Prima vlaggenmast besteld op de overzichtelijke website. Snelle levering en goede service. Attent telefoontje over de levertijd en een vriendelijke chauffeur.

Goede communicatie,actief vanuit de leverancier.

De Rie belde om door te geven wanneer ze van plan waren om te leveren. Een unicum in deze app wereld, zodoende konden we een mooie afleverplaats vinden omdat ik op dat moment niet thuis zou zijn. Verder gewoon goed materiaal geleverd.

alles was een dikke voldoende

goedkoopste aanbieder van houten vlaggenmasten op internet met een goede afhandeling, levering en kwaliteit.

Superben snelle service !

Perfect geholpen aan de telefoon, snelle levering!

Goede communicatie snelle levering

Goede communicatie en snelle verwerking en levering

Prima hulp bij het uitzoeken van de juiste optie.

Had voor een restauratie project een oude mast waar geen knop meer bij was. Van Rie was zo aardig met de telefoon in de hand in hun magazijn op zoek te gaan naar een knop die past. Twee dagen later was die hier, en inderdaad precies zoals omschreven en zoals het er in 1950 uitzag.

Duidelijke website en een goede service!

Goede informatie!

Mast besteld voor de verjaardag van mijn man. En deze werd keurig op de afgesproken dag geplaatst. De mast is prachtig. Nu willen de buren ook een mast.

Helemaal top!

Goede service voor goed materiaal

Mooi product, vakwerk, fijne afhandling en snelle persoonlijke bezorging.

Mooie essen wrikriem gekocht. Ze komen 'm persoonlijk langsbrengen, zonder extra bezorgkosten. Fijne, snelle afhandeling.

Mooi product goede service.

Goed product en prima service

Keurig gehandeld, zelfs gebeld voor de levering ivm aansluiting knop

Netjes

komt afspraken na , goed product en prijs is goed

deze ervaring heb ik ermee

Super tevreden

Heel tevreden. Goede communicatie. Heb jullie aangeraden bij anderen.

Super geen klachten

Aflevering netjes optijd

Bestellen via internet ging goed Wat eerdere info over afleverdatum/tijd was mooi geweest Verder was aflevering mooi op tijd en geen aflever blok van een paar uur

super service en meteen fijn geholpen

ik had een verkeerd maat besteel, meteen gebeld, en de juiste artikel is kostloos opnieuw gestuurd,

Snelle levering, goede prijs, prima kwaliteit. Kortom een prima product voor een prima prijs

Goed geregeld

Goed geregeld, alleen geen track en trace daardoor moesten we het pakketje bij het postkantoor afhalen.

Mooi product, goed afgeleverd.

Vriendelijke klantgerichte benadering. Mast is met zorg geplaatst.

Binnen een paar dagen de vlaggenmast keurig afgeleverd.

Erg prettig dat vlaggenmasten op voorraad zijn en dus snel geleverd kunnen worden.

Supersnelle nette levering

De producten die ik heb besteld zijn snel en netjes geleverd, geheel naar wens dus.

Goed advies en prachtige mast geleverd en geplaatst

Ik een prima advies gekregen op al mijn vragen. Er staat nu een prachtige mast, die zeker hoog genoeg is, te pronken in de tuin. De meneer die de mast heeft geplaatst heeft dat naar alle tevredenheid gedaan.

Snelle levering van het bestelde product.

Zeer snelle levering van het bestelde product.

Biesboschhaven zuid 23 a

4251NN Werkendam