super

al mijn ervaringen/bestellingen waren super en altijd de volgende dag. ook geregeld mooie aanbiedingen

Maken hun beloftes waar.

Prijs-kwaliteits verhouding is echt prima,levering keurig volgens afspraak.

Zeer tevreden!

Een prima afhandeling van mijn bestelling waar nogal een tijdsdruk op zat. De fles whisky kwam binnen een dag aan, zeer goed verpakt en in goede staat. Met dank aan de zeer vriendelijke en hulpvaardige dame!

Fijne webshop

Drankdozijn, altijd netjes verpakt op tijd geleverd.

Heel tevreden

Op zoek naar een voordelige aanbieder van de favoriete whisky voor mijn schoonzoon die binnenkort jarig is, kwam ik bij de webshop Drankdozijn terecht. Niet de allervoordeligste drankenwebshop, maar wel een die toevallig de gezochte whisky in de aanbieding had, terwijl de standaard prijs toch ook al zeer scherp was. Daarnaast waren mijn eigen favoriete dranken Ouzo en Metaxa voordelig leverbaar. Een aantal 75 cl flessen van Belgische bieren die ik nog niet kende waren ook redelijk geprijsd en op Trustpilot zag ik veel goede berichten, dus direct maar een bestelling geplaatst. Blij verrast was ik vervolgens door de snelle en correcte levering, en door de geweldige wijze waarop de bestelling was verpakt, in robuuste dozen met duidelijk goede bescherming van de flessen tijdens het vervoer. Hulde! Ik ga hier zeker vaker bestellen.

Ok

Iets is niet goed gegaan

Goed bezig

Wat ik vandaag bestel heb ik het de volgende dag bij mij thuis

• Ik ben: Vaker klant geweest

Snel geleverd voor een nette prijs

Prima verzorging en een nette prijs

Heel net bedrijf

Bestel er vaak. Altijd netjes op tijd en mooie prijzen

• Ik ben: Vaker klant geweest

Goedkoop en makkelijk en goede service !!

Besteld en 2a3 dagen later alles In huis

• Ik ben: Eerste keer klant

Besteld en de volgende dag al in huis. Dat noem ik nog eens uitstekende service !

• Ik ben: Eerste keer klant

Erg makkelijk te bestellen en snel in huis tegen een goede prijs

duidelijke website, goede prijs

Snel besteld, dag later in huis, kan niet beter!!

• Ik ben: Vaker klant geweest

Altijd gekregen wat ik heb besteld

Snelle levering, goede prijs

Goede service goed product goede prijs!

• Ik ben: Eerste keer klant

Optijd besteld te laat geleverd

Dinsdag bestelling geplaatst en zou donderdag geleverd worden, dit voor het feest dat zaterdag plaats vond, uiteindelijk naar een slijterij kunnen gaan om nogmaals alles te kopen omdat de levering ineens maandag pas geleverd werd, en het feest al voorbij was. Mijn ervaring is dan ook niet goed

• Ik ben: N.v.t.

Goed en betrouwbaar

Goed en betrouwbaar

Alles is goed verlopen

Alleen vond ik het een klein beetje jammer dat er bij de doos van 40 flugel geen stickers waren meegeleverd. Voor de rest top!

Supersnel geleverd.

Supersnel geleverd in een stevige verpakking.

Eerste ervaring

Mijn eerste bestelling bij drankdozijn is prima bevallen. Zoeken, vergelijken en instelbare filters werken naar behoren op de website. De order werd snel en netjes, in hun eigen doos, verstuurt en bezorgd door PostNL. Track en trace kloppen, handtekening vereist. Via iDin, ideal en digid groenlicht voor mijn alcohol aankoop.

geweldig snel geleverd

snel en correct geleverd

lekker wijntje

drink deze wijn al jaren. Mooie wijn voor een mooi prijsje

Heel goed.

Ruime keuze, goede prijzen, snelle levering en uitstekende verpakking.

In een woord: geweldig

Besteld en precies op de gevraagde dag bezorgd

Netjes verzorgd.

Het pakket zit in en veilige doos, netjes op tijd bezorgd.

12 Kombuisweg

Amsterdam 1041 AW