Zoals altijd een top service en levering

Altijd een goede levering en redelijke beschrijvingen van de producten. Wellicht is het een idee om wat aanbevelingen te geven per producten waarmee ze het beste gepaard gaan, vanuit jullie of reviews die zijn achter gelaten. Ook zou het niet ontbreken om bij de niet beoordeelde producten iets te zetten. Zo heb ik de Jim Beam Cherry besteld op uit te proberen wiens kersen smaak ver te zoeken is terwijl er een aardige kunstmatige nasmaak naar boven komt. Deze is niet puur te drinken (voor iemand die om smaak geeft) maar in een mix met zure en kruidige elementen komt deze heel anders en prettig over. Vaak hebben mensen die deze dranken bestellen niet de tijd om uitgebreid te schrijven (zoals hieronder), maar het helpt wel met het selecteren en vooral het proberen van nieuwe producten. Desnoods kan dat altijd gecompenseerd worden met een voucher, afhankelijk van de kwaliteit en suggestie.

Helemaal goed.

Snelle levering, prima verpakking. Niets op aan te merken

zeer goed

mijn bestellingen zijn altijd optijd

Prima.

Okay.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Prima verpakt, scherp geprijsd en snelle POST NL levering!

Was op zoek naar een online drank handel na 2x verkeerde leveringen en slechte leveringen van https://www.dynalogic.eu/. Gewonden! Super site, veel aanbod EN bezorgd door POST NL!

Snel goed en makkelijk

Makkelijke website met veel keus en goede prijs

• Ik ben: Eerste keer klant

Geweldige service, snelle afhandeling.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Snelle levering, goede productomschrijvingen, goede prijzen en breed assortiment.

Snel en goed geleverd

Snel

Top levering in een goede stevige doos

• Ik ben: Eerste keer klant

Top kwaliteit en option !

Heel goeie ervaring, punctueel en netjes verpakt.

Supper

Je kunt er voor ongeveer alles te recht, en zeer goed koop, als voorbeeld ierse whisky en ik noem geen naam (GG) aanbiedingsprijs van 58€ voor 48,95€, mooi maar ik kocht het toch maar bij D2 Drankdozijn voor 35,95 en dat is geen grapje. Dus regelmatig drinken en als het bijna op is 6 flessen tegelijk bestellen, valt het ook nog mee met de verzendkosten

• Ik ben: Vaker klant geweest

Prima prijzen en zeer snelle levering dus TOP!!

Prima prijzen, zeer ruime keuze uit heerlijke dranken en zeer snelle levering

Uitgebreid en voordelig

Er is een ruime keus van dranken en zeer mooie aanbiedingen

Goede winkel

Mooie whisky voor een mooie prijs. Alleen jammer dat bij het versturen een doos wordt gebruikt voor 6 flessen ipv een kleine doos voor 1 fles. Anders de perfecte score.

• Ik ben: N.v.t.

Op tijd geleverd en tegen een scherpe prijs

• Ik ben: Vaker klant geweest

Erg tevreden over de levering!

Erg tevreden over de levering!

• Ik ben: Vaker klant geweest

makkelijk bestellen van mooie aanbiedingen

Gewoon alles goed overzichtelijk. Daardoor snel besteld en altijd op tijd geleverd. Is dan ook n + waard voor postnl. Doos wel erg zwaar. Arme bezorgers.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Ondanks dat Google map adres niet herkent, is het voor de deur geleverd.

Ons adres wordt niet goed aangegeven door Google map, hierdoor kunnen maar weinig leveranciers hun producten bij ons afleveren. Mijn compliment aan de leverancier dat ze op tijd en mijn voordeur weten te vinden!

Een uitstekende ervaring

Snelle levering, goede verpakking. En scherp geprijsd.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Gister besteld vandaag in huis

Heerlijke Rum besteld in de avond besteld volgende dag in huis topservice en top rum

Ik besteld regelmatig

Het is goedkoper als gal en gal Het wordt ook vlug thuis bezorgd vandaag bestellen morgen in huis

• Ik ben: Vaker klant geweest

Mooie prijzen, snel in huis !

Mooie aanbiedingen en elke keer weer anders. De bestelling is telkens snel in huis en super goed verpakt voor mij als voor de bezorgers.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Altijd correcte leveringen en ruime keuze

Ik bestel al heel lang bij drank dozijn, ook vaak voor vrienden en als vrienden bestellen appen ze mij ook altijd of ik iets nodig heb.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Fijne leverancier voor beetje geluk in de koffie

Heerlijke stropen. Bij drankdozijn vaak in de aanbieding en dan is deze particuliere klanten super blij. Helaas hebben jullie geen tiktokci kheb al meer unboxing video's gemaakt.

12 Kombuisweg

Amsterdam 1041 AW