Beste Rijzingen, Dank je wel voor je review. Zijn we blij mee! Hartelijke groet, Het DongDong team
Communicatie mbt vervolgtraject na aankoop.
Beste Johan, dank je wel voor je feedback. Wij proberen ons altijd te verbeteren, ook op het gebied van communicatie. Logistiek gezien is er niets fout gegaan met jouw bestelling en is deze binnen de afgesproken termijn geleverd: daar gaat je verbeterpunt ook niet over. Naast de 3 standaard mailtjes ("bevestiging bestelling", "bestelling klaar voor verzending" en "track & Trace code" hebben we nog 3 keer extra met jouw gemaild. Kennelijk is ook dat niet de oplossing. We zullen onze basis-mailtjes nog eens tegen het licht houden en bekijken of we nog duidelijker naar onze klanten kunnen zijn m.b.t. wanneer ze een pakketje kunnen verwachten. Dank voor je tip & geniet van je bestelde producten! Het DongDong-team.
Beste Jel, Dank je wel voor je review. het DongDong team
Pluspunten
Snelle en vriendelijke reactie op vragen per email Snelle levering Goed product
Beste Anita, Dank je wel voor je mooie review. Het DongDong team
Beste Roelant, Dank je wel en veel plezier met de schalen met beschermnetje. Het DongDong team
Pluspunten
Snelheid van levering
VerbeterpuntenMoment van levering was niet duidelijk. Eerste keer daarom niet aanwezig. Kon code niet activeren om tweede levering te kennen/aan te wijzen. Graag mail van schatting van levering aub
Beste Jan, dank je wel voor je terugkoppeling. We zullen ook voor leveringen in België proberen nog nauwkeuriger aan te geven wanneer een levering zal arriveren. Excuses dat de PostNL koppeling voor de Track&Trace de tweede keer niet werkte.
Dank je wel voor je review. Het DongDong Team.
Pluspunten
Snel geleverd en bij een defect product zijn ze heel servicegericht en vriendelijk.
Erg vervelend dat het binnenwerk van een van de vijf thermoskannen toch was gesneuveld. Fijn dat we het meteen naar tevredenheid hebben op kunnen lossen voor je. Het DongDong team
Pluspunten
Snelle levering en leuk ontvangst van pakketje met een waaiertje erbij, en een bijzondere/Aziatische geur. Grappig!
Leuk dat jet het "extraatje" waardeert. Dank je wel. Het DongDong team
Verbeterpuntengeen
Hartelijk dank! Het DongDong team
Pluspunten
snelle levering vriendelijkheid assortiment prijs
Verbeterpuntenpoppetjes zaten los in envelop, daardoor beetje in de knoop
Beste Leonie, dank je wel voor je beoordeling en je opmerking. We gaan de poppetjes nog beter verpakken. Het DongDong team.
Pluspunten
Goede communicatie. Fijne service: eerst nog foto's gekregen van de daadwerkelijke beelden die opgestuurd worden. Snelle levering.
Verbeterpuntengeen
Bij de handgemaakte Kisii-stenen beeldje sturen wij inderdaad eerst altijd een foto. Zo weet je zeker of het specifieke beeldje je bevalt. Fijn dat je tevreden bent. Het DongDong team
Pluspunten
Zéér budgetvriendelijk voor de kleine beurs,snelle en correcte aflevering!!
VerbeterpuntenNvt
Goed om te lezen. Dank je wel. Het DongDong team
Dank je wel voor je review. Het DongDong team
Pluspunten
Snelle levering, beste product
Jij blij: wij blij ;-). Dank je wel. Het DongDong team
Pluspunten
Supersnelle service
Fijn dat je tevreden bent. Dank je wel! Het DongDong team
Pluspunten
Correcte levering en correcte behandeling bij retourzending.
Dank je wel voor je review. We betalen na ontvangst binnen twee dagen terug, fijn dat je daar tevreden over bent.
Dank je wel voor je beoordeling. Het DongDong team
Dank je wel! Het DongDong team
Pluspunten
Zeer nette en correcte afhandeling. Ondanks brievenbuspost netjes verpakt in een doosje. Zeer tevreden klant.
Fijn om te lezen en dank je wel dat je de moeite hebt genomen voor het plaatsen van een review. Het DongDong team.
Pluspunten
bestelling snel en netjes opgestuurd + ze waren t goedkoopst
Dank je wel. Ja 'scherpe prijs' en goede service: daar streven wij naar. Het DongDong team
Dank je wel voor je review! Het DongDong team
Pluspunten
Voor de 2e keer prachtig serviesgoed besteld, super snelle verzending en fantastisch mooie spullen!
Dank je wel beste klant. Het DongDong-team
Pluspunten
Goed product, scherpe prijs, pakket was zo verpakt dat het door de brievenbus kon. Schelde geld maar vooral tijd.
VerbeterpuntenIk had donderdag middag het product besteld, pas op maandag kreeg ik een update dat het verzonden was. Ik wist niet goed wanneer ik het product thuis kon verwachten. Zou fijn zijn als er een verwachte verzend tijdstip vermeld was geweest bij de orderbevestiging.
Hallo Matt, Dank je wel voor je beoordeling. Ja het is belangrijk dat je als klant weet wanneer je je bestelling mag verwachten. We kijken hoe we je suggestie kunnen toepassen op onze website. Ook dank voor je "thee-tip". Hartelijke groet, Het DongDong-team
Beste Lianne, Dank je wel voor je beoordeling en ook voor je tips die je ons separaat hebt gestuurd! We waarderen het zeer. Hartelijke groet Het DongDong-team
DongDong is gespecialiseerd in kado artikelen uit “het verre Oosten”. Ons streven is het leveren van artikelen van de beste kwaliteit tegen de laagste prijs. We maken dit waar doordat we zelf, rechtstreeks in Azië, inkopen. Bij leveranciers waar we al jarenlang zaken meedoen. Zodat we weten wat we krijgen en verkopen. DongDong heeft geen fysieke winkel: ook dat helpt in het laag houden van de kosten en dus prijzen. We bieden een breed assortiment van wierook tot kimono’s, van eetstokjes tot tai chi schoenen: voor ieder wat wils. Voor jou zelf of om cadeau te geven aan familie, vrienden of kennissen.