Altijd netjes op tijd en verzorgd heerlijke wierook voor een eerlijke prijs meer dan tevreden .
Hoi Elles, goedemorgen. Hartelijk bedankt voor je prachtige beoordeling, daar zijn we erg blij mee! Geniet van de wierook. Groetjes en een fijne dag. DongDong
Heb een flinke voorraad wierook aangeschaft via DongDong. Een beetje van alles wat, om de verschillende geuren uit te proberen. Maar ook leuk om als cadeautje te geven. Wat een heerlijk geurend pakket was dat! Dat zal de pakketbezorger ook hebben gedacht, het daadwerkelijk afleveren nam wat extra dagen in beslag. :D Ben zeer tevreden met mijn bestelling, waar ik naast het bestelde ook nog enkele cadeautjes van DongDong aantrof. Bij vragen werd er snel gereageerd. De artikelen waren solide verpakt. Al met al een super ervaring. Voor wierook zal ik een volgende keer zeker weer aankloppen bij DongDong. Een oprechte aanrader voor de wierook liefhebber.
Goedemorgen R. Hartelijk dank voor je schitterende en uitgebreide beoordeling. Fijn om te lezen dat je het als een "super ervaring" hebt beleefd en graag tot de volgende keer. Geniet van alle wierook. Groetjes en een fijne dag. DongDong
Prima kwaliteit en prima verzending. Voor herhaling vatbaar ...
Hoi Erik, goedemiddag. Bedankt voor je prachtige beoordeling, daar zijn we erg blij mee! Veel plezier met je aankopen en graag tot de volgende keer ;-). Groetjes en een fijne middag. DongDong
Hoi Hilde, goedemorgen. Dankjewel voor je geweldige beoordeling en veel plezier met je aankoop. Groetjes en een fijne dag. DongDong
Snel geleverd , fijne schoenen
Goedemorgen Nelleke, Hartelijk dank voor je schitterende beoordeling en veel plezier met de schoenen. Groetjes en een fijne dag. DongDong
Ze sturen altijd een presentje mee en heb mijn artikelen de volgende dag in huis
Dag Camille, goedemorgen. Hartelijk bedankt voor je prachtige beoordeling, daar zijn we heel blij mee! Geniet van je aankopen. Groetjes en een fijne dag. DongDong
Post NL is sinds 3 dagen op schok met mijn pakje … nog altijd niets ontvangen. Dus kan ook geen recensie geven..’
Beste Kristin, Bedankt voor je beoordeling. Wat vervelend dat het pakket nog niet afgeleverd is. We hebben het nagekeken; op 27 maart om 13.26 heb je de bestelling bij ons gedaan, nog dezelfde dag hebben we het pakket bij PostNL aangeboden. Op 28 maart heeft de bezorger geprobeerd het pakket bij je af te leveren. PostNL doet 1 afleverpoging daarna gaat het pakket naar een PostNL locatie waar je het pakket af kunt halen. We zien dat het vervoer naar de PostNL locatie wat langer heeft geduurd dan normaal, onze excuses hiervoor. Het pakket ligt nu in ieder geval voor je klaar om afgehaald te worden. We vinden het erg spijtig dat we een 1 als beoordeling krijgen terwijl je bestelling dezelfde dag is verstuurd en de bezorger de volgende dag een afleverpoging heeft gedaan. Met vriendelijke groet en een fijne dag. DongDong
Alles prima verzorgd en dank voor de extra attenties bij de bestelling.
Goedemorgen Luus, Hartelijk bedankt voor je schitterende beoordeling. Fijn om te lezen dat je volmaakt tevreden bent! Geniet van alle verschillende aankopen. Groetjes en een fijne dag. DongDong
Goede liefdevolle service
Goedemorgen Elsa, Dankjewel voor je geweldige beoordeling, daar zijn we erg blij mee! Geniet van je aankopen. Groetjes en een fijne dag. DongDong
Goede kwaliteit en een genot aan uw voeten. Het zachte materiaal en de pasvorm, zorgen ervoor dat je niet eens weet dat je iets aan uw voeten draagt. Tip, ze kunnen in de wasmachine.
Goedemiddag Walter. Hartelijk dank voor je prachtige beoordeling. Wat fijn om te lezen dat de tai chi schoentjes je goed bevallen, veel plezier er mee! Met vriendelijke groeten en een fijne avond. DongDong
super snelle levering
Hoi Ruud, Dankjewel voor je schitterende beoordeling en veel plezier met je aankoop! Groetjes en een fijne avond. DongDong
snelle afhandeling en heel correct
Goedemiddag Andrea, Hartelijk bedankt voor je geweldige beoordeling, daar zijn we erg blij mee! Groetjes en een fijne avond. DongDong
Wierook
Hoi Jasper, goedemiddag. Dankjewel voor je prachtige beoordeling en geniet van de wierook! Groetjes en een fijne dag. DongDong
Ik ben al een aantal jaren klant van Dong Dong en de service is altijd uitzonderlijk. Het is een leuk bedrijf, met zeer goede kwaliteit producten en de telefonische ontvangst is gewoon heel vriendelijk. Ik beveel dit bedrijf aan ! Michel, Belgique
Beste Michel, goedemiddag. Hartelijk dank voor uw geweldige beoordeling en geniet van uw aankopen. Met vriendelijke groeten en een fijne middag. DongDong
Mooie tai chi schoentjes, goede kwaliteit en nette prijs
Goedemorgen A, Hartelijk bedankt voor je prachtige beoordeling en veel plezier met de schoentjes. Groetjes en een fijne dag. DongDong
Dong Dong heeft klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staan, dit ên een leuk assortiment aan oosterse producten maakt dat ik regelmatig iets bij deze shop koop
Goedemorgen H, Hartelijk dank voor je geweldige beoordeling. Klantvriendelijkheid staat bij ons inderdaad hoog in het vaandel, fijn dat jij dat ook zo ervaart! Veel plezier met je aankopen. Groetjes en een fijne dag. DongDong
War een super service heb ik gekregen ,ik had zelf extra nieuwe wierook bij mijn bestelling gedaan ,wat ik geen prettige lucht vond ,ik heb per telefoon advies gevraagd en mocht het op hun kosten retour zenden en kreeg keurig mijn geld terug gestort ,en ook zo TOP kunnen een hoop websites wat van leren per telefoon bereikbaar ,ik bestel hier heel graag heb zelf een schoonheidssalon en mensen vinden het heerlijk ruiken. Vriendelijke groet EEN ZEER TEVREDEN KLANT
Hoi Marianne, goedemorgen. Dankjewel voor je schitterende beoordeling, daar zijn we erg blij mee! Geniet van de andere wierook en graag tot een volgende keer. Groetjes en een fijne dag. DongDong
helemaal niks op aan te merken.. gewoon wef prachtig
Goedemorgen Tanja, Hartelijk bedankt voor je prachtige beoordeling. Fijn dat je helemaal tevreden bent! Veel plezier met je mooie aankoop. Groetjes en een fijne dag. DongDong
Bij een verkeerde maat schoen met één belletje nieuwe schoenen retour gekregen. Vriendelijk en vlot geholpen.
Hoi John, Bedankt voor je geweldige beoordeling en veel plezier met de schoenen. Groetjes en een fijne dag. DongDong
Bij mijn bestelling heb ik een typefout in mijn email-adres gemaakt. Mijn vraag via het algemene e-mailadres werd zeer vriendelijk per ommegaande beantwoord, de bestelling was al verzonden en werd de volgende dag al bezorgd. Het pakket was keurig verzorgd met een vriendelijk kaartje, een kleine attentie en rook heerlijk. Ik voelde me bij het uitpakken een beetje jarig. En last but not least, de bestelde kimono is van prachtige kwaliteit en draagt heerlijk!
Dag Sonja, Dankjewel voor je schitterende en uitgebreide beoordeling, daar zijn we erg blij mee! Fijn om te horen dat je helemaal tevreden bent met de kimono en onze service. Groetjes en een fijne dag. DongDong
Keurig verpakt, nette begeleidend schrijven.
Goedemorgen Wouter, Hartelijk bedankt voor je geweldige beoordeling en veel plezier met je aankoop! Met vriendelijke groeten en een fijne dag. DongDong
Op het eerste gezicht dezelfde Taichi schoenen als elders. Maar bij nadere beschouwing een iets andere blauwe stof. En helaas: een slechtere pasvorm. Ik had een maat groter gekocht dan ik vroeger deed (maat 46 i.p.v. 45), vanwege een probleem met mijn grote teen, waardoor mijn oude Taichi schoenen net wat te krap voelden. Maar deze maat groter voelde nog krapper! Het bleek dat de lengte van de schoen dan wel langer is, maar dat de blauwe stof bij de tenen schuin afloopt, waardoor er te weinig ruimte voor in de schoen is. Ik heb nog geprobeerd met proppen krantenpapier in de schoen een en ander op te rekken (soortgelijke schoentjes die ik hiervoor had, werden na verloop van tijd altijd wat ruimer), maar dat hielp niet.
Beste Ewald, goedemiddag. Dankjewel voor je beoordeling. Wat vervelend dat de schoentjes niet lekker zitten, dat is niet de bedoeling. Wat we echter niet zo goed begrijpen is dat je ons niet even een mailtje hebt gestuurd of desnoods een telefoontje, we hadden je dan direct gratis maat 47 en 48 toegestuurd zodat je had kunnen voelen welke maat het beste bij je past. We kunnen ook niet helemaal thuis brengen wat je bedoeld met "blauwe stof", de schoentjes die we verkopen zijn zwart. Bij 99 van de 100 klanten past de schoen goed, met de pasvorm is dus niets mis. Maar het komt soms voor dat als je een wat bredere voet, een wat hogere wreef of een andere "probleem" met je voet hebt dat je één of twee maten groter nodig hebt. Een simpel berichtje had het probleem direct op kunnen lossen. Graag doen we dit alsnog want we willen dat alle klanten tevreden zijn met hun aankoop of oplossing die we daarvoor bieden. We horen graag van je. Met vriendelijke groet en een fijn weekend. DongDong
Snelle levering. Dank voor het proefpakketje en het schrijfblokje. Blij mee!
Goedemiddag Truida, Hartelijk bedankt voor je prachtige beoordeling en geniet van je aankopen! Groetjes en een fijn weekend. DongDong
Prima geregeld
Goedemiddag Y., Hartelijk bedankt voor je geweldige beoordeling. We hopen dat de ontvanger van je cadeau er veel plezier aan beleefd. Groetjes en een fijne dag. DongDong
Een goede aanbieding van wierook als je meer besteld.. En super snelle verwerking en levering.
Goedemorgen S, Dankjewel voor je schitterende beoordeling, daar zijn we erg blij mee. Geniet van de wierook! Groetjes en een fijne dag. DongDong
DongDong is gespecialiseerd in kado artikelen uit “het verre Oosten”. Ons streven is het leveren van artikelen van de beste kwaliteit tegen de laagste prijs. We maken dit waar doordat we zelf, rechtstreeks in Azië, inkopen. Bij leveranciers waar we al jarenlang zaken meedoen. Zodat we weten wat we krijgen en verkopen. DongDong heeft geen fysieke winkel: ook dat helpt in het laag houden van de kosten en dus prijzen. We bieden een breed assortiment van wierook tot kimono’s, van eetstokjes tot tai chi schoenen: voor ieder wat wils. Voor jou zelf of om cadeau te geven aan familie, vrienden of kennissen.