Goede aanbieding

Een goede aanbieding van wierook als je meer besteld.. En super snelle verwerking en levering.

Prettig zittend en tonen mooi

Heerlijke schoen en niet prijzig. Voldoet goed voor mijn Tai Chi lessen

Snel en goed!

geweldige service

Bij mijn bestelling per abuis verkeerde huisnummer doorgegeven. Zelfde dag nog een email van klantenservice ontvangen dat er geen match is met de postcode/huisnummer of ik juiste adres alsnog kan doorgeven. Twee dagen later heb ik mijn pakket binnen. Al met al een geweldige service en een snelle levering.

Het liep mis met de betaling maar er werd duidelijk gecommuniceerd en opgelost.

Fijne artikelen en snel bezorgd!

Grote bestelling gedaan en tevreden!

Prima producten voor een goede prijs

Prima producten voor een goede prijs

TOP!

Zocht naar witte salie en vond het op DongDong. Kwaliteit/prijs bijzonder goed en bestelde meer leuke weggeef-spulletjes :-) Pakket was zo zorgvuldig ingepakt, heel bijzonder. Dank!

Altijd netjes en op tijd

Prima product, snel en keurig geleverd, top dus!

heel tevreden

Snelle levering van een heel mooi kleurrijk sjaaltje.

Goed product, snel geleverd

Schoenen zitten goed, goede prijs en snel geleverd

Net zo goed als de vorige keren!

Snel bezorgd! Hele fijne schoentjes! Super ingepakt! Hartelijk bedankt weer!

Prima service en prima product

Klantenservice heel goed berijkbaar voor vragen. Product is prima en ze doen wat ze beloven....op tijd in de bus. Ook al had dat voor mij nu niet zo snel meteen gehoeven.

Goede kwaliteit, op tijd geleverd

Product voldoet aan verwachting

Goede prijs,snelle levering

Goede prijs voor de wierook en wierookhouders,word ook snel verzonden,ik ben tevreden en ga weer bestellen,en vertel mijn vrienden waar ze moeten zijn voor de wierook!

Mooi materiaal Prachtig afgeleverd Heel tevreden...aanrader Wanneer zijn de kung fu slippers weer in voorraad? Vriendelijke groet

prima product (tai chi schoenen) en prima service

prima product (tai chi schoenen) en prima service

Prachtig en snel geleverd

Tevreden

Goede service zoals zo vaak

Na bestelling, vlot bezorgd en in de doos een extraatje in de vorm van wat wirookstokje.

Snelle levering, netjes ingepakt en kwaliteit

Betrouwbare webwinkel, Snelle levering, netjes ingepakt kwaliteit en zelfs een cadeautje erbij gekregen.

Nette levering, dankjewel

Mooi verpakt met precies de wierook die ik verwachtte, de hand gerolde Satya. Dankjewel, Reinier

Mijn bestelling heb ik de volgende dag ontvangen.De kwaliteit van kimono is uitstekend.Ik ben er zo blij mee.Hij is prachtig!!!

Snel en goede prijs

100% tevredenheid

Op tijd geleverd Goed verpakt Klein cadeautje erbij

Goede website

Nogmaals een goede website en alles wat ik tot nog toe heb besteld was van goede kwaliteit en snel geleverd. Dus er zal nog weleens iets besteld worden. Dus voor mij valt er niets te verbeteren voor wat levering betreft, misschien nog wat meer Japanse items maar dat is iets persoonlijks.

Over DongDong

DongDong is gespecialiseerd in kado artikelen uit “het verre Oosten”. Ons streven is het leveren van artikelen van de beste kwaliteit tegen de laagste prijs. We maken dit waar doordat we zelf, rechtstreeks in Azië, inkopen. Bij leveranciers waar we al jarenlang zaken meedoen. Zodat we weten wat we krijgen en verkopen. DongDong heeft geen fysieke winkel: ook dat helpt in het laag houden van de kosten en dus prijzen. We bieden een breed assortiment van wierook tot kimono’s, van eetstokjes tot tai chi schoenen: voor ieder wat wils. Voor jou zelf of om cadeau te geven aan familie, vrienden of kennissen.