snelle levering tai chi schoentjes alleen: herenschoen ipv dames! voor mij geen probleem nu, maar toch..let daarop.

Top klantenservice

Al een paar keer via dit bedrijf iets gekocht en ik heb zeer goede ervaringen

Prima service!

Prima service!

Ze leverden de Mumbai versie van Satya "Super Hit", product foto toonde de Bangalore versie

Erg ontevreden over de misleidende product foto. Achtergrond Info --------------------------- De satya wierrook die in de Mumbai fabriek wordt gemaakt is echt ondermaatse, tweederangs, inferieure kwaliteit tov de satya wierrook die we allemaal kennen van vroeger. Deze Mumbai stokjes vallen uit elkaar en het stinkt naar goedkope chemische zeep. Echt bedrog, dit moet nou eens gedaan zijn met al die misleidende product fotos in de wierrook industrie. Verkoop toch eens gewoon kwaliteits producten!!! De klassieke zoete & natuurlijke satya geur gemaakt van kwaliteits ingredienten wordt nog altijd vervaardigd in de BANGALORE werkplaats. Deze worden nog altijd met de hand gerold en de kwaliteit is echt hemels. Probleem ------------ Om terug te komen op de misleidende productfoto die "Dong Dong" op hun product pagina heeft geupload voor het product "Satya Super Hit". Er is duidelijk te zien dat er een sticker op plakt met goud, blauw & rood. Dit zijn de BANGALORE kleuren. Wat krijg ik aan? Juist, NIET de BANGALORE kleuren. Ik krijg de MUMBAI versie die heeft een sticker met enkel een rode & blauwe kleur op. Buiten de snelle levering ben ik erg ontevreden over deze misleiding link: https://www.dongdong.nl/shop/wierook-genot/satya/superhit-wierook/#

Fijne webshop

Fijne webshop en klantenservice. Aanrader!

Betrouwbare firma

Degelijk verpakt en geleverd zoals afgesproken

product ok, verzendkosten extreem

09-07-2027

Heel goed!

Ik heb het idee dat ik het bedrijf ken, dat gevoel krijg ik bij dong dong. Dat is natuurlijk niet zo, ik ben er nooit geweest. Maar mijn gevoel is een gezellig bedrijf waar het lekker ruikt naar al die oosterse luchtjes. Ik hou van die oosterse sfeer die het uitstraald. Het bestellen op de website is minder makkelijk omdat het lastig is om een keuze te maken. Maar over het algemeen ben ik zeer tevreden!! Vriendelijke groet H. Benjamins

Vlotte actie

Zie boven. Meer kan ikniet zeggen. De bestelling is correct en vlot afgehandrld

De medewerking en geven van informatie was prima. Te meer omdat ik er zelf niet snel genoeg.

Te meer omdat ik er zelf niet snel genoeg uitkwam . . De medewerking en directe hulp bij . . . hoe te bestellen was prima! Zending lag de volgende dag op de deurmat.

Gewoon goed

Snelle levering, nette prijzen

Goede spullen

Topservice!

Steeds snel antwoord op vragen

Mooi product, snel en goed verzorgd ontvangen.

Heel blij met de gelukspoppetjes die ik hier bestelde. Het product zelf is van goede kwaliteit en mijn bestelling was met zorg samengebonden, verpakt en verstuurd. Had het snel in huis en werd verrast met een snoepje en notitieblok als extraatjes. Heb het visitekaartje bewaard voor als mijn voorraadje geluk een refill nodig heeft.

Snelle levering, prima kwaliteit.

Alles netjes geregeld, snelle levering. Netjes verpakt en leuk met een extraatje. Erg attent. Bedankt daarvoor.

Weer een goede ervaring!

Ik bestel hier al jaren regelmatig Tai Chi schoenen, en iedere keer worden die perfect op tijd geleverd.

snelle levering prima product

Fijne tai chi schoenen. Snel geleverd en prima product.

Snelle oplossing

Deze firma zet hun klanten op de éérste plaats. Top. Na een probleem perfect opgelost, zonder het te vragen gaven ze zelfs nog een tegemoetkoming.

Had problemen met bestellen op de site . Dongdong gemaild . Vlot antwoord Super gewoon. Later wel gewoon kunnen bestellen. En ook nog een paar extra schoentjes ontvangen . Volgende x bestel ik zeker weer

Goede kwaliteit van de materialen, en de maat klopt

De schoentjes zaten keurig in elkaar, en de maat klopte gewoon en paste perfect. En bij deze rechtstreekse bestelling was ik, ondanks wat leverkosten, voordeliger uit dan via andere kanalen. Kortom, heel tevreden

Zeer mooi bedrijf

Dit bedrijf biedt producten en diensten van zeer hoge kwaliteit! Ook de ontvangst is erg vriendelijk. Elke keer ontvang ik mijn bestellingen zeer snel en in perfecte omstandigheden. BEDANKT Dong Dong! Ik raad dit geweldige bedrijf aan! Michel (Belgique)

Een supergoed bedrijf

Mijn ervaring met dit bedrijf is echt super goed. Ik had een bestelling geplaatst en was iets vergeten dus gelijk een bestelling erbij gedaan en toen kreeg ik netjes een mail dat ik maar 1 x verzendkosten hoefde te betalen. Dit vind ik super goede service en de levering was ook erg snel. Ik kan niets anders zeggen dat het een super goed bedrijf is!

Uitmuntend!

Vanaf het eerste moment bijna verbazingwekkend goed. Reacties zijn altijd vriendelijk en zeer snel. Ik meldde al eerder dat ik me afvroeg of die mensen nooit hoeven te slapen; dit bedrijf springt overal bovenuit. Mijn laatste bestelling was er een die ik als presentje wilde laten bezorgen. Met een paar seconden (ok, zo ongeveer dan) komt er een voorstel of ze me konden helpen met een handgeschreven kaartje bij de bestelling. Dat soort kleine dingen zijn het die DongDong voor mij de enige shop zijn, ik neem niet eens de moeite om anderen te bezoeken. Eén en al lof!

precies ontvangen wat ik besteld had

tai chi schoenen van goede kwaliteit en goede maatvoering

Netjes verpakt en op tijd geleverd. Prachtige kwaliteit lampionnen.

Over DongDong

DongDong is gespecialiseerd in kado artikelen uit “het verre Oosten”. Ons streven is het leveren van artikelen van de beste kwaliteit tegen de laagste prijs. We maken dit waar doordat we zelf, rechtstreeks in Azië, inkopen. Bij leveranciers waar we al jarenlang zaken meedoen. Zodat we weten wat we krijgen en verkopen. DongDong heeft geen fysieke winkel: ook dat helpt in het laag houden van de kosten en dus prijzen. We bieden een breed assortiment van wierook tot kimono’s, van eetstokjes tot tai chi schoenen: voor ieder wat wils. Voor jou zelf of om cadeau te geven aan familie, vrienden of kennissen.