Goede omschrijving van product, goede kwaliteit en snelle service.

Super Whiteboard muur van 60m2

Voor ons IT bedrijf hebben we een SUPER scrum wand van 60m2, waarop we alle processen vastleggen. Ieder teamlid schrijft met zijn eigen kleur, waardoor we ook bij afwezigheid van een teamlid kunnen scrummen. Heerlijk voor mij als liefhebber van overzicht en structuur!

Geen reactie op mijn mail

Gratis magneetjes wordt gezegd. Ik moet ze nu nog krijgen.

Hoge kwaliteit, goede service

Goede uitleg. Na een vraag per formulier te hebben gesteld werd ik direct opgebeld met uitgebreide toelichting. De verf is van hoogwaardige kwaliteit: zowel de magneetverf als de whiteboardverf

TOP kwaliteit

Goede shop! Kwaliteit van de producten is gewoon heel goed, zeker na slechte ervaring met de bijna zwarte kleur van Magpaint waar ik 3 lagen wit overheen moest schilderen om de wand enigzins mooi wit te krijgen. Om 19.30 besteld en volgende dag keurig bezorgt met Post.nl

Goede kwaliteit

Goed telefonisch advies. Verf een dag na bestellen binnen.

Goede service en kwaliteit producten is goed!

:D

Ik heb geen vergelijkbare dingen ooit gebruikt dus op advies van de buurvrouw heb ik deze verf gekocht. Nu, bij laag 4 blijft het goed plakken. Ik ga er nog wat lagen bovenop doen en ben benieuwd. Bij de buurvrouw werkt het top.

Uitstekende uitleg: zowel telefonisch, op de website als vermeld bij de info-sheet bij de levering!

Ik heb mijn bestelling bij Magneetverfkopen.nl als uitstekend ervaren. Goede service, snelle levering en topkwaliteit verf. Ik ben zeer tevreden en raad een ieder aan om daar aan te kloppen wanneer je besluit om zelf je aan de slag te gaan met het maken van een whiteboard. TOP! :)

Goede info op site, goede producten en snelle levering

Magneetverf en later ook whiteboard verf gekocht via deze site. Wat ik er goed vind is de info op de website en de kwaliteit van de producten. Uiteraard snelle levering

Vert werd heel snel geleverd en de zending was compleet. De verf was alleen niet recentelijk gemengd en dat viel me tegen dat het zo lang duurde om de verf gereed te maken.

Fijne snelle service en zeer goed product

Om 19 uur besteld en de volgende ochtend al bezorgt. De verf werkt veel beter dan verwacht. De schilder was reeds bekend met deze magneetverf, aangezien hij deze ook altijd gebruikt in kleine en grote projecten.

damaged can

Ordered two big cans of paint - one ordered damaged.

Verf werd meteen de volgende dag geleverd, maar nog geen tijd gehad om het aan te brengen.

Tevreden over de snelheid waarmee het werd afgeleverd. Over de werking of kwaliteit van de verf kan ik nog niet oordelen omdat ik nog geen tijd heb gehad om het aan te brengen.

Duidelijke site en snelle levering.

Snel en simpel, zoals je het graag hebt.

Snel en netjes verstuurd

Top van a tot z

Snel kwaliteit zoals beschreven aardige hulp zelfs ook telefonisch bereikbaar. In een woord “Super Service”.

Perfect!

Snelle levering, direct de volgende dag. Telefonische goed advies! Product was uitstekend!

Snelle levering en goed verpakt.

Duidelijke uitleg op de site wat ik moet doen. Nu nog uitvoeren en hopen dat de uitleg klopt ;p

Prima verf, goed magnetisch

Goede verf, magnetisch. Doet wat het moet doen. Dingen die handig zijn om te weten: Je moet deze verf nog veel beter en langer doorroeren dan gewone verf om alle ijzerdeeltjes te mengen. Deze bezinken ook weer heel snel. De verf heeft als eigen kleur grijs. Dit zag ik niet op de website. Droogt niet egaal op. Je kunt ervoor kiezen om het zo te laten (ziet eruit als soort krijtbord), maar als je er met een kleur weer overheen gaat moet je dus de grijze kleur weer weg dekken.

whiteboardwand is fantastisch

Pakket whiteboardverf bevatte duidelijk stappenplan. Bijpassende rollers van topkwaliteit. Al met al heel tevreden over de kwaliteit. Verschil tussen professionele verf en andere merken is groot, ondanks dat prijsverschil relatief klein is.

prima telefonisch advies, snelle levering

prima telefonisch advies, snelle levering

Zeer positief

Gemakkelijk aan te brengen

Attente klantenservice en snelle levering.

Kuppersweg 20

2031 EC Haarlem