaas en snel weer een andere gevonden. Makkelijk premium account op te zeggen.

best goed maar mis prijzen bij de profil van schoonmaakster

Snel een werkster gevonden. Fantastisch

Snel een werkster gevonden. Fantastisch

Werkt goed als de werkster genoeg op haar account kijkt

Ik heb via werksters.nl binnen 2 dagen een nieuwe werkster gevonden. Berichten sturen gaat heel makkelijk. In het overzicht van mijn gemeente stonden wel vrij veel werksters die al maanden niet meer actief waren. Die reageerden dan ook niet op mijn bericht.

Binnen een week nadat ik mijn oproep heb geplaatst heb ik een hulp gevonden.

Ik heb een goede hulp gevonden

Een goede website, toegankelijk en duidelijk. Sommige werksters reageerden niet. Zij hadden blijkbaar al wat gevonden. Maar ik had genoeg keuze.

Snel een werkster gevonden!

Duidelijke prettige website met goede overzichtelijke service. Snel een werkster gevonden.

Gewoon goed!

Het is heel makkelijk om een oproep te plaatsen met jou voorkeurstijden en een werker/ster kan hier dan op reageren als deze tijden hem/haar passen en daar heb je dan direct contact mee omtrent een afspraak maken

Prima dienstverlening

Ik heb heel snel en makkelijk een werkster gevonden via Werksters.nl

Heel effectief

Wij hadden binnen een week een geschikte werkster gevonden.

Goede manier om een huishoudelijke hulp te vinden.

Dit is al de tweede keer dat ik via werksters.nl een huishoudelijke hulp vind. Binnen een maand heb ik iemand gevonden waardoor je maar eenmalig 15 euro kwijt bent. Het werkt snel en makkelijk.

Weinig respons.

Ik heb tientallen werksters aangeschreven, maar helaas reageren de meesten niet. Nu heb ik er gelukkig 1 gevonden en die werkt prima.

Makkelijke website voor een snelle klik!

Ik heb snel een nieuwe werkster gevonden. Ik hoop dat we lang samen kunnen werken.

Fijne service

Makkelijk om een oproep te plaatsen. Veel reacties. Snel een vriendelijke werkster gevonden. Makkelijk premium account actieveren en deactiveren.

Stipte afwikkeling van zaken

Toegankelijke site met regionale zoekmogelijkheid. Indien een kandidaat is gevonden is opzegging probleemloos. Snelle reactie..

Snel, uitgebreid, duidelijk

Goed concept. Uitgebreide zoek functie per locatie. Snel iemand gevonden.

Makkelijke site. Goed geregeld

De site is eenvoudig in gebruik. Contact met werksters was ook snel geregeld.

Het werkt gewoon.

na betaling van de 15 euro premium, zodat je direct kan communiceren met werksters. Eerst geprobeerd iemand direct te benaderen deze heeft nog niet gereageerd. Vervolgens zelf een oproepje geplaatst en hier werd door meerdere mensen binnen een paar uur op gereageerd. En binnen no time een afspraak gemaakt met één van hen, en zij heeft inmiddels de eerste keer naar ruime tevredenheid mijn woning schoongemaakt. Vervolgens was het heel eenvoudig om de premium weer op te zeggen.

Duidelijk en snel reacties

Duidelijke site en snel iemand gereageerd!

Snel en makkelijk

Wij hebben een werkster snel gevonden, maar van 7 werksters heeft alleen maar een op ons verzoek gereageerd. Dus het ligt aan de werkster zelf grotendeels. Maar de website werkt prima.

Over Werksters.nl

Werksters.nl is de grootste schoonmaakmarktplaats van Nederland. Een schoonmaakster in de buurt is zo gevonden!