Hallo Martine, Dank je wel voor je review. Het DongDong team
Pluspunten
Snel antwoord op vraag van klant per e-mail. Het onderkennen van het e.v.t. probleem en het komen tot een snelle oplossing met daaropvolgend een snelle actie naar de klant toe. Na 2 dagen artikelen in huis.
VerbeterpuntenVermelden van ( ongeveer ) leverdatum artikelen
Beste Sam, Fijn dat we je van dienst konden zijn. Vriendelijke groet, Het DongDong team
Beste Eveline, dank je wel voor je review Het DongDong team
Pluspunten
Snelle levering. En ze verkopen geen rotzooi
Hallo Jeanine, Haha, Dank je wel voor het compliment. Het DongDong Team
Beste Ronald, Dank je wel! Het DongDong Team
Pluspunten
Snelle reactie's op vragen, en snelle levering ondanks de periode
VerbeterpuntenTip; Houden zo !!
Beste Rob, Dank je wel! Hier worden we een beetje verlegen van ;-) Het DongDong Team
Pluspunten
de zending was erg snel bij mij in huis.
VerbeterpuntenHeb ik tot nu nog niet
Dank je wel voor je review! Het DongDong team
Pluspunten
Je wordt goed geïnformeerd. Snelle levering.
Beste José, Dank je wel ! Het DongDong team
Pluspunten
Het zijn erg mooie lampionnen. Mijn dochter kreeg veel leuke reacties tijdens het Sint Maarten lopen. En een snelle levertijd; er werd één dag na de bestelling geleverd.
VerbeterpuntenEr mag duidelijker worden aangegeven wat per model de verzendkosten zijn.
Goedemiddag Monique, Dank je wel voor je suggestie: eens kijken hoe we dat kunnen aanpakken. Leuk dat je dochter zulke positieve reacties kreeg tijdens het Sint Maarten lopen. En uiteraard dank voor het nemen van de moeite voor het schrijven van een review. Het DongDong team
Pluspunten
Snelle afwikkeling, volgende dag de Tai Chi schoentjes in huis. De afwikkeling goed kunnen volgen via de mail.
VerbeterpuntenNvt
Beste Patricia, Fijn dat het je goed is bevallen. Dank je wel voor je review. Het DongDong team
Pluspunten
Prettig telefonisch contact
Verbeterpunten?
Graag gedaan Annemieke! Met vriendelijke groet, Het DongDong team
Pluspunten
Goede wierook. Vriendelijke levering.
VerbeterpuntenNee. Prima
Beste Marten, Fijn dat je de moeite hebt genomen voor deze review. En uiteraard zijn we heel blij met de score. Dank je wel! Het DongDong team
Goedemorgen, Dank je wel voor je review. Het DongDong team
Pluspunten
Netjes op de hoogte gehouden van de status bestelling en netjes binnen 1 dag geleverd. Producten waren zeer netjes verpakt en er zat een leuk kaartje bij met gelukspoppetje. Het is niet moeilijk maar dit bedrijf begrijpt het uitstekend. Top service.
VerbeterpuntenNvt
Hallo Mirjam Fijn om te lezen: altijd lekker zo'n terugkoppeling: stimuleert enorm! Dank je wel. Het DongDong team
Pluspunten
Snelle levering, goed product
Beste Inge, Fijn dat je even de moeite hebt genomen een review te plaatsen. We zijn blij met je terugkoppeling. Dank je wel. Het DongDong-team
Pluspunten
Snelle levering, goede communicatie en leuke persoonlijke touch door het kaartje met gelukspoppetje
VerbeterpuntenLagere verzendkosten, groter assortiment
Dank voor je terugkoppeling. Zeer gewaardeerd. Met vriendelijke groet, Het DongDong team
Goedemorgen Aart, Zijn we blij mee: dank je wel. Het DongDong team
Beste Jeanne, Dank je wel ! Het DongDong team
Pluspunten
Overzichtelijke site. Snelle levering
Goedemorgen Sel, Dank je wel voor je mooie opmerkingen. Het DongDong team
Pluspunten
snelle afhandeling
Beste Jef, Dank je wel voor je review Het DongDong team
Pluspunten
Snelle levering !
Graag gedaan en dank je wel voor je review Het DongDong team
Pluspunten
Snelle levering, lage prijs.
Dat zijn precies twee belangrijke zaken waar we op focussen. En de kwaliteit mag er ook zijn ;-) ! Fijn! Dank je wel. Het DongDong team
Pluspunten
Heerlijke wierook en heel erg leuk dat ik een attentie kreeg bij het versturen van de wierook.
Geniet ze van de wierook en dank je wel voor je review! Het DongDong team
Beste mevrouw, heer, Dank u wel voor uw beoordeling. Met vriendelijke groet, Het DongDong team
Pluspunten
Snelle levering!!! Topbedrijf
Goedemiddag Vondel, Ha, dat is leuk om te lezen: dank je wel! Het DongDong team
DongDong is gespecialiseerd in kado artikelen uit “het verre Oosten”. Ons streven is het leveren van artikelen van de beste kwaliteit tegen de laagste prijs. We maken dit waar doordat we zelf, rechtstreeks in Azië, inkopen. Bij leveranciers waar we al jarenlang zaken meedoen. Zodat we weten wat we krijgen en verkopen. DongDong heeft geen fysieke winkel: ook dat helpt in het laag houden van de kosten en dus prijzen. We bieden een breed assortiment van wierook tot kimono’s, van eetstokjes tot tai chi schoenen: voor ieder wat wils. Voor jou zelf of om cadeau te geven aan familie, vrienden of kennissen.