Snel en kwalitatief!

Vroeg of ze mijn kimono wilde het in pakken. Deden ze inclusief gelukspoppetje! Had alles binnen 3 dagen in huis.

goed en snel .

snel gevonden wat ik moest hebben , snelle bestelling aan huis , goed artikel , goed van kwaliteit en in prijs .

Snelle correcte afhandeling van de bestelling

Goede en snelle afhandeling van mijn bestelling. Berichtgeving over voorgang via de mail verliep prettig.

Correct en snel

Leuke artikelen voor een leuke prijs, en snel bezorgd!

Heel goede en snelle service

Snelle communicatie, goede en snelle hulp bij vragen

Wat?

Wat wilt u dag ik beoordeel? Ik koop iets en u stuurt het op. Wat valt er te beoordelen?

Prima en snelle levering

Besteld, betaald, verstuurd, ontvangen Precies zoals t hoort

Snel, opvallend en persoonlijk

Leuk die houten attentie maakt het feestelijker

Prima, we gaan vaker bestellen!!

Een vriendelijk en leuk bedrijf, alles is goed geregeld.

Een zeer snelle afhandeking

Had als opmerking gegeven dat ik het snel nodig had. Een paar uur na mijn bestelling ontving ik bericht dat de spullen verzonden waren. Top!

snelle service

Ik had de artikelen die ik besteld had snel en in goede staat in huis.

Heel erg mooi

wat een mooie verrassing dat de kimono zo mooi en comfortabel is. Prachtig dessin en fijne katoen. Een aanrader!!

Prima, snel en goede kwaliteit, kleuren in het echt mooier dan op de site

Prima, snel en goede kwaliteit, kleuren in het echt mooier dan op de site

Leuke webshop

Mooie artikelen, duidelijke en uitvoerige omschrijving. Snelle verzending en goede verzendinfo.

Afspraken goed nagekomen.

Makkelijke site Mooie Produkten Makkelijk bestellen Snelle levering Ben zeer tevreden ..

fijn en correct

Leuk om met jullie te werken

Mooi product, snelle levering.

Mooi product, Zelfs de originele schoenverpakking zat erbij. Snelle levering. Werd goed op de hoogte gehouden via e-mails over het leveringsprocces. Echter, de link om de levering te volgen werkte niet.

Super snelle levering en zeer klantvriendelijk!

De tai chi sloffen bleken toch een maat te klein (we hadden al maat groter besteld dan schoenmaat. Tip; bestel 2 maten groter). Na een mailtje naar de klantenservice kregen we direct nieuw paar toegestuurd en konden we te kleine retour sturen. Vertrouwen, snel handelen, fijn opgelost.

makkelijk bestellen, snel geleverd, goed verpakt

website is goed te volgen, zoeken is eenvoudig,

...

...

gewoon goed, niets op aan te merken

Product is prima. De verzending verliep snel en zonder problemen.

Hele goede ervaring

Snelle levering en de artikelen zijn zoals beschreven. De kimonos zijn prachtig en de fluwelen karateschoentjes zitten heerlijk en zien er leuk uit.

Snelle levering, mooie producten.

Ik heb een prima winkelervaring gehad bij Dong Dong. Beloofde levertijd is nagekomen, producten ben ik erg blij mee!

Prachtig

Prachtige kimono! Snelle levering, helemaal blij.

Over DongDong

DongDong is gespecialiseerd in kado artikelen uit “het verre Oosten”. Ons streven is het leveren van artikelen van de beste kwaliteit tegen de laagste prijs. We maken dit waar doordat we zelf, rechtstreeks in Azië, inkopen. Bij leveranciers waar we al jarenlang zaken meedoen. Zodat we weten wat we krijgen en verkopen. DongDong heeft geen fysieke winkel: ook dat helpt in het laag houden van de kosten en dus prijzen. We bieden een breed assortiment van wierook tot kimono’s, van eetstokjes tot tai chi schoenen: voor ieder wat wils. Voor jou zelf of om cadeau te geven aan familie, vrienden of kennissen.