Alles volgens afspraak

Geoliede service!

Via Drankdozijn pakketje als verjaardagscadeau gestuurd, op tijd bij jarige aangekomen en iedereen blij!!

Snel en goed!

De beste prijs die ik kon vinden voor een fles glenlivet 18. Werd heel snel geleverd en was goed verpakt in een hele stevige doos (wel een veel te grote doos dus zonde van het karton).

• Ik ben: Eerste keer klant

goed verpakt en product conform omschrijving

Bestel vaker

De bestelling kwam goed aan jammer dat er 1fles stuk was binnen koer moet ik weer bestellen pernod

Prima prijs en service

Prima prijs kwaliteit service en levering

Snelle bezorging

Ik bestel al een tijd bij jullie Licor 43, jullie zijn echt de goedkoopste. Ik kijk ook iedere donderdag naar de nieuwe prijzen. Daarnaast vind ik het goed verpakt en snel bezorgd. Goede service! Groeten, Ria Schreuder

Goedkoop

Ze hebben goede aanbiedingen en wordt snel geleverd.

uitstekend

prettig

• Ik ben: Vaker klant geweest

Goede site met mooie produkten

Snelle en goede levering van de flessen

Toplevering

Snelle levering, goed verpakt en tegen scherpe prijs

Goedkope flessen..

Wat kleine problemen met het berzorgen, maar niet storend. Ik zal hier zeker vaker bestellen!

Top zoals altijd

Snel en voordelig.

Uitstekende webshop voor drank

Meerdere bestellingen inmiddels gedaan. Assortiment is top en de prijzen uitstekend. Bestel- en betaalproces is duidelijk. De drank wordt goed verpakt en snel verzonden.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Goede kwaliteit voor een lage prijs

Zelfs met de verzendkosten ben je nog veel voordeliger uit. Combineer de bestelling nu samen met een buurman, waardoor we ook heen verzendkosten hebben. Erg snelle levering. Op zondagavond besteld en de zending werd maandag tegen de middag al bezorgd in een prima verpakking.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Blij dat ik drankdozijn heb ontdekt

Fijne en snelle service

Uitstekend bedrijf.

Ik heb vaak bestellingen gedaan. Bestellingen, betaling en bezorging fantastisch. Nog nooit een probleem gehad. Euro’s gespaard en ik hoef de deur niet uit!

• Ik ben: Vaker klant geweest

Snelle levering en een uistekende klantenservice

Bestel al geruime tijd bij Drankdozijn,nooit geen issues

Prima webwinkel.

Alles klopte. Makkelijk bestellen, makkelijk betalen en juiste levering op het door mij gewenste dag en tijdstip.

Top bedrijf

Mooie prijzen, vlotte levering!

• Ik ben: Vaker klant geweest

Scherpe prijzen, snelle levering!

Na elke bestelling wordt je netjes op de hoogte gehouden van de status van je bestelling. Meestal binnen een dag al binnen. TOP!

Perfect, zoals gewoonlijk.

Bestel al jaren bij DrankDozijn en het is altijd goed en stukken goedkoper dan bij de slijterij.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Makkelijk en snel besteld en geleverd

De drank makkelijk opgezocht via de website, simpele handeling bij het betalen. En snel geleverd.

Goede en snelle service

Doen wat ze beloven.

• Ik ben: Eerste keer klant

Prima en snelle levering tegen goede prijs.

Prima en snelle levering tegen goede prijs.

12 Kombuisweg

Amsterdam 1041 AW