Correcte behandeling

Vriendelijk en snel antwoord, oôk in het weekdend

Snel geleverd en exact wat ik had besteld

Snel geleverd en exact wat ik had besteld!

De artikelen zijn snel geleverd en

Mijn bestelling (tai chi schoenen) is snel en netjes geleverd. Ik draag die schoenen al jaren. Ik vind die veel beter dan die met de kunststof zolen. Ik ben tevreden met de service van Dong Dong.

Heel netjes verpakt en op tijd geleverd.

Ik heb eetstokjes houders voor mijn kinderen besteld bij Dong Dong en deze zijn netjes op tijd en verpakt geleverd. Zeer tevreden.

Snel, compleet, prima

Bestellen, afrekenen en snel ontvangen

Super goede service en een mooi product!

Zeer snelle levering. Mooi comfortabele Kimono.

Zeer snelle levering. Mooi comfortabele Kimono.

snel geleverd

Goede prijs voor het artikel en snel in huis.

Heel fijn zo snel een goed produkt te mogen ontvangen!

Ben blij met mijn tai chi schoenen!Die ik erg snel heb mogen ontvangen. Vriendelijke groet,

Levering snel. Goed.

Bestelde werd keurig verpakt bezorgd. De bestelling was niet helemaal correct. Hier werd meteen op gereageerd en per omgaande kreeg ik de juiste artikelen. Erg blij met deze attente en goede service.

Leuke website

Leuke website, snelle levering!

Zo snel in handen en zo mooi

Heerlijke kwaliteit, past perfect en voelt zo goed

Snelle bezorging en zeer netjes ingepakt

De gekochte artikelen waren geheel naar verwachting en heel erg goed ingepakt. Zeer snelle bezorging. De artikelen zijn niet duur en van goede kwaliteit. Zeker een aanrader

Een zeer fraaie Japanse kimono die snel geleverd werd

De Japanse kimono van mijn echtgenote was al 35 jaar oud en scheurde plotseling op diverse plekken: op was duidelijk op. In exact hetzelfde patroon, maar dan in betere kwaliteit stof en bedrukking had DongDong eenzelfde kimono op hun websiste staan en zowel bestelling als levering gingen zeer snel. De ceintuur en de afwerking van het geheel (mouwen, revers, hoe de stof aanvoelt) zijn beter dan verwacht. De lengte is overigens met 1 meter50 aan de ruime kant, maar met de ceintuur op zijn plek is hij toch niet te lang. Achteraf gezien zijn we zelfs blij dat de oude kimono vernieuwd moest worden!

Levert wat beloofd wordt

Vriendelijke (voelt persoonlijk aan) benadering en afhandeling

Super goed en snel

Besteld , heel snel bezorgd en het materie was super

DongDong kwam beter uit de vergelijking van twee verkoop sites van t’ai chi schoenen

Eenvoudig te bestellen. Eerste indruk van de kwaliteit van de t’ai chi schoenen is positief. Bij DongDong zijn de schoenen duurder maar de verzendkosten minder dan bij de andere site. Dat heeft voor mij de doorslag gegeven. Ik vind dat gevoelsmatig sympathieker.

Mooie artikelen snelle service

Goed en betaalbaar

Snelle levering en goede service

Wij hebben twee paar Tai chi schoenen gekocht, snelle levering en goed verpakt

Goed geregeld!

Persoonlijke attentie t.o.v. de bestelling wordt erg gewaardeerd. Netjes aan de levertijd gehouden, goed verpakt en de wierook samples waren n schot in de roos Bij n volgende bestelling doe ik die er ook bij!

Snelle bezorging, goed product

Zag DongDong op bol.com. Prijzen daar zijn veel hoger en ik had geen bezorgopties, dus even naar DongDong website zelf. Daar besteld. Binnen 2 dagen fijne KungFu slippertjes in huis.

Klantvriendelijk

Bedrijf is goed bereikbaar voor een vraag. Het teveel aan produkten retour gestuurd. Geld werk meteen teruggestort.

Snelle afhandeling

Product voldoet aan de verwachtingen en de levering was snel. Voor herhaling vatbaar.

Niet goed!!!!!!

Zie mijn mail van vandaag. Geen goede ervaring met deze leverancier!!!!!!!!! Telefonisch overleg gehad. Klacht is naar tevredenheid opgelost. Dank u wel daarvoor.

Over DongDong

DongDong is gespecialiseerd in kado artikelen uit “het verre Oosten”. Ons streven is het leveren van artikelen van de beste kwaliteit tegen de laagste prijs. We maken dit waar doordat we zelf, rechtstreeks in Azië, inkopen. Bij leveranciers waar we al jarenlang zaken meedoen. Zodat we weten wat we krijgen en verkopen. DongDong heeft geen fysieke winkel: ook dat helpt in het laag houden van de kosten en dus prijzen. We bieden een breed assortiment van wierook tot kimono’s, van eetstokjes tot tai chi schoenen: voor ieder wat wils. Voor jou zelf of om cadeau te geven aan familie, vrienden of kennissen.