Heel tevreden

Goede kwaliteit, snel bezorging.

Snel en keurig verstuurd. Product zoals omschreven.

Snel en keurig verstuurd. Product zoals omschreven.

Op alle aspecten een positieve ervaring

Mooie produkten spoedig geleverd en met zorg verpakt

Hallo, Ik heb Tai chi schoentjes besteld en deze waren elder twee keer zo duur en hier waren se voor een koopje. Prima kwalitijt en goede pasvorm en een snelle levering.

Prachtige Yukata, goede levering

Door de feestdagen duurde het net iets langer tot de bestelde Yukata bij mij was, maar werd netjes op de hoogte gehouden door DongDong. De Yukata is van zeer goede kwaliteit en voelt fijn aan. Twijfelde bij het bestellen of deze wel lang genoeg zou zijn (ben zelf 1.85), maar hij komt netjes tot aan de enkels.

Alles naar verwachting

Mooie kimono van goeie kwaliteit. Fijn ook dat er een brief bijzit met wat uitleg en wasinstructies. De kimono rook wel heel erg wierook-achtig, maar na een wasje was dat er ook weer uit.

Vloeiend

Prachtige kimono’s! Enorm blij mee.

Goede kwaliteit Qigong schoen

Goede schoen en snelle service

Topper

tl;dr: Netjes verpakt, stokjes goed beschermd en snel verzonden. Zeer tevreden! Ik haalde voorheen altijd mijn wierook bij een lokaal winkeltje, maar deze is helaas niet meer. Nu voor het eerst online besteld, bij DongDong. Jaarvoorraadje wierook besteld, stokjes en een aantal cones. En als experimentje voor mezelf een backflow fonteintje met een aantal verschillende backflow cones. De bestelling kwam netjes binnen een paar dagen binnen, veel sneller dan verwacht eigenlijk, gezien we dachten dat het wel vertraging zou oplopen door kerstdrukte rondom bezorgingen. Desalniettemin alles zeer netjes binnen gekregen, allemaal strak ingepakt met opvulpapier om de stokjes te beschermen tegen het breken onderweg. Enkele losse pakjes wierook zaten ook verder verpakt in grotere ongerelateerde verpakkingen, dit bracht wat verwarring in eerste instantie, maar dit is volgens mij ook ter bescherming van de stokjes samen verpakt. We vonden zelfs nog een paar extra pakjes stokjes met geurtjes die we niet besteld hadden. Ik weet niet of dit standaard is voor grotere bestellingen of dat het gedaan werd om het doosje een beetje af te vullen, maar het wordt hoe dan ook uiteraard gewaardeerd. Al met al dus zeker aan te raden naar onze ervaring!

Snel en correct geleverd

Alles positief

Snelle levering, correcte afhandeling

Bestellen ging heel makkelijk, afhandeling is ook correct verlopen. Goederen juist omschreven, duidelijke foto's, voldeden aan de verwachtingen.

Vriendelijk

Vriendelijk, goed product, goed verpakt.

Snel en heb ook wat ik besteld heb. Top

Goed. Vriendelijke klantenservice

Helemaal goed

Ik heb de bestelling snel ontvangen, het was heel goed verpakt en precies wat ik ervan verwachtte. Prima !

Al jaren op zoek naar van die stoffen schoentjes, eindelijk per toeval gevonden. Zien er leuk uit en passen prima, al vallen de zwarte ietsje kleiner dan de rode. Snelle verzending ook! Heb eigenlijk spijt dat ik niet alle 3 de kleuren heb besteld. De dozen ruiken erg naar wierook, vind ik geen probleem maar als je daar niet van houdt is dat wel fijn om te weten want het blijft ook in de schoenen hangen.

Ik had een chinese thermoskan besteld die overigens fantastisch is, en ik had gevraagd of ze die goed konden inpakken. Ze stuurden een mailotje terug dat ze dat zouden doen. Het pakketje kwam aan helemaal in kranten snippers. Er zat nog een gelukspoppetje bij en de doos rook heerlijk en dat doet ie nog steeds! Zeker aan te raden!

Perfecte service

Ik had rond de 20 verschillende geuren incense besteld, om dat bij elkaar te zoeken was dus best wel een klusje maar perfect gedaan en supersnel ook!

Snelle levering en goede kwaliteit

Pakketje was binnen 2 dagen geleverd, super snel verzonden dus. Erg goede kwaliteit-prijs verhouding, voor klein bedrag erg leuke eetstokjes gekocht!

Niks op aan te merken!

Bestelling kwam snel en netjes door de brievenbus. Helemaal prima en goede kwaliteit schoentjes. Ik heb er al eerder besteld dus ik wist al dat ze goed waren, de volgende keer zal ik hier ook weer bestellen.

Prima vlotte verzending

Prima vlotte verzending

Super snel en voordelig, alles goed, zoals het hoort.

Makkelijk besteld, snel geleverd, goed kwaliteit!

alles prima: produkt, prijs en levering

helemaal goed

Mijn tante vond het blijkbaar goed

Het was blijkbaar goed en mooi

Alles was snel geleverd en helemaal naar wens.

Over DongDong

DongDong is gespecialiseerd in kado artikelen uit “het verre Oosten”. Ons streven is het leveren van artikelen van de beste kwaliteit tegen de laagste prijs. We maken dit waar doordat we zelf, rechtstreeks in Azië, inkopen. Bij leveranciers waar we al jarenlang zaken meedoen. Zodat we weten wat we krijgen en verkopen. DongDong heeft geen fysieke winkel: ook dat helpt in het laag houden van de kosten en dus prijzen. We bieden een breed assortiment van wierook tot kimono’s, van eetstokjes tot tai chi schoenen: voor ieder wat wils. Voor jou zelf of om cadeau te geven aan familie, vrienden of kennissen.