topservice en topvriendelijkheid

Het is jaren geleden dat ik heb mogen ervaren dat dit soort klantendienst nog bestaat. Dankjewel!

Goede producten

Heel goede producten tegen goedkope prijzen Snel geleverd en prima klantenservice Ik heb mijn wierook verkoper gevonden

Snelle levering, uitstekend product !

Het bestelde product werd snel geleverd en is van goede kwaliteit !

Snel en goed

Snel en goed, ook met makkelijke track and trace

Snel en verzorgd.

KWALITEIT EN SERVICE 10 OP 10

De beste sloffen van de wereld. Bedoeld voor Tai-Chi, maar de gezondste, lichtste en de beste voor de voeten, voor thuis. Groetjes Steven van Antwerpen.

Snelle bezorging en mooie spullen

Geweldige website,leuke artikelen en niet duur

uitstekend

Zeer vlotte service

Goede pantoffels vlotte levering

Keurig verpakt

Bestelling is netjes en correct verstuurd en ontvangen!

De site was niet heel prettig winkelen, maar over het verloop van de bestelling ben ik zeer tevreden. Evenals de producten!! Ik bestel de volgende keer weer!

Goede prijs, snel geleverd

Goede prijs en kwaliteit

Bij elke bestelling is het alleen maar geluk !

Als je echte originele wierook en een zeer ruime keuze wilt vinden, zal DONG-DONG je 100% tevreden stellen. De keuze is zeer ruim, de verzendingen zijn zeer snel en netjes; het personeel is erg vriendelijk en kan u begeleiden volgens uw verwachtingen. De heer Robert, de baas, is zeer attent op uw volledige tevredenheid in een goed humeur! Ik raad u ten zeerste aan om daar uw boodschappen te doen, u zult verrukt zijn ! Michel en Belgique.

top kwaliteit + top service..

uitstekend

goed verpakt, snel verzonden

Bestellen ging heel eenvoudig. Telefonisch zijn ze goed bereikbaar. Levering ging vervolgens zeer vlot. Alles was keurig verpakt.

Mooi product, snel geleverd, top.

Prima producten en snel thuis

De geleverde producten zijn prima van kwaliteit en deze zijn snel geleverd

Heel tevreden met de artikelen

Vlot en netjes bezorgd

Supersnelle levering en correcte service. Een aanrader!

Heel tevreden met de service en uitstekende communicatie.

Snelle en correcte service. Goede communicatie bij vragen. Heb een kimono besteld ben er super blij mee. Mooie kwaliteit. Ga zo door.

Vlotte service

Vlotte service

Goede website

Goede en mooie website met mooie artikelen, speciaal uit Japan. Heb er al diverse items gekocht en zal er zeker nog eens wat kopen. Goede kwaliteit en het wordt goed en snel geleverd. Zeer aan te bevelen.

Snel geleverd goede maat

Snel geleverd goede maat.

Super service

Nette communicatie en snelle levering. Aanrader!!

Over DongDong

DongDong is gespecialiseerd in kado artikelen uit “het verre Oosten”. Ons streven is het leveren van artikelen van de beste kwaliteit tegen de laagste prijs. We maken dit waar doordat we zelf, rechtstreeks in Azië, inkopen. Bij leveranciers waar we al jarenlang zaken meedoen. Zodat we weten wat we krijgen en verkopen. DongDong heeft geen fysieke winkel: ook dat helpt in het laag houden van de kosten en dus prijzen. We bieden een breed assortiment van wierook tot kimono’s, van eetstokjes tot tai chi schoenen: voor ieder wat wils. Voor jou zelf of om cadeau te geven aan familie, vrienden of kennissen.