goede hulp gevonden

wij hebben binnen een paar dagen een vriendelijke nette hulp gevonden. tip is wel om zelf een oproep te plaatsen. Van mensen op wie ik zelf reageerde kreeg ik geen reactie Sandra

goede en snelle informatie site

goede en duidelijke informatie waar goed op wordt gereageerd.

Betaalbare manier om geschikte hulp te vinden

Voor € 15 per maand alle tijd gekregen om een geschikte hulp te vinden. Dat is prima gelukt, uitstekende en betaalbare manier!

Goed werkbare, duidelijke website!

Snel iemand gevonden uit eigen omgeving via werkster.nl, werkt prima! Geen verplichtingen en premium account makkelijk opzegbaar!

voordelig en praktisch

Voor € 15 per maand kun je in contact komen met vele werksters. Ik vond het een goede ervaring. Heel praktisch is de mogelijkheid om op dagdelen te zoeken.

Goede Werkster maar !!!

Ik heb positieve ervaringen met de werksters die er bij mij zijn geweest, Nelleke van Roosendaal heeft 5 jr bij mij gewerkt gewoon een kanjer en een lief mens . Onverwachts is Nelleke overleden . Vervolgens 1 werkster waar ik een afspraak mee had en die is gewoon niet op komen dagen , een andere werkster heeft de afspraak afgezegd omdat zij Corona had vervolgens niets meer van haar gehoord. Een paar hebben niet eens meer gereageerd. En toen kwam Lilian een kanjer en weer een fijn mens , maar die kreeg een vast baan bij Dela ik gun het haar . Patty dan maar te veel voor haar en met kleine kinderen begrijp ik dit , ze staat nog wel op de site. Vanmorgen Yolanda en haar zus Tineke , en zij gaan volgende week beginnen te werken bij mij. Vandaag een gesprek gehad

heldere website, snel werkster gevonden!

Zelf een werkster gezocht via de website, contact verliep snel en soepel. Eerste afspraak is al gemaakt, eerste werkdag gepland. Zo snel kan het gaan!!

Top en super snel!

We hebben heel snel een werkster gevonden, een hele leuke spontane dame die goed weet wat ze doet. We zijn heel tevreden en blij dat we via dit forum hebben gezocht.

Snel en efficiënt

Wij hebben binnen 1 dag een nieuwe werkster gevonden.

Enigszins teleurstellend

Wij zijn twee maal teleurgesteld. Een maal kwam een persoon niet opdagen bij een kennismakingsgesprek en een andere keer kwam de persoon die we aangenomen hadden zelfs niet opdagen. Beide keren zonder afzegging. Ik had gehoopt dat op deze site meer serieuze kandidaten aangemeld waren. Uiteindelijk hebben wij wel iemand gevonden via Werksters.nl.

Vanuit het aanbod een keuze kunnen maken, waarna er snel contact was met de persoon. Op basis van het profiel kan je goed opmaken of de persoon over de kwaliteiten beschikt die je zoekt. De werkster bevalt zee goed!

Fijne platform

Gemakkelijk en overzichtelijk voor het vinden van een werkster

Hele fijne site

Werkt goed. Ik raad aan wel een personalisme boodschap en foto te plaatsen. De werksters hebben bijna geen foto’s maar, dan reageren ze veel op je account. Binnen 3 weken een hele fijne werkster gevonden, uit hetzelfde dorp zo fijn!

Veel keuze en snelle reacties

Ik heb via werksters.nl 4 werksters in de buurt gecontacteerd en 3 hebben binnen 2 uur gereageerd! Echt een verrassend goede score, boven verwachting. Inmiddels is 1 van de 3 al een aantal weken naar tevredenheid bij ons aan de slag. Het maandabonnement is makkelijk opzegbaar, dus ik kan werksters.nl aanraden

Perfecte site wanneer je op zoek bent naar werkster

Binnen een week nieuwe poetshulp gevonden.

Helder en duidelijke website en gebruikersgemak

Niet alle werksters reageren even snel maar als je een oproep plaatst en/of een aantal werksters een berichtje stuurt dan krijg je snel enkele reacties. (opm. niet altijd is de informatie actueel)

Makkelijk in gebruik

Het is de eerste keer dat ik me heb aangemeld om een schoonmaakster te vinden via soortgelijke websites. Ik werd overladen met reacties op mijn oproep, waardoor ik mijn oproep vrij snel alweer had gedeactiveerd. Binnen een dag meerdere kennismakingsgesprekken ingepland en twee dagen na het plaatsen van de oproep een schoonmaakster kunnen vinden. Erg fijn!

Snel een werkster gevonden

Prima site en snel een werkster gevonden. Alleen jammer dat sommigen helemaal niet reageren.

Snel en eenvoudig een schoonmaakster gevonden!

Een heel prettige ervaring om op deze manier een schoonmaakster te zoeken. Zoeken in en reageren op profielen werkte voor mij niet; ik kreeg weinig tot geen reactie. Daarna zelf een oproep geplaatst, meerdere reacties gehad. Persoonlijke kennismaking gehad en uiteindelijk een keuze gemaakt.

Goed functioneel platform met voldoende actieve gebruikers

De titel zegt het al : Functioneel en gebruiksvriendelijk platform voor zowel vraag als aanbod.

zorgvuldig en discreet!

Het is mij bijna direct gelukt iemand te vinden1 Met succes!

Alles liep op rolletjes!

Geen verborgen kosten. Ideaal dat je mensen dicht bij je huis kunt zoeken en dat je kunt zien of ze op dit moment actief zoeken. Snel veel reacties van geïnteresseerden gekregen. Snel geslaagd

Doet wat het moet doen

Doet wat het moet doen. Geen doorlopende kosten en geen gedoe met opzeggen.

Werkt snel en goed.

Prima systeem.

Makkelijk en veilig contact leggen

Gemakkelijk in gebruik, houdt rekening met privacy gevoelige informatie Je wordt goed geïnformeerd over hoe het werkt Met 1 druk op de knop is het account ook weer opgezet Én snel een betrouwbare werkster gevonden

Over Werksters.nl

Werksters.nl is de grootste schoonmaakmarktplaats van Nederland. Een schoonmaakster in de buurt is zo gevonden!