wel iets duurder dan in de winkel alleen met covid19 is het dik waard, tevens is de keuze groter dan ergens anders en kwaliteit zoals verwacht

Super service

Tijdens het uitlenen van mijn thermoskan is per ongeluk de kurk weggegooid. DongDong heeft super service verleend: tijdelijk werd de kurk als artikel aan de webshop toegevoegd, zodat ik deze kon bestellen en hiermee de thermoskan kan blijven gebruiken. Top!

Correcte service en een leuk gelukspoppetje erbij!

Heel leuk

Product is uitstekend, afhandeling heel snel en keurig thuis ontvangen met een persoonlijke noot middels een kaart. Ik bestel vast nog een keer daar :)

Goede prijs/kwaliteitsverhouding

Vlugge levering

Overzichtelijk, duidelijk, snel

De website van DongDong is duidelijk en gebruikersvriendelijk. De levering door PostNL is prima. Leuke site, goede ervaring

Snelle levering, prima product.

Snel na onze bestelling werd de Chinese thermoskan geleverd. Verpakt in heel veel papierslierten uit de versnipperaar; milieuproof dus ook nog! De verpakkingsdoos rook heerlijk naar wierook! De kan is precies wat we zochten en het bleek de goedkoopste optie te zijn om bij DongDong te bestellen. Alleen jammer dat PostNL zo duur is geworden.

Mooie kwaliteit en Snelle service

Ik was opzoek naar een mooie kimono en ben bij DongDong prima geslaagd

Prima geregeld

Een kleine bestelling die ondanks vrije dagen op tijd werd bezorgd.

Bestelling en bezorging zijn prima afgehandeld. De katoenen kimono die ik besteld heb is zeer naar mijn zin.

Uitstekende levering

Yukata werd zeer snel en goed verpakt geleverd en ruikt nog eens heerlijk. Het was wel lastig kiezen.. eentje in neutrale kleur of met een mooie print. Toch maar voor een neutrale olijfgroene gegaan en geen spijt. Ik ga hier lang plezier van hebben!

fantastisch

Keurig en heel snel.Bedankt.

Snel en goed!

Op de eerste dag besteld en de volgende dag in huis. Product goed en levering goed!

Zoals iedere bestelling, helemaal goed,

Ik heb nu 4 keer iets besteld, en iedere keer komt het bestelde op tijd, en perfect geleverd.

Uitstekend!

Snelle levering, netjes verpakt en een persoonlijke boodschap en verrassing bij mijn bestelling. Prima en fijn!

Goede communicatie over bestelling. Keurig ingepakt met aandacht. En ondanks de huidige drukte, afgeleverd binnen toegezegde termijn. De volgende keer weer het bedrijf waar ik bestel!

Snel, goed

Snelle reactie, product was goed verpakt en veilig aangekomen.

Mooie kwaliteitsartikelen.

Enkele jaren geleden kocht ik al eens een mooie zwarte yukata met sakura en kraanvogelprint en ik ben er nog steeds zeer tevreden mee. Onlangs een lampion en weer een yukata besteld. Deze keer met schitterende Ukiyoe prints. Binnen enkele dagen kreeg ik het pakket al binnen. De kwaliteit van de yukatas zijn zeer goed.

Uitmuntend!!!!

Vandaag besteld is ook echt morgen in huis

Prima contact

goede service

Snelle en goede reactie op mijn mail en ik kreeg ook een mail toen het product weer leverbaar was

Netjes, snel en naar verwachting geleverd.

Prachtige Yukata Kimono!

Bestelling was snel geleverd. Prachtige Yukata ontvangen en hij zit ook nog eens super fijn. Dank!

Gewoon uitstekend!

Heel vriendelijk, de service is top! Men stelt alles in het werk om alles heel vlot te laten verlopen, zelfs al zijn de producten niet op voorraad.

Levering duurde wat langer dan ik gewent was maar verders zeer goed.

Netjes verpakt en goed verzorgd met een leuk kadotje er bij.

Over DongDong

DongDong is gespecialiseerd in kado artikelen uit “het verre Oosten”. Ons streven is het leveren van artikelen van de beste kwaliteit tegen de laagste prijs. We maken dit waar doordat we zelf, rechtstreeks in Azië, inkopen. Bij leveranciers waar we al jarenlang zaken meedoen. Zodat we weten wat we krijgen en verkopen. DongDong heeft geen fysieke winkel: ook dat helpt in het laag houden van de kosten en dus prijzen. We bieden een breed assortiment van wierook tot kimono’s, van eetstokjes tot tai chi schoenen: voor ieder wat wils. Voor jou zelf of om cadeau te geven aan familie, vrienden of kennissen.