Outstanding

Outstanding Shop and Costumer Service

Fijne webshop met goede prijzen en snelle verzending!

Netjes verzorgd verzonden! Erg blij mee!!

Heel goed!

Het is een mooi bedrijf, de bestelling wordt snel bezorgd! Een minpuntje is de website, de gekleurde letters zijn voor mij haast niet leesbaar. Ook het lettertype is erg klein. Mijn ogen zijn niet zo goed, dat maakt het lezen moeilijk!! Verder is het een prima bedrijf.

Wierookstokjes

Ik heb wierookstokjes bestels ze waren heel goed. Ik vond ook dat het heel goed ingepakt was. Was vandaag besteld en morgen in huis. Ben super blij. Dank je wel.

Prima bedrijf

Bestelling werd snel geleverd. Goed verpakt. Tot mijn verrassing zat er een cadeautje in de doos. Zeer scherpe prijzen voor de wierrook. Ook goede kwaliteit. Al meerdere malen besteld en altijd vlot geleverd.

kwalitatief en goedkoop!

goed!

Thermosfles houdt geen dranken warm.

Helaas doet deze 'Chinese thermosfles' niet waar hij voor gemaakt is. Na een half uur is de inhoud al lauw, en na 3 uur helemaal koud. Er staat in de beschrijving dat je de fles eerst met warm water moet voorverwarmen maar dat haalt niets uit.

Que du Bonheur !

Je suis Clent de Dong-Dong depuis des années et c'est toujours un réel bonheur de choisir des senteurs "orientales" de qualité ! De plus, le service est irréprochable et le patron, Monsieur Robert, est réellement sympathique et très attentionné pour rendre une atmosphère de convivialité dans son commerce ! C'est très familial. Je recommande sincèrement Dong-Dong, vous ne serez pas déçu ... Michel (Belgique) Ik ben al jaren Clent de Dong-Dong en het is altijd een waar genoegen om “oosterse” geuren van hoge kwaliteit te kiezen! Bovendien is de service onberispelijk en is de baas, de heer Robert, erg vriendelijk en zeer attent om een ​​sfeer van gezelligheid in zijn zaak te creëren! Het is zeer gezinsvriendelijk. Ik raad Dong-Dong van harte aan, je zult niet teleurgesteld worden... Michel (België)

Top site

Altijd snel geleverd. Goedkoop. En goed

besteld, ontvangen, tevreden

besteld, ontvangen, tevreden

Uitmuntende service

Contact opgenomen met Robert ivm een vraag over wierook. Uitstekend geholpen, wat een service. Bij levering zat er ook nog eens een prachtig wierookdoosje bij. Ik ben heel blij met de wierook, bedankt.

Zondagavond besteld, dinsdag reeds in huis. Zeer goede Tai chi schoentjes, maten komen overeen met de europese maten

Heel goed.

Website die helder is en goed werkt. Promte levering, met track and trace. Kortom top !

Snel en goede levering

Wierook in alle soorten voor zeer schappelijke prijzen. Snel en goed geleverd

Prima webshop

Snelle levering, product zoals verwacht

Producten zijn van goede kwaliteit. Goede communicatie

Opvallend net verzorgd pakket en prachtige kimono

Ik schrijf weinig beoordelingen, het kost veel tijd maar voor DongDong ga ik een uitzondering maken. Opvallend netjes verpakt en prachtige kimono. Ik ben erg onder de indruk en heel erg bedankt voor het leuke cadeau. Ik zou zo weer opnieuw bestellen bij DongDong!

Erg goed

Snelle levering en het artikel is precies waar ik op hoopte!

Prima product, prijs en levering.

Snelle levering en zeer leuke producten... =)

Topservice!

Denken met je mee en zorgen voor een snelle levering!

Helemaal blij met mijn bestelling alles is netjes en snel binnen gekomen <3

Goed product snelle levering.

Top wierrook en ruime keuze. Ga hier zeker vaker bestellen.

Elke maand weeer sneller levering. Heeelijke wierook. Super prijs. En standaard leuk kadootje. love it

Teleurgesteld

Ik had de wierook stokjes 'cannabis' besteld, maar bij het aansteken van de stokjes komt er veel zwarte rook vrij en heeft totaal de geur niet van cannabis! Dit zou een goede nachtrust bevorderen, maar totaal geen effect.. Jammer..

Over DongDong

DongDong is gespecialiseerd in kado artikelen uit “het verre Oosten”. Ons streven is het leveren van artikelen van de beste kwaliteit tegen de laagste prijs. We maken dit waar doordat we zelf, rechtstreeks in Azië, inkopen. Bij leveranciers waar we al jarenlang zaken meedoen. Zodat we weten wat we krijgen en verkopen. DongDong heeft geen fysieke winkel: ook dat helpt in het laag houden van de kosten en dus prijzen. We bieden een breed assortiment van wierook tot kimono’s, van eetstokjes tot tai chi schoenen: voor ieder wat wils. Voor jou zelf of om cadeau te geven aan familie, vrienden of kennissen.