Goede ervaring!

Netjes afgehandeld volgens afspraak.

Trage levering

De levering heeft ondanks de aangegeven levertijd veel langer geduurd. ook is er van De Rie niet de moeite genomen om hierover te communiceren. De producten zijn wel goed

Goede communicatie

Meedenken, communiceren mooi product!

Goedkoopste en wellicht beste product.

Op tijd geleverd. Vooraf werd ik gebeld voor de hoogte kikker. Prima service. Product goed verpakt tijdens vervoer. Staat orachtig in mn tuin, trots erop.

Perfect, snelle levering !!

Snelle levering, en prijzen niet verhoogd, t.o.v. 2021 !!!

Snelle levering, goede service, en nette behandeling. Ga zo door. Groeten. P

Wat een geweldige bedrijf denken met je mee.

Bestelling netjes verzorgd afgeleverd.

Precies wat ik wilde

top

Is gegaan zoals besteld,

Ziet er goed uit

Een stijlvolle stok.

Heb nog niet geprobeerd maar de feestdagen komen er aan. Een prima prijs voor dit mooie product.

Prima service en mooie mastbok

Perfect geregeld en op tijd geleverd

Zeer vriendelijk, vakkundig en top kwaliteit! Bovendien uitstekende service!

Na het bestellen van doften zijn deze precies volgens afspraak afgegeven bij ons clubhuis van de scouting

Goede kwaliteit van de producten

Goede service!

Correcte en professionele service!

Correcte en professionele service! Bestelde authentieke vlaggenstok perfect verpakt en snelle levering. Mooi product! Aanrader.

Fijne partij denken graag mee

We werden nog even van te voren gebeld of de bestelling klopte en of een van de bestelde items voor een oud of nieuw model was. Ook netjes door de chauffeur gebeld. Goede en snelle service

Prima vlaggenmast besteld op de overzichtelijke website. Snelle levering en goede service. Attent telefoontje over de levertijd en een vriendelijke chauffeur.

Goede communicatie,actief vanuit de leverancier.

De Rie belde om door te geven wanneer ze van plan waren om te leveren. Een unicum in deze app wereld, zodoende konden we een mooie afleverplaats vinden omdat ik op dat moment niet thuis zou zijn. Verder gewoon goed materiaal geleverd.

alles was een dikke voldoende

goedkoopste aanbieder van houten vlaggenmasten op internet met een goede afhandeling, levering en kwaliteit.

Superben snelle service !

Perfect geholpen aan de telefoon, snelle levering!

Goede communicatie snelle levering

Goede communicatie en snelle verwerking en levering

Prima hulp bij het uitzoeken van de juiste optie.

Had voor een restauratie project een oude mast waar geen knop meer bij was. Van Rie was zo aardig met de telefoon in de hand in hun magazijn op zoek te gaan naar een knop die past. Twee dagen later was die hier, en inderdaad precies zoals omschreven en zoals het er in 1950 uitzag.

Duidelijke website en een goede service!

Goede informatie!

Mast besteld voor de verjaardag van mijn man. En deze werd keurig op de afgesproken dag geplaatst. De mast is prachtig. Nu willen de buren ook een mast.

Helemaal top!

Goede service voor goed materiaal

Biesboschhaven zuid 23 a

4251NN Werkendam