Vriendelijke service

Goede service. krijg een mailtje als het product er is. Na bestelling andere dag in de bus.

Alles is perfect gegaan

Alles is perfect gegaan

Voor herhaling vatbaar. Jammer dat er geen factuur bij gevoegd was met bedragen.

Snelle levering en de schoenen waren precies als verwacht

Verder geen ervaring met de klantenservice, dus die laat ik buiten beschouwing.

prima geregeld

Prima "huis-schoenen" en snel geleverd.

boven verwachting

eerder ontvangen dan beloofd

Geleverd wat we wilden hebben binnen de beloofde tijd

Geleverd wat we wilden hebben binnen de beloofde tijd

Erg goed!

Mijn bestelling kwam keurig verpakt aan en binnen een paar dagen.

Duidelijke website, makkelijk bestellen en snelle levering.

Ik zocht op Google afbeeldingen naar een blauw zijden sjaal, vond deze bij Dongdong, besteld, betaald en binnen 2 dagen geleverd. Klaar.

snelle en makkelijke afhandeling

Zie boven. Ik zal zeker weer bij Dong Dong bestellen.

Snel bezorgd

Snelle levering, erg tevreden met het produkt

Helder, duidelijk en gewoon perfect 👌

Zoals verwacht en zoals gewenst ging de bestelling van, in dit geval, een kimono voor mijn vriendin zoals het hoort. De bezorging volgde 2 dagen later en wat het mooiste is, is dat er eerlijk wordt geinformeerd. Daarnaast komt de kimono inderdaad uit Japan. Mijn vriendin is er enorm blij mee, ik daarom dus ook!

Helemaal prima

Prima communicatie en goede afwikkeling van de bestelling.

Snel en voldoet aan verwachting

Snelle levering, goed verpakt en product voldoet uitstekend.

superservice, snel verzonden

Mooie producten, netjes verpakt, snel verzonden en duidelijk gecommuniceerd.

Snelle levering en ook een leuk presentje plus samples erbij gekregen :) erg attent!

Ik kreeg supersnel een antwoord op mijn vraag.

Dongdong is klantvriendelijk en het assortiment heeft een goede prijs-kwaliteitverhouding

Super snelle levering en bovendien top product!

Eenvoudig te bestellen en snelle levering

snelle service, goed verpakt !

Snelle afhandeling van de order. Ik had een thermosfles besteld en die was super verpakt !

Geweldig: snel, duidelijke communicatie, goed ingepakt, mooie producten

Ik bestelde twee thermoskannen en wierrook: mooie website. Toen snel geleverd, goed ingepakt. Echt mooie producten en duidelijke communicatie, zelfs tussen Sint en Kerst.

Snelle service en goed product

Donderdagavond het product bestelt en zaterdag in huis.

Een prima service en super dienstverlening

Een prima service en super dienstverlening is mijn ervaring na de eerste keer!

Prima, niets op aan te merken!

Artikel bestelt, betaald en op tijd geleverd. Keurig via email op de hoogte gehouden van de stadia waarin verzending van pakket zich bevond. Conform afspraak is pakket op datum en binnen tijdslot geleverd.

Over DongDong

DongDong is gespecialiseerd in kado artikelen uit “het verre Oosten”. Ons streven is het leveren van artikelen van de beste kwaliteit tegen de laagste prijs. We maken dit waar doordat we zelf, rechtstreeks in Azië, inkopen. Bij leveranciers waar we al jarenlang zaken meedoen. Zodat we weten wat we krijgen en verkopen. DongDong heeft geen fysieke winkel: ook dat helpt in het laag houden van de kosten en dus prijzen. We bieden een breed assortiment van wierook tot kimono’s, van eetstokjes tot tai chi schoenen: voor ieder wat wils. Voor jou zelf of om cadeau te geven aan familie, vrienden of kennissen.