Makkelijkte bestellen met zeer snelle levertijd

Makkelijkte bestellen met zeer snelle levertijd. Vrijdagavond in Duitsland voor de boodschappen. Nu blijkt dat Drankdozijn goedkoper is dan onze ooster buren. In de winkel besteld, volgende dag op zaterdagmiddag geleverd. Top.

Vlotte levering, lagere prijzen

Ik drink graag Vat 69 whisky met cola. Daar bestel ik dan 9 flessen van en drie flessen van bijzondere aanbiedingen, vaak single malts. Of échte oude jenever. Cognac soms. Geen verzendkosten boven de 150€ geloof ik. Die Vat 69 whisky scheelt per liter minimaal 5€ per fles vergeleken met veel drankzaken.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Uitgebreid assortiment en goede aanbiedingen

Duidelijke website met uitgebreid assortiment en goede aanbiedingen Snelle en correcte afhandeling van bestellingen, echt een aanrader TOP

Hele grote doos voor 1 fles

1 fles in een doos voor 6 flessen is wel heel veel doos en heel weinig fles. Zal qua vervoerskosten hetzelfde zijn. Maar toch… meer laadruimte, meer afval… Verder prima prijs/kwaliteit verhouding. Goede website, goede betaalflow

Goed en snel

Fijne aanbiedingen snel besteld en snel geleverd ineen goede stevige doos zodat er niets kapot kan gaan.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Altijd snel en supergoede deals

Fijne app om in te zoeken, altijd wel een mooie fles whisky voor een mooie prijs en een fijne en makkelijke manier om de levering thuis of op een ander adres te laten leveren. Wat jammer is was dat je vroeger nog wel eens coupons kreeg als je vaker bestelde. Dat is niet meer, ondanks dat dat in het account nog wel zo lijkt.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Makkelijk om online te bestellen Mooie aanbieding Bestelling wordt op tijd geleverd

Goed en snel

• Ik ben: Vaker klant geweest

Nog nooit wat verkeerds meegemaakt

Snelle levering, groot assortiment

Top winkel

Mooie producten voor een uitstekende prijs. Aanbiedingen vwb whisky zijn verrassend in prijs. De verpakking en verzending is top

Scherpe prijzen, snelle levering

Altijd scherp geprijsd en leveren snel. Ook worden fles goed verpakt.

Altijd goed!

Altijd goede aanbiedingen en scherpe prijzen. Groot assortiment dus ruime keuze. Snelle levering en altijd goed verpakt.

Snelle levering fijne webshop

Altijd op tijd netjes verpakt en mooie prijzen! En op zijn tijd een mooie coupon code :) Een tevreden klant! Ga zo door!

• Ik ben: N.v.t.

geweldig

geweldige site veel producten maar mijn favoriet is de Monin Caramel ik ben vaste klant en ben heel tevreden

Super snel

Hele snelle levering, fantasische prijs, en goed verpakt

Altijd snel

Als je een bestelling plaatst, dan is hij er binnen 24 uur. Ook de prijzen zijn goed. Vaak goedkoper dan in de winkel en dan wordt het ook nog thuis bezorgd.

• Ik ben: N.v.t.

Snel en correct!

Snelle en correcte levering.

Goedkoop En snel

1e keer bij jullie besteld op advies van vriend. Na jaren trouwe klant van gall en gall, zijn jullie echt goedkoper. Dus vandaar mijn besteling.

• Ik ben: Eerste keer klant

Fijn geprijsd, groot assortiment en snelle levering

Beste drankhandel van Nederland

Drankdozijn hanteert ‘Duitse’ prijzen. Dus geen reden om naar Duitsland te rijden. Kijk op de site van Drankdozijn en verbaas je.

Gebruikersgemak

Het gemak om vanuit je luie stoel wijn/whiskey te bestellen is gewoon perfect.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Gemakkelijk bestellen en snelle en correcte aflevering in een prima verpakking.

Bestelling is snel geleverd, zonder problemen. Prijs is zeer goed t.o.v. andere drankenhandels. Boven € 150,00 geen verzendkosten is mooi meegenomen.

Voor herhaling vatbaar

Overzichtelijke site. Levering snel. Eerlijke prijs en voorlichting

• Ik ben: Vaker klant geweest

Prima winkelervaring, voor herhaling vatbaar!

Goed assortiment, prima acties en prijzen, goede verpakking en snelle levering.

12 Kombuisweg

Amsterdam 1041 AW