Heel erg tevreden.

Zeer goed. Vanaf bestelling tot bezorging was perfect. Je wordt heel goed op de hoogte gesteld over je bestelling.

top

Top acties en zeer snelle levering

Niets op aan te merken

Perfect geregeld

Goed.

• Ik ben: Eerste keer klant

Goede producten en een snelle levering

Voor de eerste keer hier besteld en ik ben zeer tevreden

• Ik ben: Eerste keer klant

Goede service en scherpe prijzen

Zie hierboven

Prima bedrijf!

Ik ontvang wat ik bestel op tijd en correct.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Duidelijke en overzichtelijke site, snelle levering.

Drankdozijn.nl prima, maar Post.nl slecht

Drankdozijn keurig hun werk snel gedaan, maar de bezorging van Post.nl heel slecht. Post.nl stuurde een mailtje dat ze tussen 09.30uen 21.30u zouden komen met de drank, maar onverwachts kreeg ik een mail van hun dat ze om 09.55u hadden aangebeld bij ons huis. Grote leugen blijkbaar, want wij waren thuis en onze deurbel is niet stuk. Daardoor moesten wij onze doos drank bij de Bruna vandaan halen midden in het centrum van Beilen. Dus een eind sjouwen met een doos drank. Post.nl dus echt knap waardeloos, zo hoord het niet. We waren dus knap boos Normaal krijg je van Post.nl nog een mailtje, wanneer hun ongeveer de drank brengen, hebben wij dus ook niet gehad!

• Ik ben: Vaker klant geweest

Perfekte bedrijf. Snelle levering. Gewoon fantastisch.

prima service en prijs

Alle afspraken 100% nagekoman

• Ik ben: Vaker klant geweest

Mooie prijzen, snelle levering.

De prijzen van de diverse whisky's zijn heel aantrekkelijk. Tevens worden de flessen goed verpakt, en snel geleverd.

Concurrerende prijzen

Mooie concurrerende prijzen. Snelle afhandeling/bezorging.

UITSTEKEND

Bestel STROH rum 80 en soms wijn. aanbevelen? Echt wel, veel goedkoper dan winkel, altijd snel en netjes thuis bezorgd

• Ik ben: Vaker klant geweest

Makkelijk te bestellen en super snelle levering Zeer tevredennover de verpakking , stevig en overzichtelijk

top

zoals altijd heeft drankkozijn weer snel en correct mijn levering verzorgd, mijn vertrouwen in hun stijgt met de jaren. het prijsniveau verrast mij telkens weer.

Zeer goede drankenhandel

Prijzen zijn zeer scherp en de levering is zeer snel en de verpakking is subliem. Echt een aanrader

Beste aanbieder

Good quality

Zeer snelle levering

‘s avonds besteld en de volgende ochtend al in huis

• Ik ben: Eerste keer klant

Smakt heerlijk en snelle levering

Heel snel geleverd!

S'avonds bestelling gemaakt en de volgende middag al thuis gekregen. Top!

• Ik ben: Vaker klant geweest

Netjes verpakt en snel geleverd

Drank van Drankdozijn

Ik ben nog nooit teleurgesteld over de kwaliteit van deze internetwinkel. Zonder uitzondering goede kwaliteit drank, voordelige prijzen over het algemeen en zeer snelle levering. Een zaak waarvan je op aan kunt

• Ik ben: Vaker klant geweest

Zoals altijd een top service en levering

Altijd een goede levering en redelijke beschrijvingen van de producten. Wellicht is het een idee om wat aanbevelingen te geven per producten waarmee ze het beste gepaard gaan, vanuit jullie of reviews die zijn achter gelaten. Ook zou het niet ontbreken om bij de niet beoordeelde producten iets te zetten. Zo heb ik de Jim Beam Cherry besteld op uit te proberen wiens kersen smaak ver te zoeken is terwijl er een aardige kunstmatige nasmaak naar boven komt. Deze is niet puur te drinken (voor iemand die om smaak geeft) maar in een mix met zure en kruidige elementen komt deze heel anders en prettig over. Vaak hebben mensen die deze dranken bestellen niet de tijd om uitgebreid te schrijven (zoals hieronder), maar het helpt wel met het selecteren en vooral het proberen van nieuwe producten. Desnoods kan dat altijd gecompenseerd worden met een voucher, afhankelijk van de kwaliteit en suggestie.

Helemaal goed.

Snelle levering, prima verpakking. Niets op aan te merken

12 Kombuisweg

Amsterdam 1041 AW