prima service

prima service, goed product

Snel en behulpzaam!

Vlaggenstok besteld, na 2 dagen al binnen. Helaas paste stok niet in houder, met houder naar werkplaats en “klaar terwijl u wacht” hebben ze een nieuwe (kosteloos) passend gemaakt. Blij met resultaat!

Snelle levering, ziet er goed uit, prijs/kwaliteit prima

Goed, maar wat te snel gewerkt

De houten sierknop is niet helemaal dekkend geverfd er zijn wat stukjes ongelakt. De verf was ook nog niet helemaal droog bij het ingepakken, de vorm van het bolletjes plastic staat er nu in. Daar baal ik toch wel van voor die meerprijs. Verder was het contact goed en zijn de stok en vlag ook goed en netjes bezorgd.

Goedkoop, goede kwaliteit en snelle bezorging!!

Goedkoop, goede kwaliteit en snelle bezorging!!

Super materiaal en service

Super materiaal en een mooie actie van een complete vlaggenstokset. Mijn collega Sjaak de Rie had het de dag erna al bij mij gebracht, super!

Vlaggenmast binnen na 5 mei! Jammer.

Had ik hem misschien 2 weken eerder moeten bestellen? Denk het wel!

Snel en mooie producten

prachtig product

Snelle levering en een mooi product!

Alleen maar zoals het hoort en meer.

Te korte antiek geschilderde mast besteld. Gebeld en uitgelegd. Werd meteen hersteld zonder extra kosten en met telkens contact. Hier word je blij van.

Geweldig goede service.

Herstel van een foutieve levering super snel opgelost.

zeer tevreden

Heel vriendelijk te woord gestaan, tijdens telefonisch contact! Er werd eerlijk verteld, dat het niet zeker was, of de levering voor 4 april kon plaats vinden, maar ik heb de vlaggenstok toch besteld en tot mijn verbazing werd de stok 2 dagen later keurig afgeleverd. heel hartelijk dank daarvoor, ik geef u graag 5 sterren! met vriendelijke groet Joke Engelsma

Zorgvuldig en snel

Binnen drie dag het bestelde thuis, en dat tijdens de lockdown. Chapeau.

Prima, kwaliteit. Verzending kon iets sneller.

Mooie kwaliteit vlag, zeker voor de prijs!

Goede prijs kwaliteit verhouding

Goede service en advies

Top !

Een hele mooie vlaggenmast die je niet iedere dag ziet. Het is kwaliteit en het siert ons huis.

Snelle levering, voldoet aan verwachting.

Prima vlaggenmast. Ik zocht een extra lange voor een mooie prijs. Gelukt!

Netjes en snel geregeld.

Had voor Koningsdag een mast nodig. Na telefonisch contact deze via de website besteld. De andere dag al op kunnen halen.

Prima, goede service, snel geleverd. Goede kwaliteit

Zoals hierboven omschreven

snel, duidelijk en behulpzaam, heel fijn!!

Prima mast / vlag en snelle levering.

Prima mast / vlag en snelle levering.

Top product en levering!

Duidelijke site waar je weet waar je aan toe bent.

Prime

Als extra service ga€ ik de pluggen en schroefjes erbij gedaan (tegen iets meer kosten)

Product voldoet uitstekend en was snel geleverd. Naar aanleiding van de feedback over de diameter van het gat in de mastknop werd ook direct actie ondernomen.

snel en zeer goede kwaliteit

Op de webpagina wordt heel goed uitgelegd, wanneer je welke lengte nodig hebt en welke vlag en wimpel grootten daarbij horen. De bestelling gaat snel en makkelijk. Ik kreeg een mail met de vraag waar de kikker moet en de volgende dag was alles al in huis.

Biesboschhaven zuid 23 a

4251NN Werkendam