Goede website

Nogmaals een goede website en alles wat ik tot nog toe heb besteld was van goede kwaliteit en snel geleverd. Dus er zal nog weleens iets besteld worden. Dus voor mij valt er niets te verbeteren voor wat levering betreft, misschien nog wat meer Japanse items maar dat is iets persoonlijks.

Snel en prijs ok

Snelle levering en prijsvergelijking was in het voordeel van Dongdong dus win win op alle vlakken voor mij

Pracht kimono

Snelle nette levering. Kimono is prachtig en mooi materiaal.

Pracht kimono

Snelle nette levering. Kimono is prachtig en mooi materiaal.

Overzichtelijke site. Snelle verzending.

Snel geleverd, prima spulletjes

Verschillende wierook besteld. Werd verzonden in brievenbuspakketje, heel prettig. Ook nog een geurtje voor de feestdagen erbij. Nice.

Prachtige kimono

Mooi, goed verpakt snel geleverd!!

snel en voordelig!

Goede service! lekker snel verzonden en de producten zijn super!

vlug besteld,vlug geleverd

zeer tevreden;geen auto,geen verplaatsing, geen file .Dat is de toekomst !!

vlug besteld,vlug geleverd

zeer tevreden;geen auto,geen verplaatsing, geen file .Dat is de toekomst !!

Echt de goedkoopste

Mooie prijzen en snelle levering ga zeker weer bij jullie bestellen.

IDEAAL VOOR TAI CHI

GOEIE AFWEKING

Goed, snel, simpel

Tai-Chi schoenen met katoenen zool gekocht; ik draag ze al 30 jaar als sloffen thuis. Er zijn et twee soorten, deze hier zijn van de goede soort , en ook nog het goedkoopste ooit.

Over DongDong

DongDong is gespecialiseerd in kado artikelen uit “het verre Oosten”. Ons streven is het leveren van artikelen van de beste kwaliteit tegen de laagste prijs. We maken dit waar doordat we zelf, rechtstreeks in Azië, inkopen. Bij leveranciers waar we al jarenlang zaken meedoen. Zodat we weten wat we krijgen en verkopen. DongDong heeft geen fysieke winkel: ook dat helpt in het laag houden van de kosten en dus prijzen. We bieden een breed assortiment van wierook tot kimono’s, van eetstokjes tot tai chi schoenen: voor ieder wat wils. Voor jou zelf of om cadeau te geven aan familie, vrienden of kennissen.