Prima, niets op aan te merken!

Artikel bestelt, betaald en op tijd geleverd. Keurig via email op de hoogte gehouden van de stadia waarin verzending van pakket zich bevond. Conform afspraak is pakket op datum en binnen tijdslot geleverd.

Snelle levering, leuk verpakt, product prima

De bestelling ging makkelijk, en levering was heel snel, sneller dan verwacht zelfs. Zaten nog leuke gelukspoppetjes bij verpakt. Helemaal in de sfeer van bestelling. Product ook prima zoals beschreven en verbeeld op website.

Ondanks Black Friday, stipt geleverd, zelfs vroeger dan verwacht. Degelijk verpakt. Zelfs met een kleine attentie er bij. Perfect !

Heel goed. Goede service

Perfecte producten, perfecte afhandeling bestelling.

Dit is mijn 2de bestelling bij DongDong en weer ging alles prima.

Persoonlijke aandacht

Ik had een vraag over een product en kreeg snel en adequaat antwoord. Erg fijn contact gehad en er werd goed meegedacht!

Zeer behulpzaam!

Eerst besteld via bol.com Problemen gehad met de bezorging (DPD). Robert van Dong Dong was zeer behulpzaam en heeft er voor gezorgd dat ik alsnog mijn bestelling snel heb ontvangen. Service na verkoop kan niet beter!

Betrouwbaar en klantgericht, top!

Op mijn vraag of ik een extra stop kan krijgen voor een thermoskan was dit geen enkel probleem. Hoefde er zelfs niet extra voor te betalen, super! Snelle levering en klantvriendelijk.

Ze doen precies wat ze beloven

Heldere website, eenvoudig bestellen, snel bevestigd, aangekondigde leveringsmoment klopt precies.

Simpele website, simpel bestellen, en het wordt snel geleverd.

Nu twee keer Tai Chi schoentjes besteld, en beide keren perfect op tijd geleverd.

Heel goede ervaring!

Snelle levering en persoonlijk in het contact, ik ben erg tevreden!

correct, snel en zeer klantvriendelijk

Yukata werd heel snel geleverd en de omschrijving klopte volledig !

Uitstekende service en kwalitatieve producten !

Snelle feedback op vragen, vlotte opvolging, levering perfect verlopen.

Snel, aardig en efficient

Heel snel zijn de betalingsmogelijkheden verbeterd, die handig zijn voor mensen die in het buitenland wonen

Uitstekende en snelle service

Zondag besteld, dinsdag in huis. Netjes verpakt. Product is zoals het vermeld werd op de website. Top service !!!!

Prima.

Ik was verrast door de opening ter hoogte van de oksels. Mooie kwaliteit stof, mooi afgewerkt. Paste door de brievenbus, dus ik hoefde niet thuis te blijven.

Betrouwbaar, service,snelle levering

Betrouwbaar, servicegericht,snelle levering

Ik heb mijn bestelling zondag besteld en dinsdag in huis, erg fijn. Side was ook prima, makkelijk gevonden wat ik zocht.

Perfecte afhandeling met een personnlijk tintje!

Perfecte afhandeling met een personnlijk tintje!

Prettig

Attente afhandeling met goede aziatische sfeer

mooi product , vlotte levering

mooi product , vlotte levering

Correct

Correcte info op website; Goede kwaliteit lijkt me. Snelle levering. Verzending naar België kan goedkoper.

Snelle levering, goede kwaliteit en een mooie prijs. Gewoon top!

Weet ik niet

Vriendelijk , snel verstuurt. perfect geregeld, super.

Toppers!!

Hele snelle levering, fijne communicatie, de artikelen waren goed verpakt en dan ook nog n kaartje erbij met een gelukspoppetje! Ik had de thermoskannen snel nodig en dan nemen ze ook nog de moeite om te vragen of ze op tijd waren! Dit bedrijf verdient n pluim!

Over DongDong

DongDong is gespecialiseerd in kado artikelen uit “het verre Oosten”. Ons streven is het leveren van artikelen van de beste kwaliteit tegen de laagste prijs. We maken dit waar doordat we zelf, rechtstreeks in Azië, inkopen. Bij leveranciers waar we al jarenlang zaken meedoen. Zodat we weten wat we krijgen en verkopen. DongDong heeft geen fysieke winkel: ook dat helpt in het laag houden van de kosten en dus prijzen. We bieden een breed assortiment van wierook tot kimono’s, van eetstokjes tot tai chi schoenen: voor ieder wat wils. Voor jou zelf of om cadeau te geven aan familie, vrienden of kennissen.