Prima en snel

Snelle levering, artikel voldoet exact aan mijn verwachting.

Keurig en snel afgeleverd

Een keurige mast

De mast, mastvoet en vlag zijn keurig bezorgt. Klein puntje van kritiek vind ik het plastic (voor bevestiging vlag aan de vlaggenlijn) en het net iets aan de korte kant van de vlaggenlijn. 25 cm langer zou net dat kleine beetje verschil maken om de plastic bevestigingen af te takelen. Verder is het erg fijn om een vlaggenmast in de tuin te hebben.

Denk dat jullie goed werk leveren.

Máár, helaas is mijn pakket nog niet geleverd. De post schijnt het héél druk te hebben

Goede service. Ondanks transport issue. Ze hebben me keurig op de hoogte gehouden en ik ben superslim met mijn mooie nieuwe vlagenmast

Uitstekend, geweldig mooie mast en mastbok. Waar voor je geld.

Het geheel is keurig en schadevrij door het bedrijf zelf voor de deur afgeleverd. Het is wel handig als de bezorgdag wordt gecommuniceerd. Nu was ik toevallig thuis.

Snelle en correcte levering!

Snel en correct geleverd. Prijs is inclusief bezorging dus geen extra kosten.

Fantastisch, wat een vakmanschap!

Laagdrempelig persoonlijk contact Hoge kwaliteit

Snelle levering.

Vlaggenmast geplaatst, al snel de kloot van de vlaggenmast gewaaid. Het draadeinde is tekort. Als de vlag eraf is en de lier weeromhoog draait, blokkeert hij zodat de volgende keer niet naar beneden komt. Moeten we de mast strijken. Is niet handig. Kan dit anders? Graag een reactie. De keuze of ik jullie aan zal bevelen ligt aan de reactie hierop.

Goed product en service

Goed product. Snel geleverd en goed verpakt.

Vriendelijk

100 punten

Snelle levering Mooi product Duidelijke website Vriendelijke klantgerichte medewerkers

Goede communicatie en klantgericht

Het bestelde was niet gelijk leverbaar maar er werd een goed alternatief geboden.

Prima vlaggenmast netjes geleverd

prima!

snel geleverd!

Mooie mast goed geplaatst

De vlag kan hier weer uit. Snel en vakkundig geplaatst.

Gemakkelijk besteld, direct antwoord , levering volgens afspraak!

Ik heb de vlag geplaatst volgens de bijgevoegde montage instructies! Wat wel achterhaald is, dat een zak beton van 25 kg niet te koop is! Het zijn al heel lang zakken van 20 kg. (ARBO) Een gat graven voor de kantelvoet is te doen, maar een net gat van 30x30 cm en 80 diep is een cream! Ik heb een stuk pvc-buis met een diameter van 37,5 cm. en 70 cm lang in de grond gewerkt en hier 8 zakken van 20 kg in gestort, dus 160 kg. Mast staat geweldig, hartelijk bedankt!

Snelle service en goede kwaliteit!!

Een goed en goedkoop product en levering conform afspraak, Top.

Een goed en goedkoop product en levering conform afspraak, Top.

besteld en vlot geleverd

wat wel handig zou zijn, een haakje om onderaan de vlag vast te maken, of een uitleg om aldaar te knopen en de vlag halfstok te hangen

Mooie site makkelijk

Mooi bedrijf, super service

Ze zeggen wat ze doen, en doen wat ze zeggen

Prima ervaring, zelfs na bestelling nog een wijziging kunnen door voeren

Hartstikke prima.

Mast kwam precies op aangegeven tijd en is echt prachtig mooi en geweldige kwaliteit.

Prijs, kwaliteit en service: vlag met wimpel.

Wanneer je vlak voor koningsdag bestelt, verwacht je dat het er niet op tijd gaat zijn. Zo bleek eerste mogelijkheid 4 mei. Toen belde dhr. de Rie dat 26 april een gaatje vrij kwam! Ook is de chauffeur nog terug naar het magazijn gereden om een oranje wimpel erbij te halen. Diezelfde chauffeur en vlaggenmastplaatsingsspecialist is overigens een geweldige baas, zo vriendelijk, zo klantgericht. Ik raad iedereen die een vlaggenmast wil plaatsen, De Rie aan!

Prachtige mast en heel snel geleverd en geplaatst! Aanrader!

Via de website half april besteld en voor Koningsdag is de mast professioneel geplaatst door het team van De Rie Masten en kon de vlag uit! Wij zijn zeer tevreden.

Biesboschhaven zuid 23 a

4251NN Werkendam