Irina is a wonderful help, every week and we would highly recommend!

Irina is a wonderful help! Irina helps us on a weekly basis and we would highly recommend!

Geweldige site!

Na lang zoeken, hebben we dan eindelijk een betrouwbare, fijne site gevonden. We kregen direct al veel reacties op onze oproep en hebben nu kennismakingen gepland staan met twee dames die hier in de buurt wonen en met wie het lijkt te klikken. Wat zijn we blij dat we Werksters.nl hebben gevonden!!

Werkt heel makkelijk en snel!

Voor de tweede keer heb ik via werksters. Nl een hilp gevonden. De eerste die ik had was echt super. De tweede komt volgende week maar daar heb ik wederom een heel goed gevoel over!

Mijn ervaring is positief

Ik heb snel een fijne collega gevonden.

Binnen een dag iemand gevonden

Meerdere aanbiedingen ontvangen snel en betrouwbaar

Het systeem lijkt goed in elkaar te zitten.

Het systeem is goed georganiseerd. Toch duurde het vier maanden tot ik een werkster vond. Veel werksters reageren helemaal niet.

Handige site

Goede site met voldoende aanbod en een geslaagde match

Prima hulpmiddel

Effectief, gebruiksvriendelijk. Voorziet in een behoefte.

Werkt heel goed

Handige site en veel contacten in korte tijd. In een week tijd een geschikte schoonmaakster gevonden die in de buurt woont.

Redelijk

Er zijn teveel werksters die niet of 1 of 2 keer komen. Dan zit je gelijk weer zinder er is geen stabiliteit of kan je erop vertrouwen dat iemand voor langere periode blijft. Aanbevelen maar wel met kanttekening

prima service

heb via deze service eindelijk een betrouwbare hulp gevonden.

Goed platform om contact te krijgen.

Er is best veel aanbod van mensen die willen helpen schoonmaken. Helaas reageert lang niet iedereen en ook blijkt de beschikbaarheid vaak niet bijgewerkt. Maar over het algemeen lukt het wel om iemand te vinden. Nu twee keer via werksters.nl kennis gemaakt met iemand die ons wekelijks helpt in de huishouding.

Snel iemand gevonden

Was al een tijdje op zoek, maar via Werksters.nl heb ik snel iemand gevonden.

Snel iemand gevonden

Prima platform en ik heb binnen 2 weken iemand gevonden Helaas was ik vergeten de premium account op tijd op te zeggen maar dat kan ik alleen maar mijzelf kwalijk nemen

goede website

Ik heb me opgegeven bij Werksters omdat ik een poetsvrouw zocht. Binnen 1 week had ik 4 mensen waarvan 2 op gesprek zijn geweest die me allebei bevielen. Dus prima service.

goed, alleen nieky reageert niet

Sinit komt helpen in de huishouding. zeer aardige vrouw!

Positief

Positief

Binnen 24 uur een werkster gevonden

Aanmaken van een account was eenvoudig. Binnen 24 uur had ik een betrouwbare ervaren hulp in de huishouding gevonden. Ook prettig dat het abonnement maandelijks opzegbaar is. Je zit nergens aan vast.

Transparant

Het is een makkelijke site.Laagdrempelig en voor een ieder bereikbaar.

Snel, makkelijk, ideaal!

Ik heb een aantal mensen via deze site benaderd en had binnen 2 dagen 3 afspraken kunnen maken. Dinsdag komt iemand beginnen. Makkelijker dan dit kan het niet echt.

Waardeloos

Wekenlang geprobeerd een afspraak te maken met werksters die zich zogenaamd opgaven. Tot 4x toe kwam er niemand opdagen. Altijd was er net op het laatste moment iets tussengekomen. Het lijkt wel een scam site

Snel en goed

Al aantal keren gebruikt gemaakt van deze organisatie/site. Erg goed en vaak ook de juist personen die reageren.

Zeer snel een werkster gevonden

Inschrijven is makkelijk. Na plaatsen van oproep hadden we zeer snel een reactie. Deze werkster is ondertussen bij mijn vader begonnen. Eerste indrukken zijn zeer positief. Leuk mens en ze weet van wanten.

Duidelijk en snel

Door deze website hadden we binnen enkele dagen een nieuwe hulp. Echt top.

Weinig respons van de aanbieders/werkster

Ik heb 10 kandidaten aangeschreven. De helft reageerde niet, de andere helft wel, maar waren de meesten voorzien. Gelukkig zat er 1 geschikte kandidaat tussen!

Over Werksters.nl

Werksters.nl is de grootste schoonmaakmarktplaats van Nederland. Een schoonmaakster in de buurt is zo gevonden!