Prima site

Meerdere schoonmaaksters hebben we snel gevonden. Een keuze gemaakt en ze poetst nu bij ons. Dus het abbonement van de website na binnen een maand op kunnen zeggen.

Werkt goed

Snel nieuwe werkster gevonden

Twee keer een topwerkster gevonden!

Zes jaar geleden een werkster gevonden via werksters.nl. Nu deze ermee stopte weer via werksters.nl een goede werkster gevonden. De beste site om een werkster te vinden!

Altijd succes

Door omstandigheden ben ik via werksters.nl altijd snel aan een nieuwe werkster gekomen.

Goed contactadres

Aanbod aan werksters in de eigen omgeving gemakkelijk te vinden. Overigens wel gevarieerde reacties van de werksters : van zeer attent tot geen enkele berichtgeving

snelle reactie op geplaatste oproep

In heel korte tijd via Werksters.nl prima werkster gevonden.

Prima site

Ik had binnen zeer korte tijd een hele goede hulp.

Snel uitstekende werkster gevonden.

De gevonden werkster is nu drie keer geweest en ze werkt snel, rustig en goed. Prima bemiddeling geweest.

Fijne werkster gevonden in de buurt.

Snel goede werkster gevonden

Het kan geluk zijn, maar wij hadden binnen een week contact met een goede werkster en die helpt ons nu. Ik vind het concept dat je betaald zolang je zoekt ook goed, dat is waar de waarde van het platform ook zit. Daarna betaal je niet meer.

Het duurt even maar dan heb je ook wat

Het duurde meer dan een maand om iemand te vinden. Sommige werksters komen niet opdagen ondanks dat je afspraken met hen maakt. Ook het verschil in niveau is groot. Maar uiteindelijk wel een goede schoonmaakster kunnen vinden.

In redelijk korte tijd, redelijk veel reacties

Eenvoudig

Tip: Ga niet zelf actief op zoek, maar plaats een oproep. Binnen een halve dag hadden we 6 reacties en was een match snel gemaakt.

Gelijk veel reacties en snel geholpen aan een werkster

Fijn dat de werksters traceerbaar zijn. Ik heb 6 interviews gehad en alle 6 waren betrouwbaar en goed. Het was lastig een keuze te maken maar uiteindelijk alles prima.

Het is gelukt

Eigenlijk een soort advertentiesite. Geen verborgen kosten. De site heeft nog wel wat verbetering nodig. Daarom een sterretje minder.

Really useful, but a bit expensive

I found someone really quickly, but I wish the membership was cheaper.

Goede en betrouwbare website

Is al 2e keer in 7 jaar dat ik snel een goede hulp vind. Voorwaarden op de website zijn ook duidelijk, zodra je werkster hebt geselecteerd, kan je gemakkelijk opzeggen.

Prima platform

Na het plaatsen van onze hulpvraag hebben we meerdere reacties gehad. Handig om op basis van de profielen een keuze te kunnen maken voor iemand die goed bij ons past. Tenslotte laat je zo iemand wel toe op alle plekjes in je huis. Wij hebben via werksters.nl in ieder geval iemand gevonden bij wie wij ons goed voelen.

Prima werkende site met af en toe een kleine hick up.

Gebruik de site al lange tijd en kan altijd wel iemand vinden als ik iemand nodig heb. Helaas zijn de ingeschreven personen niet altijd bereikbaar of geschikt maar daar hou ik intussen rekening mee. Goede servicedesk voor problemen.

Binnen 1 maand een goede werkster gevonden

Aanrader. Initieel leek het wat duur, maar in vergelijking met 2 andere aanbieders komen hier kwalitatief de beste kandidaten uit. Ik heb inmiddels een werkster!

Werkt prima

Account aanmaken voor 20 euro per maand niet meer dan fair om de site te gebruiken, we vonden een werkster en we konden ook makkelijk en snel weer afzeggen. Goede deal.

fijne werkster gevonden

snel en makkelijk, ook fijn dat het makkelijk opzegbaar is, en ook weer makkelijk t activeren.

top

wat er aan werksters rondliep zijn benaderd. Waren er voldoende (ik vond een werkster) maar niet veel.

Snel en goed

De eerste werkster was een succes

Over Werksters.nl

Werksters.nl is de grootste schoonmaakmarktplaats van Nederland. Een schoonmaakster in de buurt is zo gevonden!