Beste George, Wij danken u ! Met vriendelijke groet, Het DongDong team
Verzendkosten zo laag mogelijk houden. 4 paar eetstokjes hoeven wat mij betreft niet in een doos die net zo zwaar is als de vier stokjes zelf.
Beste Babbeltje ;-) We zijn het met helemaal met je eens: wij rekenen alleen de daadwerkelijke kosten incl. BTW. Voor brievenbus-pakjes geldt dat dit ook echt in een brievenbus-pakje verstuurd moet worden. Het gaat dan niet om het gewicht maar de afmetingen. Zo'n doosje is inderdaad te groot voor eetstokjes. We zullen kijken of er een alternatieve manier mogelijk is. Dank je wel voor je opmerkingen. Met vriendelijke groet, Het DongDong team
Beste klant, Helemaal goed: Dank ! Met vriendelijke groet, Het DongDong team
Pluspunten
Snel geleverd, netjes ingepakt.
Beste Erwin, Dank je wel voor je mooie beoordeling. Hartelijke groet, Het DongDong team
Pluspunten
Prachtige en bijzondere producten voor een mooie prijs. Duidelijke en overzichtelijke website.
VerbeterpuntenNvt
Jhee Sjiomara, Dat zijn mooie complimenten waar we erg blij mee zijn. We doen ons best. Veel plezier van je aankopen. Het DongDong Team
Pluspunten
Snelle levering en leuk kaartje bij de bestelling!
Beste Isabella, Graag gedaan! Het DongDong Team
Pluspunten
Snelle levering, goed verpakt, mooi product precies als de foto en beschreven
Beste Nancy, Mooi dat het product precies is als op de foto: dan weet je tenminste wat je mag verwachten. Dank je wel voor je beoordeling. Het DongDong Team.
Beste Eric, Mooi dat je tevreden bent. We zijn nu op zoek naar 100 verschillende kleuren: we laten het je weten ;-). Het DongDong Team
Beste Jozef, Dank je wel voor je mooie review. Het DongDong Team
Pluspunten
De snelheid van de levering
VerbeterpuntenOmdat ik twee paar tai chi schoenen bestelde, die overigens in één pakket toekwamen, werd mij twee maal vervoerskosten aangerekend, dit vind ik beneden alle peil!
Beste Emiliënne,Dank voor je beoordeling ;-).Ons is niet helemaal duidelijk wat je bedoelt. Volgens onze administratie is je € 9,07 aan verzendkosten in rekening gebracht. Dit bedrag zie je ook staan bij je bestelling en betaling en staat ook in ons overzicht. Het is ons vaste, scherpe, tarief voor verzendingen naar België.Graag horen we waarom je denkt dat je dubbel hebt betaald. Allicht dat er aan onze kant iets te verbeteren valt op dit gebied. Graag lossen we het met je op.We horen graag van je.Met vriendelijke groet,Het DongDong teamNASCHRIFT 5 november 2018. Helaas hebben we niets meer gehoord van deze klant. Waarschijnlijk is het een misverstand. Het DongDong Team
Hallo Ina, We hopen de volgende keer je verwachtingen te overtreffen. Dat zou moeten lukken ;-) ! Met vriendelijke groet, Het DongDong team
Pluspunten
Erg snel geleverd.
VerbeterpuntenNvt
Beste Van der Laan, Fijn om te zien dat je tevreden bent. Dank je wel! Met vriendelijke groet, Het DongDong team
Pluspunten
Snelle levering, super!
VerbeterpuntenEnvelop was gescheurd, inhoud had er uit kunnen vallen.
Hallo Tineke, Dank je wel voor je mooie beoordeling. Vervelend van die envelop. Fijn dat het toch allemaalgoed is aangekomen. Met vriendelijke groet, Het DongDong team
Pluspunten
Fijne levering én n gelukspopje bij de bestelling!
Hallo Mieke, Goed om te lezen! Met vriendelijke groet, Het DongDong team
Pluspunten
Prima. 's avonds laat besteld, twee dagen later in huis, keurig op de hoogte gehouden via mail.
Beste Klant, Mooi dat je tevreden bent. Met vriendelijke groet, Het DongDong tem.
Pluspunten
Dinsdagavond besteld donderdag geleverd
VerbeterpuntenTai chi schoenen besteld. 4.60 verzendkosten maar gingen door de brievenbus. Dus naar mijn idee te veel voor betaald.
Beste Frank, bedankt voor je beoordeling en je opmerking betreffende de verzendkosten. We vinden het belangrijk dat bestellingen goed bij onze klanten aankomen en indien er iets misgaat we kunnen zien wat het probleem is. We hebben er daarom voor gekozen om de meeste brievenbuszendingen in een brievenbusdoosje te versturen, deze zijn dan middels een barcode te traceren. Het is echter wel zo dat de kosten hiervoor hoger uitvallen dan dat we de bestelling in een enveloppe versturen. De prijs die we doorberekenen is echter wel precies de prijs (+ btw) die wij aan PostNL moeten betalen. We hopen dat we je hiermee enige duidelijkheid hebben geboden hoe en waarom wij de verzendkosten doorberekenen. Met vriendelijke groet. DongDong Team
Beste Jan, Fijn dat je zo tevreden bent. Dank je wel voor het nemen van de moeite voor je beoordeling. Met vriendelijke groet, Het DongDong team.
Pluspunten
Goed ingepakt met lekker luchtje
Beste Gerdia, Geniet er van. En dank je wel voor je review. Met vriendelijke groet, Het DongDong team
Pluspunten
Snelle correcte levering
Beste Niek, Dank je wel voor je beoordeling. Zijn we blij mee. Met vriendelijke groet, Het DongDong team
Pluspunten
Beleeft. Snelle oplossing toen ik een maat te kleine schoentjes had gekocht.
Goedenavond Marion, Fijn dat het naar tevredenheid is opgelost. Ruilen is nooit een probleem bij ons! Met vriendelijke groet, Het DongDong team
Beste Marieke, Dank je wel voor je 5-sterren review. Met vriendelijke groet, Het DongDong team
Pluspunten
Super snelle levering “Top”
Beste mevrouw Stiefs, Helemaal "Top" ! Met Top-groeten, Het DongDong team
Beste klant, Dank je wel voor je beoordeling. Met vriendelijke groet, Het DongSong team
Pluspunten
Snelle levering en de kimono was keurig verpakt!,
Beste mevrouw Lieverse, Dank je wel! Met vriendelijke groet, Het DongDong team
Pluspunten
Snelle levering, mooie lampionnen en goed contact gehad over snelle levering met Dongdong !!!
VerbeterpuntenDe verzendkosten zijn wel aan de hoge kant. Deze producten zijn echter niet zo makkelijk elders te vinden .
Hallo Marianne, Dank je wel voor je mooie beoordeling. We snappen je opmerking over de verzendkosten. Het scheelt al, dat we door onze omvang de verzending goedkoper kunnen inkopen. Om misverstanden te voorkomen: de verzendkosten die onze klanten betalen zijn het zelfde als de verzendkosten die wij moeten betalen. Met vriendelijke groet, Het DongDong team
DongDong is gespecialiseerd in kado artikelen uit “het verre Oosten”. Ons streven is het leveren van artikelen van de beste kwaliteit tegen de laagste prijs. We maken dit waar doordat we zelf, rechtstreeks in Azië, inkopen. Bij leveranciers waar we al jarenlang zaken meedoen. Zodat we weten wat we krijgen en verkopen. DongDong heeft geen fysieke winkel: ook dat helpt in het laag houden van de kosten en dus prijzen. We bieden een breed assortiment van wierook tot kimono’s, van eetstokjes tot tai chi schoenen: voor ieder wat wils. Voor jou zelf of om cadeau te geven aan familie, vrienden of kennissen.