in een woord geweldig

Op tijd werd de levering gedaan; Keurige en probleemloze levering; Prima kwaliteit en goed in verhouding met de prijs. Kortom echt een aanrader.

Je moet roeien met de klampriemen van de Rie, want die zijn perfect.

Keurig en net vakwerk geleverd. Heb ze in de jachtlak gezet en nu staan ze helemaal te shinen.

Snelle levering van een goed product

De bestelde vlaggenmast werd snel geleverd en voldoet aan onze verwachting. We zijn zeer tevreden!

Mooie mast, mooie prijs, mooie levering.

De ene zin zegt voldoende.

Zeer netjes en snel geplaatst

Bestellen was eenvoudig en goed geadviseerd. Plaatsen ging super snel en professioneel.

conform afspraak netjes op tijd geleverd

Zelfs na een aanpassing van mijn wensen inclusief aanvullend advies correct en soepel uitgevoerd.

De service is top!

Mijn vlag draaide door de wind om de vlaggenstok heen. En dat vind ik irritant als de vlag er niet netjes bijhangt. Dus besloot ik via internet te zoeken naar een oplossing. Ik kwam al vrij snel uit op een setje vlaggencorrectors. Dat zijn twee ringen die soepel om de as van de vlag draaien. Waardoor de vlag geen kans krijgt om rond de stok te rollen. Nou moet ik zeggen dat ik over de werking nog niet helemaal tevreden ben. Dat zou nog kunnen komen doordat ik niet de juiste methode/voorwaarde voor de bevestiging heb toegepast. Mogelijk speelt het gewicht van de vlag hierin ook nog een rol. Echter kwam dit bedrijf er met de prijsstelling en verzendkosten het meest gunstigst uit. En ik hou er wel van om zaken te doen met vakmensen. Snelle levering en goede nazorg. Ze hebben naderhand nog een handleiding gestuurd met het montagevoorschrift. Eerst volgend moment dat ik de vlag weer ga uithangen, zal blijken of het daadwerkelijk een goed hulpmiddel is.

Top geregeld

Goede bereikbaarheid. Vriendelijke uitleg keurige levering

Alles als heel goed ervaren.

Van bestelling tot plaatsing als zeer goed en klantvriendelijk ervaren.

Vriendelijk en er wordt rustig naar je geluisterd.

Prima en ga zo door!

Vlaggenmast uitstekend geplaatst volgens afspraak

De vlaggenmast uitstekend geplaatst door 2 aardige en goedgemutste mannen.

eind goed al goed

In het begin was het contact wat moeilijk qua bestelling. Op het laatste moment moest er door mij nog even een wijziging worden aangebracht terwijl de bode al in aantocht was. Weer opnieuw uitpakken/inpakken maar het resultaat is er naar en kreeg de volgende dag een buitengewone mooie en complete vlaggenset.

perfect

zowel op chat als in mail prima in orde

mooie producten, vriendelijke en snelle service

goed geholpen

Snelle service, deskundige mensen!

Prettig contact en goed advies. 's morgens besteld dezelfde avond geleverd!

Goed geholpen, netjes geleverd

Tevreden

prima en vlotte service, niks op aan te merken

prima en vlotte service, niks op aan te merken

Heel goed klant vriendelijk

Persoonlijk

perfect gewoon zoals afgesproken

was een hele snele levering.

de levering was de volgende dag al. top.

voordelig, snel en kwaliteit!

Op zoek naar een 7 meter vlaggenmast kwam ik al snel op de website van De Rie Masten. Naast de voordeligste prijs op internet, trof ik een ruime keuze aan en gratis bezorging. Dank je wel!

Snelle en accurate levering .

Na de bestelling had ik binnen een week de vlaggenmast. Zo geruisloos afgeleverd achter het huis dat ik niets heb gemerkt. Netjes plat gelegd op het gazon. Verrassing toen ik vanuit de keuken naar buiten keek. Mast zat keurig in plastic verpakt . Prima zaak.! En daarbij, de prijs was prima, volgens mij de goedkoopste , ook prettig.

Op tijd, netjes en concurrerend

Vragen werden netjes beantwoord in de chat, bestelproces makkelijk. Alles werd keurig verpakt geleverd. Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Snelle service, goede kwaliteit en prima prijs!

Goedkoopste hoefijzer voor een lelievlet, prima kwaliteit

Biesboschhaven zuid 23 a

4251NN Werkendam