Pluspunten
het pakje was netjes verzorgd vriendelijk begeleidend kaartje
Verbeterpuntenhet duurde wel lang voor de bestelling werd geleverd, maar dit was wel aan aangegeven door DongDong
Hallo Nikki, Ja ons magazijn was, zoals aangegeven op de site, een paar dagen dicht. Fijn dat je bestelling goed is aangekomen. Met vriendelijke groet, Het DongDog team
Pluspunten
Heel gemakkelijk en super snel geleverd zonder stuk te gaan
Beste Jan, Dat scheelt, dat het heel is aangekomen
Pluspunten
snelle en correcte levering , het gelukspoppetje als cadeau was een leuke attentie .
Verbeterpuntengeen
Goedemiddag Marnick, Een 10! Fijn dat je er zo over denkt. We doen ons best. Met vriendelijke groet, Het DongDong team
Pluspunten
Snelle levering, goed contact
Hallo Maaike, Fijn dat je tevreden bent. dank je wel. Met vriendelijke groet, Het DongdDong team
Beste Juliëtte, Dank je wel voor je beoordeling. Met vriendelijke groet, Het DongDong team
Beste klant, Dank je wel voor je beoordeling. Met vriendelijke groet, Het DongDong team
Pluspunten
Het product werd zeer snel geleverd. Was te volgen via track en trace. Had erbij gezet"niet afleveren bij de buren". Was keurig met de hand bijgeschreven. Kreeg een kaartje met een kleine attentie (geluks-poppetje) er op geplakt. Ik beveel het bedrijf zeer aan.
VerbeterpuntenIk zie alleen geen web winkel keurmerk dus was eerst huiverig om te bestellen. Omdat het niet zo'n hoog bedrag was heb ik het toch gedaan. Misschien toch aansluiten bij het web winkel keurmerk?
Dank je wel voor je beoordeling. Je opmerking m.b.t. het keurmerk nemen we ter harte. Punt is beetje dat er een wirwar aan keurmerken is. We hopen dit te ondervangen door de onafhankelijke beoordelingen via Kiyoh op deze site. Neemt niet weg dat we n,a.v. jouw opmerking hier nog eens kritisch naar zullen kijken. Het DongDong team
Pluspunten
Snelle service met aandacht Nette prijsstelling
Fijn dat je tevreden bent! Dank je wel Het DogDong team
Pluspunten
Keurige afhandeling,snelle levering, keurige verpakking en gunstige prijs.Een tevreden klant.
Beste Martin, Dank je wel! Het DongDong team
Pluspunten
Ik heb een grote hoeveelheid lampionnen voor mijn huwelijksfeest besteld via DongDong. Ze waren vriendelijk in de communicatie, hielpen me zelfs aan een paar fantastische suggesties voor gastencadeau's. De levering was correct en op tijd, gewoon goede service!
VerbeterpuntenGeen.
Beste Noelle, Graag gedaan. We hopen dat je een mooie bruiloft hebt gehad. En dank je wel voor je mooie review. Het DongDong team
Pluspunten
Snelle levering. Goed product.
Dank je wel voor je review! Het DongDong team
Pluspunten
Dit bedrijf krijgt van mij een dikke 10 Service is top en een snelle en correcte verzending
Beste Ria, fijn om te lezen. Dank je wel! het DongDong team
Pluspunten
Snelle levering goed product. Zeer tevreden.
VerbeterpuntenGeen opmerkingen ben zeer tevreden.
Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent. Graag gedaan. Het DongDong team
Pluspunten
De snelle levering en het op de hoogte houden van de bezorging.
VerbeterpuntenNvt
Graag gedaan. Het DongDong Team
Pluspunten
Snelle levering. Producten waren netjes verpakt. Leuke attentie ontvangen! :-)
Het is maar een kleinigheidje: leuk dat je het weet te waarderen. Het DongDong team.
Pluspunten
Snelle levering, goede prijs
Ronald, Dat is precies waar we voorstaan: Snelle levering en scherpe prijs. Dank je wel. Het DongDong team
Pluspunten
Goede en snelle levering Producten voor een leuk prijsje
VerbeterpuntenIk ben tevreden, kan zo even niets bedenken
Hallo Chantal, OK, goed om te lezen. Het DongDong team
Pluspunten
Doet heel netjes en klantvriendelijk wat ze beloven
Goedemiddag Alice, Dank je wel voor je review. Het DongDong team
Pluspunten
Enorm snelle service en zeer vriendelijke mensen! Ik bestel zeker vaker hier.
VerbeterpuntenBlijf zoals jullie nu zijn!
Beste Nicole, Dat is een sympathieke aanmoediging! Groet, Het DongDong team
Pluspunten
Snelle adequate levering. Ze doen wat ze zeggen.
Fijn om te lezen: dank je wel. Het DongDong team
Pluspunten
Duidelijk, snel en goede opvolging. Perfect
Verbeterpuntengeen
Beste Philip, Graag gedaan en dank je wel. Het DongDong team
Pluspunten
Een snelle levering,uw vragen worden zeer snel behandeld, een leuk geschenkje erbij!
VerbeterpuntenGeen enkel zo blijven verder doen!!
Fijn dat ook onze klanten in België te vreden zijn. Dank je wel. Het DongDong team
Pluspunten
Mooie, verzorgde producten en prima service!
Graag gedaan Silvia en dank je wel voor je review. Het DongDong team
Beste klant, Dank je wel voor je review. Het DongDong team
Pluspunten
snelle keurige reactie per mail
Verbeterpuntenik heb een hele doos vol met snippers ontvangen en daar zat een zakje in met 10 doppen beetje zonde van al dat papier had ook in een bubbel envelop gepast
Beste Marisa, Goed punt: we zullen nog scherper kijken naar wat de beste verzendwijze is. Dank je wel. Het DongDong team
DongDong is gespecialiseerd in kado artikelen uit “het verre Oosten”. Ons streven is het leveren van artikelen van de beste kwaliteit tegen de laagste prijs. We maken dit waar doordat we zelf, rechtstreeks in Azië, inkopen. Bij leveranciers waar we al jarenlang zaken meedoen. Zodat we weten wat we krijgen en verkopen. DongDong heeft geen fysieke winkel: ook dat helpt in het laag houden van de kosten en dus prijzen. We bieden een breed assortiment van wierook tot kimono’s, van eetstokjes tot tai chi schoenen: voor ieder wat wils. Voor jou zelf of om cadeau te geven aan familie, vrienden of kennissen.